Σελίδες

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Αγώνας "τελικός" απόψε για την Εθνική μας. 21:45 με την Ρωσία και με νίκη προκρίνεται στους "8"!!

Η Εθνική Ελλάδας απόψε καλείται να ανατρέψει όλα τα εις βάρος της προγνωστικά κόντρα στην Ρωσία και να σφραγίσει το εισιτήριο για τους 8 του Euro. Στις 21:45 η σέντρα και των 2 αγώνων (Ελλάδα - Ρωσία, Πολωνία - Τσεχία). Καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας!!!

Το σημαντικότερο ματς από τη μέρα που ο Φερνάντο Σάντος ανέλαβε τα ηνία της Εθνικής δίνει απόψε (21:45), στο «Narodowy Stadion», η «γαλανόλευκη» κόντρα στη Ρωσία. Ένα τρίποντο με... μισό γκολ θα είναι αρκετό για την Εθνική για να πάρει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης μεταξύ της Πολωνίας και της Τσεχίας.
Αυτό, βέβαια, μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς η Ρωσία διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο δεν έχει δεχθεί ήττα εδώ και 16 παιχνίδια! Αυτή η Εθνική, όμως, έχει αποδείξει ότι είναι γεννημένη για τα δύσκολα.
Με σύμμαχο 3.000 Έλληνες που θα βρίσκονται στο Εθνικό στάδιο της Πολωνίας, αλλά και δώδεκα, ακόμη, εκατομμύρια σε ολόκληρο τον πλανήτη, οι διεθνείς καλούνται να βγάλουν το πάθος των δεύτερων ημιχρόνων των δύο πρώτων ματς από την αρχή και να πάρουν το τρίποντο με οποιοδήποτε τρόπο, με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Η Ελλάδα εάν νικήσει την Ρωσία, προκρίνεται στα προημιτελικά, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ της Πολωνίας και της Τσεχίας. Σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί αποτελεσμάτων με τα οποία η Ελλάδα και μπορεί να προκριθεί ως 2η από τον όμιλο, αλλά και να αποκλειστεί από την επόμενη φάση, κάτι που απευχόμαστε όλοι!!

Η Εθνική αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές στη σύνθεσή της, καθώς θα επιστρέψει ο Παπασταθόπουλος στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Κατσουράνης θα πάει στη φυσική του θέση και ο Τζαβέλλας θα πάρει αυτή του Χολέμπας.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σηφάκης. Τη θέση του αριστερού μπακ θα καλύψει, όπως προαναφέραμε, ο Τζαβέλλας, ενώ αυτή του δεξιού ο Τοροσίδης. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Παπασταθόπουλος και Κυριάκος Παπαδόπουλος. Στα χαφ θα βρίσκονται και πάλι οι Κατσουράνης (σε ρόλο αμυντικού χαφ), Μανιάτης και Καραγκούνης, ενώ στην τριπλέτα της επίθεσης θα βρίσκονται οι: Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Γκέκας (κορυφή).
Υπενθυμίζουμε ότι εκτός μάχης είναι οι τραυματίες, Χαλκιάς, και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Πηγή : onsports.gr

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Tέλος ο Ίβκοβιτς από τον Ολυμπιακό!!!

