Σελίδες

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

MEGA:Καμπάνια ενάντια στην μάστιγα εμπορίας ανθρώπων & σύγχρονης δουλειάς

Επώνυμοι και μη,ενώνουν τις δυνάμεις τους,την Τρίτη 3 Απριλίου,στο ΟΑΚΑ,σ' έναν μοναδικό -και ταυτόχρονα- πρωτότυπο αγώνα μπάσκετ.Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του...

 ...MEGA,που όπως πάντα στηρίζει σημαντικές κοινωνικές πράξεις,έχοντας ως βασικό στόχο την πραγματοποίηση μίας μεγάλης εκστρατείας ενημέρωσης των νέων.
Αυτή τη φορά,βασικό θέμα είναι η μάστιγα της εμπορίας ανθρώπων  και της σύγχρονης δουλειάς (trafficking).

Αφορμή για την ενημέρωση των μαθητών είναι ένας πρωτότυπος αγώνας μπάσκετ. Βετεράνοι Έλληνες αθλητές και πρωταθλητές, παίκτες του NBA αλλά και έλληνες καλλιτέχνες και ηθοποιοί, την Τρίτη 3 Απριλίου στο ΟΑΚΑ παίζουν μπάσκετ και παράλληλα συμμετέχουν στην ενημέρωση 10.000 μαθητές γυμνασίων και λυκείων για τη μάστιγα της εμπορίας ανθρώπων και της σύγχρονης δουλείας.

Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν στον αγωνιστικό χώρο πολλούς μεγάλους έλληνες αθλητές μεταξύ των οποίων τους Ευθύμη Ρεντζιά, Φραγκίσκο Αλβέρτη, Νίκο Φιλίππου, Βούλα Πατουλίδου, τους παίκτες του ΝΒΑ Ashley Robinson, Tracy Murray και Peja Stojaković αλλά και αγαπημένους ηθοποιούς ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται οι Νίκος Αναδιώτης, Πάνος Βλάχος, Μάνος Ιωάννου, Τόμας Πρωτόπαπας από την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Οι Βασιλιάδες» και ο Αποστόλης Τότσικας («Πίσω στο Σπίτι»). 

Κάντε κλικ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο ιταλικός κινηματογράφος έρχεται στην...Αθήνα

Ο κινηματογράφος άλα Ιταλία,είναι ο πιο αγαπημένος...σχεδόν όλων! Έτσι,η Αθήνα ''φοράει τα καλά της'' (όπως συνηθίζουμε να λέμε) και τον υποδεχόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...

 Από 19 μέχρι 25 Απριλίου,στους κινηματογράφους ''Ιντεάλ'' & ''Έλλη'' ο σύγχρονος ιταλικός κινηματογράφος που δεν είδαμε στις μεγάλες οθόνες,έρχεται για να μας... κερδίσει.

 Στις 19 Απριλίου ξεκινά η Γιορτή του Ιταλικού Σινεμά, «La Festa del ci-nema italiano», μια γιορτή κι όχι ένα τυπικό φεστιβάλ, με ταινίες από το απάνθισμα της ιταλικής κινηματογραφίας των τελευταίων χρόνων.

Κι επειδή κάθε γιορτή είναι ένα πολυσύνθετο πολιτιστικό γεγονός, με αφορμή και άξονα τον Ιταλικό Κινηματογράφο οι Αθηναίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με μια ευρεία γκάμα της ιταλικής κουλτούρας ξεκινώντας από το σινεμά και φτάνοντας ως τη γεύση. 

Η πρωτοβουλία και η υλοποίηση αυτής της συνάντησης του ιταλικού πολιτισμού με την ελληνική πραγματικότητα ανήκει στον Πέτρο Αντωνιάδη. Καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο κριτικός κινηματογράφου και μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου, Παναγιώτης Τιμογιαννάκης. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιταλικής Πρε-σβείας, του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών και του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου.