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Ντούσαν Ιβκοβιτς όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ως κεραυνός εν αιθρία ήρθε στον κόσμο του Ολυμπιακού πριν από λίγο η είδηση ότι ο προπονητής των επιτυχιών, Ντούσαν Ίβκοβιτς, αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό.
Η διοίκηση της ομάδας, στην σημερινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, του πρότεινε την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο ίδιος όμως ενημέρωσε την ΚΑΕ πως αποφάσισε να συνεχίσει μόνο στην Εθνική Σερβίας, για λόγους που εξήγησε και που η ΚΑΕ Ολυμπιακός σέβεται απολύτως. Ο κ. Ίβκοβιτς επεσήμανε στη διοίκηση της ΚΑΕ ότι αν αποφασίσει στο μέλλον να δουλέψει ξανά σε συλλογικό επίπεδο θα είναι μόνο για τον Ολυμπιακό. Ο "Ντούντα" αποχωρεί από τον Ολυμπιακό ως Πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας και ήταν ο πρωτομάστορας στην επαναφορά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης μετά από αρκετά χρόνια. Έχει υπάρξει προπονητής του Ολυμπιακού 5 χρόνια και έχει στον απολογισμό του 2 Ευρωπαϊκά, 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας και 1 κύπελλο. Μετά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό πριν από λίγες μέρες, ακόμη ένας από τους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης αποχωρεί από την Ελλάδα.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τις δηλώσεις του Ίβκοβιτς : 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.Πέτρος Φιλιππίδης-Κάτια Δανδουλάκη μαζί σε νέα τηλεοπτική σειρά του...ΑΝΤ1!


Το 2009 ο Πέτρος Φιλιππίδης συνάντησε την Κάτια Δανδουλάκη, προκειμένου να τη σκηνοθετήσει στη "Μήδεια" του Μποστ.Και οι δύο ηθοποιοί ήταν ευτυχείς για την θεατρική τους συνεργασία.

Τρία χρόνια μετά, οι δύο top ηθοποιοί, ετοιμάζονται να ξανά συναντηθούν, αλλά αυτή την φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.Και πιο συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1,σύμφωνα με τις αποκλειστικές -& επιβεβαιωμένες- πληροφορίες του ''Magazine of media''!

Συζητήσεις επί των...συζητήσεων, γίνονται το τελευταίο τρίμηνο στα γραφεία των υψηλόβαθμων στελεχών του ΑΝΤ1,ώστε να φτιάξουν ένα πρόγραμμα που θα ''χτυπήσει'' στα ίσια το πρόγραμμα του MEGA.

Ενώ είχαν συμφωνήσει με την Κάτια Δανδουλάκη να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του ''Dancing with the stars'' (το οποίο και αναβλήθηκε), αλλά και με τον Πέτρο Φιλιππίδη, για να πρωταγωνιστεί σε κάποια νέα σειρά του σταθμού,έφτασε μία πρόταση που θέλει το τηλεοπτικό ''πάντρεμα'' των δύο ηθοποιών.

Ο Βασίλης Σπηλιόπουλος, ο οποίος έχει βάλει την υπογραφή του σε επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές (''Πολυκατοικία'',''Μην μου λες αντίο'',''Η αγάπη ήρθε από μακριά'' κ.ά.) ενώνει τις δυνάμεις του με τον Άγγελο Χασάπογλου (ήταν στην ομάδα σεναριογράφων της ''Πολυκατοικίας'') για μία...κωμωδία καταστάσεων!

Το σενάριο θέλει τον Πέτρο Φιλιππίδη να επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια, λόγω κάποιων έκτακτων καταστάσεων, στο σπίτι που ζούσε μέχρι πριν χωρίσει με την γυναίκα του, συνεχίζοντας  την ζωή του εκεί.Φυσικά, δεν θα 'ναι μόνος του, αφού στο πλευρό του θα έχει τα παιδιά, αλλά και την...πεθερά του -την οποία θα υποδύεται η  Κάτια Δανδουλάκη -σύμφωνα με τα πρώτα ''μαγειρέματα''-σχέδια των δημιουργών!Σ' αυτό το σπίτι θα αναπτυχθούν συγκρούσεις χαρακτήρων, αλλά και καταστάσεις άκρως...κωμικές.

Οι συζητήσεις μεταξύ του ΑΝΤ1 και της εταιρείας παραγωγής ''ΆΝΩΣΗ'', η οποία έχει αναλάβει να ''τρέξει'' το συγκεκριμένο concept, είναι αρκετά προχωρημένες και θετικές. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν λίγες εβδομάδες μετά τις εκλογές, ώστε να μην υπάρχει αυτή η πολιτική αστάθεια, αλλά και να 'χει δοθεί ένα οικονομικό φως στο -αδιέξοδο- τούνελ.Αρκεί βέβαια,να μην έχουν αλλάξει και οι τελικές επιλογές των ιθυνόντων...

Μάλιστα,πληροφορίες μας θέλουν την συγκεκριμένη δουλειά, να συγκεντρώνει περισσότερες ''ψήφους'' για την υλοποίηση της από το ''Και ο μήνας έχει 9''.Εμείς, σ' αυτό το σημείο, να σας θυμίσουμε, ότι πρώτοι στο ''Magazine of media'' σας είχαμε αποκαλύψει το concept της 1ης πρότασης που 'χε δεκτεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, για να πρωταγωνιστούσε με την Σμαράγδα Καρύδη ή την Κατερίνα Λέχου (http://magazineofmedia.blogspot.gr/2012/04/1.html).

Στο τραπέζι, όμως, αν και εφόσον αποδώσουν...καρπούς οι συζητήσεις, έχουν να απαντηθούν και τα εξής ερωτήματα:


Η Κάτια Δανδουλάκη καλώς εχόντων θα πρωταγωνιστεί σε μία αρκετά ενδιαφέρουσα μεταφορά βιβλίου,στον ΑΝΤ1 Κύπρου.Φυσικά, μιλάμε για το ''Χορεύοντας με τους 12 Θεούς" της Λένας Μαντά. Ο Γιάννης Λάτσιος και τα υπόλοιπα στελέχη θα προτιμήσουν να βάλουν την γνωστή ηθοποιό στο ''Dancing with the stars'' ή στη νέα -ατιτλοφόρητη- σειρά (αν όλα πάνε καλά) -και δη σε κωμωδία;

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα μείνει στον...ΑΝΤ1,λόγω των δελεαστικών προτάσεων ή θα επιστρέψει στο MEGA,από όπου τον ζητάνε,σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα του ''Tv Zapping'';

του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Το MEGA γι' ακόμη μία χρονιά στην 1η θέση...

Η τηλεοπτική σαιζόν φτάνει στο τέλος της, αφήνοντας μία γλυκόπικρη ''γεύση''.Τόσο επειδή χάθηκαν εκατοντάδες θέσεις εργασίας (όπως και σ' άλλους τομείς), καθώς και γιατί, όσοι δούλευαν...δεν πληρωνόντουσαν.

Μπορεί τα οικονομικά δεδομένα της χώρας να μην είναι και τα καλύτερα, ωστόσο κάποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί διατήρησαν την πρωτειά τους.Ένας απ' αυτούς είναι και το MEGA, όπου από τις 14 Νοεμβρίου μέχρι και τις 11 Ιουνίου, βρίσκεται στην 1η θέση με 23,1% (σύνολο κοινού Δευτέρα-Κυριακή) και με 21,8% στο νεανικό κοινό 15-44.Τις καθημερινές, τα ποσοστά ανεβαίνουν στο 24,8% και 23,4% αντίστοιχα.

Στην 2η θέση ακολουθεί ο ΑΝΤ1 με 18,1% (σύνολο κοινού Δευτέρα-Κυριακή) και 18,7% στο 15-44,ενώ τις καθημερινές με 19% και 19,3% αντίστοιχα.Στην 3η θέση με διαφορά κάποιων μονάδων, βρίσκεται ο ALPHA με τα ποσοστά του να κυμαίνονται σε 12,6% (Δευτέρα-Κυριακή) και 13% (καθημερινές), όσον αφορά το σύνολο κοινού, ενώ στο 15-44 βρίσκεται στο 13,6% και το 14,1%.Με ακόμα λιγότερη διαφορά,την 4η θέση καταλαμβάνει το STAR με 10,7% (σύνολο κοινού) και 14,3% (15-44) τις ημέρες Δευτέρα-Κυριακή,  ενώ τις καθημερινές τα νούμερα βρίσκονται στο 10,1% και στο 13,6%.

Στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης ή αλλιώς prime time,τα πράγματα είναι ακόμα περισσότερο διαφορετικά.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Το pre-show των MAD VMA έρχεται το Σάββατο,από τον...ΑΝΤ1!

Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο live show,στο κλειστό γήπεδο Tae Kwo Do,το MAD διοργανώνει ένα μεγάλο party προετοιμάζοντας τους θεατές για το βράδυ της 20ης Ιουνίου.

Ο Θέμης Γεωργαντάς ακολουθεί το σύνθημα των φετινών βραβείων, ψηφίζει «Young Greece» και καλεί στο studio 4 από τους βασικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης μουσικής dance σκηνής: Stan, Vegas, Μέλισσες και Demy! Οι 4 νέοι καλλιτέχνες, μέτρησαν πολλές επιτυχίες τη χρονιά που πέρασε κι έτσι, μετρούν και πολλές υποψηφιότητες σ’ αυτά τα βραβεία. Επιπλέον, μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά, θυμούνται highlights προηγούμενων απονομών, επιλέγουν τις 5 καλύτερες στιγμές τους και διαμορφώνουν τα δικά τους charts.
Τέλος, το Pre-show αποκαλύπτει τις πιο hot κατηγορίες των φετινών βραβείων και παρουσιάζει ένα special backstage υλικό.
 
Mad Video Music Awards Pre-show, το Σάββατο 16 Ιουνίου στις 21:00 stay tuned στον ΑΝΤ1!

Οι νέες προτάσεις του Θεάτρου Τέχνης


Το Θέατρο Τέχνης μετά από μία επιτυχημένη χρονιά προετοιμάζεται για τη νέα θεατρική περίοδο 2012 - 2013. 

 
Τιμώντας τα 100 χρόνια από τον θάνατο του Αύγουστου Στρίντμπεργκ, στην ιστορική σκηνή του Υπογείου θα ανέβει το εμβληματικό έργο του "Ο Πατέρας". Η παράσταση είναι συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης (με έδρα την Λαμία), σε μετάφραση Νίκου Γκάτσου, σκηνοθεσία Λιλής Μελεμέ και σκηνικά-κοστούμια Ελένης Δουνδουλάκη. Με τους : Γιάννη Φέρτη -στον βασικό ρόλο - Μαρίνα Ψάλτη,  Έρση Μαλικένζου, Δημήτρη Μυλωνά κ.α.                                                                            
 Επίσης, συμμετέχοντας στα 200 χρόνια από τη γέννηση του Καρόλου Ντίκενς,  στην Παιδική Σκηνή της οδού Φρυνίχου θα ανέβει το έργο «Όλιβερ Τουϊστ», σε σκηνοθεσία του Κωστή Καπελώνη.
 Το πλήρες πρόγραμμα του Θεάτρου Τέχνης για τη θεατρική περίοδο 2012 - 2013 θα ανακοινωθεί περί τα τέλη Ιουνίου.

Η κόρη του Edward και της Bella στο Breaking Dawn : Part 2. Δείτε φωτογραφίες!!

Το πιο αγαπητό κινηματογραφικό ζευγάρι , ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart, φωτογραφίζεται στο εξώφυλλο του "Entertainment Tonight" μαζί με την κινηματογραφική τους κόρη, την 11χρονη Mackenzie Foe.


Η μικρή θα υποδυθείτην κόρη τους, Renesmee, στην τελευταία ταινία της σειράς του πολύ πετυχημένου "Twilight". Ο σκηνοθέτης της ταινίας μάλιστα, αποκάλυψε πως στα γυρίσματα της ταινίας, η μικρή ήταν αυτή που άλλαξε πολύ και τους 2 καθώς την έβλεπαν αρκετά προστατευτικά : "Έφερε κάτι διαφορετικό και πατρικό στον Rob, ενώ η Kristen την πρόσεχε και την προστάτευε συνεχώς. Πολλές φορές έπρεπε να τους διακόψω από μια φοβερή και σοβαρή συζήτηση και τους τρεις για να αρχίσουμε τα γυρίσματα".