Η τελετή έναρξης στο «Ιντεάλ» γίνεται με μια ολοκαίνουργια ταινία που έχει τίτλο «Appartamento ad Atene» («Διαμέρισμα στην Αθήνα») κι ο τίτλος δηλώνει εύγλωττα την πόλη που φιλοξενεί τη Γιορτή. Πρόκειται για ταινία νέου σκηνοθέτη, του Ρουτζέρο Ντι Πάολα, ο οποίος στο σκη-νοθετικό του ντεμπούτο θέλησε να ασχοληθεί με ταινία ελληνικού θέμα-τος, που η υπόθεση της διαδραματίζεται στη γερμανοκρατούμενη Αθήνα του 1942, στους πρόποδες της Ακρόπολης.

Κάντε κλικ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η ''Συντέλεια'' της...σάτιρας έρχεται,στο ΣΚΑΪ

Κι όμως!Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο,με κάποιες ώρες καθυστέρηση!Η κρίση...κρίση,αλλά και η προσθήκη νέων προγραμμάτων θεωρείται αναγκαία,για να μην έρθει η...''Συντέλεια'' της TV!

 Στον μαγικό κόσμο της TV,όλα μπορούν να συμβούν!Από την μία να κυριαρχούν οι γκρίνιες,επειδή περισσεύουν τα νέα προγράμματα σε τέτοιες εποχές και από την άλλη να χαιρόμαστε που γίνεται αυτό.

Ύστερα από μία ολιγόμηνη σατυρική εποχή...οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ,ξανά ''χτυπούν'' από την Δευτέρα 2 Απριλίου,στις 20:30.
 Ο λόγος για την ''Συντέλεια'', που φέρει την υπογραφή του Μάνου Βουλαρίνου και των συνεργατών του.

Πανάξια στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης ο Ολυμπιακός!!!

Ο Ολυμπιακός νίκησε στο κατάμεστο ΣΕΦ με 76-69 την Σιένα, έκανε το 3-1 στην σειρά και τον Μάϊο θα δώσει το παρών στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.
 
Αυτό που στην αρχή της σεζόν φάνταζε αδιανόητο, εδώ και λίγη ώρα είναι πλέον πραγματικότητα. Συγκλονιστική η παρουσία των Κάιλ Χάινς και Βασίλη Σπανούλη οι οποίοι αναπλήρωσαν το κενό του τραυματία και ηγέτη Τζόι Ντόρσεϊ και με 19 πόντους ο καθένας ήταν αυτοί που "καθάρισαν" την Σιένα στέλνοντας τον κόσμο του Ολυμπιακού στον 7ο ουρανό. Εξαιρετική η παρουσία και του Πέρο Άντιτς στα τελευταία λεπτά του αγώνα, καθώς και των Σλούκα και Λο.

Μια αγωνιστική υπέρβαση για την φετινή φρέσκια ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς που αν και τον πρώτο καιρό αμφισβητήθηκε, κατάφερε να διαψεύσει όλους όσους δεν πίστευαν στις δυνατότητες της και κάνοντας την υπέρβαση της χρονιάς, βρίσκεται ανάμεσα στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου ο οποίος γέμισε για άλλη μια φορά το ΣΕΦ και δε σταμάτησε λεπτό να "σπρώχνει" την ομάδα προς τη νίκη!!!

Τα 3 εισιτήρια για το Final 4 έχουν σφραγιστεί με την Μπαρτσελόνα να είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε εδώ και μέρες.Ακολούθησε σήμερα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στην συνέχεια ο Ολυμπιακός ο οποίος στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Την επόμενη εβδομάδα θα σφραγιστεί και το 4ο εισιτήριο με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ.Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ στον δεύτερο ημιτελικό.

Ραντεβού τον Μάϊο λοιπόν, στην Κωνσταντινούπολη!!!

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Αποκλειστικά πλάνα από τις πρόβες του Σάκη Ρουβά στο "Politia Live Clubbing"!!!

Ημέρα πρεμιέρας για το "Underworld S club" όπου σήμερα ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να απογειώσει και την Θεσσαλονίκη μετά από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Αθήνα τον χειμώνα με την Ελένη Φουρέϊρα και τους Onirama.