 Το τέλευταιο κεφάλαιο μιας επικής σειράς ταινιών θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 16 Νοεμβρίου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τους πρωταγωνιστές μαζί με την μικρή "Renesmee" :

Οι Evanescence έρχονται στην Αθήνα στις 20 Ιουνίου για ένα μοναδικό live!!

Το συγκρότημα που μάγεψε τις καρδιές εκατομμύριων θαυμαστών σε όλο τον κόσμο, με τον ανατρεπτικό rock και σκοτεινό ήχο του, επιστρέφει στην Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία!


Οι Evanescence σχηματίστηκαν το 1995, από την τραγουδίστρια του συγκροτήματος Amy Lee και τον πρώην κιθαρίστα του γκρουπ Ben Moody.
Η ιστορία ξεκινά από το Little Rock του Arkansas στην Αμερική. Το γκρουπ αφού ηχογράφησε δύο EP και το demo CD Origin, κυκλοφόρησε το 2003 το πρώτο του album “Fallen”, που απέσπασε 2 βραβεία Grammy και πούλησε πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.
Η αρχή έγινε με το τραγούδι τους “Bring Me To Life” κατέκτησε τα music charts σε όλο τον κόσμο και ακολούθησαν οι εξίσου μεγάλες επιτυχίες “My Immortal”, “Going Under” και “Call Me When You ’re Sober”, που καθιέρωσαν τους Evanescence στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

 Διαβάστε παρακάτω περισσότερα για το συγκρότημα και την συναυλία :

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Τέλος ο Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό μετά απο 13 χρόνια!!

Μετά από 13 χρόνια καριέρας στον Παναθηναϊκό, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποχωρεί αφού δεν βρέθηκε σημείο επαφής με τη διοίκηση της ΚΑΕ. "Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επίσημη ανακοίνωση. "Η καλύτερη δυνατή απόφαση τη δεδομένη χρονική στιγμή", ανέφερε ο τέως πλέον τεχνικός του τριφυλλιού.


H ανακοίνωση και η δήλωση του Ζοτς
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας της με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, μετά από δεκατρία χρόνια λαμπρής συνύπαρξης.
Η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον «κόουτς» για την άψογη, μεστή και ουσιώδη συνεργασία που υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ μας, κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε από τους τίτλους που κατέκτησε η ομάδα μας.
Στο μυαλό και στην καρδιά μας θα υπάρχουν πάντα οι όμορφες στιγμές που ζήσαμε με τον Ομπράντοβιτς στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και σίγουρα το όνομά του θα γραφεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Παναθηναϊκού ως ένας από τους κύριους συντελεστές των μεγάλων επιτυχιών.
Όταν οι συνθήκες το φέρνουν έτσι και φεύγει ένας φίλος το «αντίο» φαντάζει δύσκολο. Αισθανόμαστε τον Ομπράντοβιτς σαν μέλος της οικογένειας μας και νιώθουμε πως στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν. Για αυτό δεν του λέμε αντίο, αλλά «εις το επανιδείν φίλε».

Διαβάστε παρακάτω την δήλωση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς : 

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Προσπάθησε αλλά έχασε η Ελλάδα, 2-1 από την Τσεχία.

Δεχόμενη δύο γκολ στα πρώτα έξι λεπτά του ματς, η Εθνική Ελλάδας γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Τσεχία στο Βρότσλαβ, αποτέλεσμα που μειώνει τις πιθανότητες πρόκρισης. Το γκόλ σκόραρε ο Γκέκας. Επόμενος αγώνας το Σάββατο με την Ρωσία.