Το "Politia live clubbing" θα υποδεχθεί τον κορυφαίο Έλληνα star μαζί με ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της εποχής μας, τους Onirama, με σκοπό να ξεσηκώσουν το  θερμότατο κοινό της συμπρωτεύουσας προσφέροντας πλούσιο θέαμα σε ένα ξεχωριστό live show.
Και επειδή ο Σάκης είναι Σάκης, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο "Politia live clubbing Thessaloniki"!!!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα αποκλειστικό βίντεο από την χθεσινή πρόβα του Σάκη Ρουβά το οποίο εξασφάλισε το επίσημο φαν κλαμπ του.

''Θα σε κάνω βασίλισσα''...με παράταση γέλιου!

Άλλες παραστάσεις κατεβάζουν αυλαία,ενώ άλλες παίρνουν μία μικρή παράταση,συνεχίζοντας την γελιοθεραπεία στο θεατρόφιλο κοινό.''Θα σε κάνω βασίλισσα'' του...γέλιου μέχρι 29/4!

 Μέχρι τις 29 Απριλίου θα συνεχίσει ο Παύλος Κοντογιαννίδης να κάνει...''Βασίλισσα'' την Χριστίνα Αλεξανιάν,στο θέατρο ''Γκλόρια''.

Η κωμωδία των Α.Σακελλαρίου-Χ. Γιαννακόπουλου,που διασκεύασε και σκηνοθέτησε ο Κώστας Τσιανός, σημείωσε μεγάλη ζήτηση και έτσι όλος ο θίασος αποφάσισε να συνεχίσει τον...αγώνα που δίνει κάθε βράδυ.

Μεταξύ άλλων,στο θεατρικό έργο ''Θα σε κάνω βασίλισσα'',πρωταγωνιστούν:
Παύλος Κοντογιαννίδης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Παύλος Ορκόπουλος, Ιωσήφ Μαρινάκης, Σοφία Βογιατζάκη, Γιώργος Χαλεπλής, Θοδωρής Ρωμανίδης, Μάκης Πατέλης, Λουκία Στεργίου, Ιωάννα Ασημακοπούλου. 

Διαβάστε τις ημέρες και ώρες παραστάσεων,καθώς και την υπόθεση του έργου,για όσους δεν θυμάστε...

Η Sofita πάει...FAUST

Την Τρίτη 3 Απριλίου,η Sofita πάει...FAUST και προκαλεί (με την καλή έννοια!),αφού έχει σκοπό να τους παρασύρει όλους σε ρυθμούς flamenco.

H Sofita, τα τραγούδια της, πόδια σε ρυθμούς flamenco, μουσικοί που χορεύουν μαζί της σε ρυθμούς swing και rock'n'roll, κρουστά που πετούν στον αέρα, αλήτικες κιθάρες, σαξόφωνο που παίζει κλακέτες, θα σας πάνε μια αξέχαστη βόλτα ...στο δρόμο.....να είσαστε περαστικοί...... 

Παίζουν : Κιθάρα: Δημήτρης Κάσσηs Κοντραμπάσο: Λουκάς Γιαννακίτας Τύμπανα-κρουστά: Αποστόλης Μπουρνιάς Σαξόφωνο- Φυσαρμόνικα: Χρήστος Πολύδωρος 

Εσείς θα είστε εκεί;
Faust Καλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12,Αθήνα Τηλέφωνο:210-3234095 www.faust.gr Ώρα προσέλευσης: 21:30 Ώρα έναρξης: 22:00

''Bike stories'' με την Ελένη Καρποντίνη στο...web tv!

Το web tv είναι μία ''υπηρεσία'' του ΑΝΤ1,όπου οι τηλεθεατές όχι μόνο έχουν την ευκαιρία να βλέπουν επεισόδια (σειρών & εκπομπών) που έχουν χάσει, αλλά και special σειρές που ήταν ειδικά διαμορφωμένες.Πλέον,στο...πρόγραμμα του ΑΝΤ1 web tv μπαίνουν και special εκπομπές!