Η κακή εμφάνιση στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού για ακόμα μία φορά, όπως και στον πρώτο αγώνα με την Πολωνία, στοίχισε στην Εθνική μας ομάδα, που κατάφερε να δεχτεί το πιο γρήγορο γκολ στο φετινό Euro 2012 αλλά και στην ιστορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ με το 0-2 που έγινε μόλις στο 6' έσπασε ακόμα ένα αρνητικό ρεκόρ με τα δυο πιο γρήγορα γκολ στην διοργάνωση.
Όμως η Ελλάδα δεν δέχτηκε το γρήγορο 0-2 και προσπάθησε μέχρι το τέλος, εκεί που η τύχη της γύρισε την πλάτη.

Διαβάστε παρακάτω περισσότερα και δείτε τα γκολ της αναμέτρησης :

Ο Δημήτρης Λαγιόπουλος σε νέα...εκπομπή,σε νέο σταθμό!

Ενώ όλες οι εκπομπές και σειρές ρίχνουν αυλαία,το MTV κάνει τα ακριβώς αντίθετα! Ακόμα μία νέα εκπομπή, έρχεται να ενταχθεί σύντομα, στο πρόγραμμα του ελληνικού MTV.

Ο τίτλος της νέας αυτής εκπομπής είναι:''MTVCOOLWAVECHALLENGES'' και παρουσιαστής θα 'ναι ο Δημήτρης Λαγιόπουλος, τον οποίο παρακολουθούμε ''Μες στην καλή χαρά'' τα 2 τελευταία χρόνια.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00                      ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21:00

Είσαι έτοιμος για την απόλυτη πρόκληση; Πάρε ανάσα... Και το ‘χεις! Η ολοκαίνουργια εβδομαδιαία εκπομπή MTVCoolwaveChallenges κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 14 Ιουνίου στις 21:00.

Η νέα εκπομπή του ΜΤV σε συνεργασία με τη Hallsκάθε εβδομάδα επισκέπτεται τα πιο απίθανα σημεία της πόλης, από παραλίες και εμπορικά κέντρα μέχρι δρόμους και πλατείες. Εκεί, παρέα με την HALLS, θέτει την πρόκληση στους περαστικούς. Όσοι τολμηροί αποδεχτούν την πρόκληση και την ολοκληρώσουν με επιτυχία κερδίζουν δώρα που κόβουν την ανάσα!

Σε κάθε επεισόδιο ο Δημήτρης Λαγιόπουλος προκαλεί έναν επώνυμο καλεσμένο με τις ερωτήσεις του. Ισχύει το «όποιος πάρει ανάσα, το ‘χει»; Με ποιον τρόπο το έχει ο καθένας; Έλα δείξε στο φακό του MTV τι μπορείς να καταφέρεις/επιτύχεις.

Συντονίσου στο MTV την Πέμπτη 14 Ιουνίου στις 21:00 και κάθεΠέμπτη στις 21:00 και ετοιμάσου να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες με το MTVCoolwaveChallenges!Κανείς δεν γνωρίζει πού κρύβεται η επόμενη πρόκληση…

Νίκη και φύγαμε για τους "8". Απόψε στις 19:00, Ελλάδα - Τσεχία.

Την Τσεχία αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 (19:00 ώρα Ελλάδας, ΕΤ1 / Onsports) η Εθνική ομάδα της χώρας μας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τη «γαλανόλευκη», όπως τόνισε, άλλωστε, ο Φερνάντο Σάντος, καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι ελπίδες για πρόκριση στην προημιτελική φάση «ψαλιδίζονται» για τα καλά...