 Χωρίς ''Wipeout'', ''Dancing with the stars'' και ''Play and win'' έμεινε την φετινή σαιζόν η Ελένη Καρποντίνη.Το πλήρωμα του χρόνου,όμως,έφτασε και ετοιμάζεται να ''χτυπήσει'' με...''Bike stories''.

Πρόκειται για την διαδικτυακή εκπομπή που θα παρουσιάζει,από την Πέμπτη 5 Απριλίου και κάθε Πέμπτη μετά τις 2 το μεσημέρι.

Το concept της εκπομπής,θέλει το ''Bike stories'' να σχετίζεται με ότι έχει να κάνει με το ποδήλατο,αναδεικνύοντας όλες τις θετικές χρήσεις που μπορεί να έχει. 
 
Η εκπομπή συναντά διάσημους Biker lovers. Φωτίζει ιστορίες ανθρώπων που έχουν εντάξει το ποδήλατο στην καθημερινότητά τους. Παρακολουθεί και καταγράφει όλες τις δράσεις και τις βόλτες που διοργανώνουν ποδηλατικές ομάδες ανά την Ελλάδα. 

Παρουσιάζει τα τελευταία μοντέλα, όλα τα καινούργια gadgets και αξεσουάρ για κάθε ποδηλάτη: city lovers, bmx guru, mountain bikers.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.Οι ''Βρικόλακες'' είναι στον...ΑΝΤ1!

Νέα,φιλόδοξη και άκρως πρωτότυπη σειρά!Οι...''Βρικόλακες'' έρχονται,αλλά όχι από εκεί που περιμέναμε! Ήταν να έκαναν την εμφάνιση τους μέσω του Μεγάλου Καναλιού,αλλά οι συζητήσεις δεν καρποφόρησαν και έτσι ''μετακόμισαν'' στον ΑΝΤ1!

Ο Αλέξανδρος Ζαρμπής μαζί με την εταιρεία παραγωγής είχαν καταθέσει στο MEGA το concept και τον πιλότο μίας νέας και πρωτότυπης σειράς,που έφερνε τον τίτλο ''Βρικόλακες'' και είχαν καταφέρει να ''κλέψουν'' τις εντυπώσεις!

Τα υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού,της Μεσογείων,καλό έβλεπαν το ενδεχόμενο ύπαρξης, μίας πρωτότυπης σειράς για τα ελληνικά δεδομένα, στο νέο πρόγραμμα 2012-2013.Οι συζητήσεις,όμως, ''πάγωσαν'' και το ραντεβού ανανεώθηκε για τα τέλη της φετινής σαιζόν.

Επειδή το καλό το παλικάρι,όπως λέει και μία σοφή παροιμία,ξέρει κι άλλο μονοπάτι...σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Magazine of media,οι συντελεστές πήγαν μία βόλτα μέσω του Αμαρουσίου και έκαναν διάφορες συζητήσεις.Μάλιστα, πριν από τρεις εβδομάδες, περίπου, έγινε ένα ραντεβού  μεταξύ του διευθυντή προγράμματος,Γιάννη Λάτσιου,και των συντελεστών της σειράς,όπου συμφώνησαν σε όλα!
Έτσι,το μόνο που απομένει είναι να οριστεί η ημερομηνία έναρξης γυρισμάτων και ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1,ώστε να βγει στην ώρα της η σειρά!

Πρόκειται για μία σειρά που θα φέρνει την υπογραφή του Βασίλη Ρίσβα και της Δήμητρας Σακαλή,ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο ταλαντούχος Αλέξανδρος Ζαρμπής.
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε μεταξύ άλλων:Ορέστη Τζιόβα,Κατερίνα Παπουτσάκη,Γιώργο Παπαγεωργίου,Γιώργο Χρυσοστόμου,Νικολέτα Κοτσαηλίδου,Θάλεια Ματίκα,Τάσο Ιορδανίδη,Κωνσταντίνο Κάππα κ.ά.

του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Τι έγινε στο χθεσινό...''Αμάρτημα της μητρός'' του ΑΝΤ1;

 Νέα και φιλόδοξη σειρά έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες,μέσω του ΑΝΤ1.Μπορεί φέτος η ελληνική μυθοπλασία να απουσίαζε από το πρόγραμμα, αλλά έφτασε επιτέλους η ώρα!

 "Το αμάρτημα της μητρός μου" είναι μία σειρά που φέρει την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα και έρχεται την Τετάρτη 28 Μαρτίου,στις 10!


Αν και πέρασε από...40 κύματα (προφητικός ο τίτλος της ομώνυμης τρυφερής ρομαντικής κομεντί,δια χειρός Τίνας Καμπίτση),λίγες ώρες μας χωρίζουν από την μεγάλη πρεμιέρα,που ενδεχομένως να κρίνει πολλά!


Πολλά ονόματα (γυναικεία & αντρικά) έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων,μετακόμιση από την ON-NOIR στα...Studio Alfa,αντίξοες καιρικές συνθήκες και κάποια οικονομικά προβλήματα,καθυστέρησαν την προβολή της σειράς,η οποία προοριζόταν για πολύ νωρίτερα!


Σε μία σαιζόν που η ελληνική μυθοπλασία απουσιάζει από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1,με εξαίρεση το ''Ελεύθερος & ωραίος'' και την καθημερινή σειρά "Είναι στιγμές'',η σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα,έρχεται να καλύψει το ''κενό'' και από ότι φαίνεται κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στην χθεσινή συνάντηση με τους δημοσιογράφους.

Κάντε κλικ και διαβάστε τη συνέχεια...Ενώ,μπορείτε να δείτε και φωτογραφικό υλικό.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Επτάστερος ο Ολυμπιακός, 7-2 τον Αστέρα Τρίπολης!!

Πέντε λεπτά στο β' ημίχρονο ήταν αρκετά για να ανατρέψει ο Ολυμπιακός το προβάδισμα του Αστέρα Τρίπολης μέσα στο Καραϊσκάκη και με 4 γκολ του Κέβιν Μιραλάς συνέτριψε τους Αρκάδες με το εντυπωσιακό 7-2, στην πιο παραγωγική αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας είχε αιφνιδιάσει τους ερυθρόλευκους στο πρώτο ημίχρονο αφού προηγήθηκε με 2 γρήγορα γκολ των Ναβάρο και Ροτζέϊρο. Η απάντηση του Ολυμπιακού όμως δεν άργησε να έρθει καθώς ο Μακούν κέρδισε πέναλτυ και ο Μιραλάς ευστόχησε από τα 11 μέτρα κάνοντας το 1-2 για τον Ολυμπιακό. Η συνέχεια ήταν απλά καταιγιστική καθώς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και μέσα σε 5 λεπτά οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν 3 γκολ με Τζεμπούρ (49'), Μιραλάς (51') και Ορμπάιθ (53') κάνοντας την ανατροπή και γράφοντας έτσι το 4-2!! Ο Φουστέρ (80') προστέθηκε και αυτός στον πίνακα των σκόρερ και μαζί με τα 4 γκολ του Μιραλάς (20' πεν., 51',70',89'), ο οποίος πλέον είναι πρώτος σκόρερ με 18 γκολ στην Superleague, έγραψαν το τελικό 7-2 και αποθεώθηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε χθες στο "Γ.Καραϊσκάκης" ακόμα και μετά το τέλος του αγώνα. Στο +10 παραμένει ο Ολυμπιακός, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος!!

Να σημειωθεί πως πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης τίμησε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές του Ολυμπιακού παραδίδοντας τιμητική πλακέτα στους Δημήτρη Χονδροκούκη (Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο άλμα εις ύψος), Σπύρο Γιαννιώτη (Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κολύμβηση), Μαριάννα Λυμπερτά (χάλκινη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην κολύμβηση), Σταυρούλα Αντωνάκου (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο πόλο), Φιλιώ Μανωλιουδάκη (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο πόλο), Ηλέκτρα Ψούνη (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο πόλο) και Άλκηστη Αβραμίδου (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο πόλο).