Μετά την ισοπαλία στη Βαρσοβία κόντρα στους Πολωνούς, η Εθνική είναι ουσιαστικά «υποχρεωμένη» να νικήσει σήμερα την Τσεχία, καθώς η εμφάνιση της Ρωσίας στο ματς με τους Τσέχους ήταν τέτοια που δεν άφησε πολλές ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική.
Σε ό,τι αφορά στην σύνθεση της 11άδας, ο Φερνάντο Σάντος δεν αποκάλυψε τα πλάνα του κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, στο γήπεδο του Βρότσλαβ. Εκτός σοβαρού απρόοπτου, ο Πορτογάλος τεχνικός θα ξεκινήσει τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια. Τη θέση του αριστερού μπακ θα καλύψει ο Χοσέ Χολέμπας, ενώ την αντίστοιχη του δεξιού ο Βασίλης Τοροσίδης. Ανάμεσα τους θα παίξουν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Κώστας Κατσουράνης, τη θέση του οποίου θα καλύψει στα χαφ ο Γρηγόρης Μάκος. Μπροστά του, σε ρόλο εσωτερικών μέσων, θα παίξουν, εκτός σοβαρού απρόοπτου οι Γιάννης Μανιάτης και Γιώργος Καραγκούνης. η τριάδα της επίθεσης αποτελεί «σταυρόλεξο» για δυνατούς λύτες, καθώς οι: Κώστας Φορτούνης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Γιώργος Σαμαράς και Φάνης Γκέκας διεκδικούν τις τρεις θέσεις. Το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες πάντως είναι να παίξει ο Φορτούνης στην αριστερή πλευρά, ο Σαλπιγγίδης στη δεξιά και ο Σαμαράς στην κορυφή, όπως δηλαδή τελείωσε το παιχνίδι με την Πολωνία. Ο Γιώργος Φωτάκης προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Σάντος. Αντίθετα, τιμωρημένος είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς αλλά και ο μεγάλος άτυχος, Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος θα επιστρέψει στα γήπεδα σε 6 μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ματς με την Πολωνία.
Από την άλλη πλευρά, η Τσεχία θα παραταχθεί σε διάταξη 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τσεχ. Στην αριστερή πλευρά της άμυνας θα βρίσκεται Λίμπερσκι και στην αντίστοιχη δεξιά ο Σελασιέ. Το αμυντικό κεντρικό δίδυμο θ’ αποτελέσουν οι: Κάντλετς και Σίβοκ. Μπροστά τους, σε ρόλο αμυντικών χαφ, θα παίξουν οι: Γίρατσεκ και Χούμπσμαν. Στη δεξιά πλευρά της επίθεσης θα παίξει ο Πλασίλ και στην αντίστοιχη αριστερή ο Πίλαρ. Ανάμεσά τους, σε ρόλο «δεκαριού» θα βρίσκεται ο Ροζίτσκι, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπάρος.

ΠΗΓΗ : onsports.gr

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Έγραψε ιστορία ο Ράφα Ναδάλ!!

«Έγραψε ιστορία» ο Ραφαέλ Ναδάλ στο Ρολάν Γκαρός, αφού νίκησε στον τελικό τον Νόβακ Τζόκοβιτς και έγινε ο απόλυτος κυρίαρχος στην «ανοιχτή» εποχή του γαλλικού όπεν, καθώς έφτασε τις επτά κατακτήσεις στο φημισμένο τουρνουά grand slam.
 Με αυτή του επιτυχία ο Ναδάλ ξεπέρασε στη σχετική λίστα τον Μπγιόρν Μποργκ.Ο Ναδάλ νίκησε 3-1 σετ τον Τζόκοβιτς, σε έναν αγώνα που ξεκίνησε χθες, αλλά διεκόπη λόγω βροχής και συνεχίστηκε σήμερα. Τα σετ: 6-4, 6-3, 2-6, 7-5.
Ο "ιστορικός" και για τους δύο τελικούς, εκτός των άλλων ήταν και συναρπαστικός αφού για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια διεξήχθη σε... δύο δόσεις.
Η βροχή ήταν η υπαίτια για δύο διακοπές αλλά και την αναβολή τελικά της πρώτης ημέρας με τον Ισπανό να προηγείται σε εκείνο το σημείο με 2-1 σετ.
Την δεύτερη μέρα και στην επανέναρξη του τελικού ο Ναδάλ ήταν τελικά αυτός που κατάφερε να διαχειριστεί καλύτερα τις δύσκολες συνθήκες του αγώνα.
Ο Ναδάλ κατάφερε να πάρει τους κρίσιμους πόντους στο τέλος, ενώ το παιχνίδι έληξε με διπλό λάθος από τον Τζόκοβιτς δείχνοντας και την κατάσταση που ήταν ο Σέρβος στο τέλος, χάνοντας το τουρνουά με δικό του σερβίς.
Ο Ισπανός επικράτησε 6-4, 6-3, 2-6, 7-5 του Νόβακ Τζόκοβιτς, πανηγύρισε τον 7ο τίτλο του στο Παρίσι και 11ο Grand Slam της καριέρας του!
ΠΗΓΗ : woop.gr

Οι καλύτερες δωρεάν παραλίες κοντά στην Αθήνα

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας αφού ο υδράργυρος τις τελευταίες μέρες έχει ξεπεράσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Πολλοί είναι αυτοί που θα αναζητήσουν την πιο κοντινή τους παραλία. Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις κοντινότερες και χωρίς κόστος παραλίες της Αττικής που ίσως δεν γνωρίζατε.

  



ΜAΡΑΘΩΝΑΣ
Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλέον ιστορικές περιοχές της Αττικής. Βρίσκεται περίπου 42 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Αθήνας. Ο Μαραθώνας διαθέτει παράλληλα και αξιοθαύμαστες παραλίες. Η κορυφαία εξ αυτών είναι του Σχοινιά.


ΚΑΛΑΜΟΣ
Περίπου 45 χιλιόμετρα από την Αθήνα, βρίσκεται ο Κάλαμος. Η περιοχή συνδυάζει αρμονικά βουνό και θάλασσα. Η δασική βλάστηση της περιοχής καταλήγει σε ακτές με άσπρο βότσαλο και καθαρά διαυγή νερά.


 Δείτε παρακάτω τις υπόλοιπες :

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ντοκιμαντέρ δια χειρός Μαρίας Χούκλη...


ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:00
 
Λίγο πριν την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων ετών στη χώρα μας, ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ έρευνα «ΔΡΑΧΜΗ. ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ», με τη Μαρία Χούκλη.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών και σχεδόν το σύνολο των κομμάτων είναι υπέρ του ευρώ, αλλά δεν παύει να υπάρχει το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή. Πόσο πιθανό είναι αυτό και κυρίως τί θα σημαίνει για την ζωή του Έλληνα πολίτη; Τι θα συμβεί στις τραπεζικές μας καταθέσεις; Πώς και πόσο θα αλλάξει η καθημερινότητά μας; Πώς θα διαμορφωθούν οι τιμές των προϊόντων; Ποιος θα είναι ο κίνδυνος για τις περιουσίες μας; Μύθοι και αλήθειες. Υπαρκτά σενάρια και εικασίες. Όλα τα σημαντικά ερωτήματα που απασχολούν κάθε Έλληνα πολίτη σήμερα, βρίσκουν απαντήσεις μέσα από το ντοκιμαντέρ έρευνα του ΑΝΤ1. Καθηγητές πανεπιστημίου, έμπειροι οικονομολόγοι, εκπρόσωποι think tanks και δημοσιογράφοι - ανταποκριτές από το εξωτερικό, εξηγούν και αναλύουν όλα τα ενδεχόμενα επιστροφής της χώρας μας στη Δραχμή. 
Οι ανταποκριτές και οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1 Ισάακ Καρυπίδης από το Λονδίνο, Θανάσης Τσίτσας από τη Νέα Υόρκη, Μαρία Αρώνη από τις Βρυξέλλες, Αχιλλέας Πατσούκας από τη Μόσχα και ο Νικόλας Βαφειάδης, συζητούν με κορυφαίους ειδικούς της αγοράς πώς διαμορφώνεται το σκηνικό την επόμενη μέρα και ποιες θα είναι οι συνέπειες για όλη την Ευρώπη σε περίπτωση εξόδου της χώρας μας από το Ευρώ.