Σελίδες

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΤΟ "ΣΕ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ" ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ο Δημήτρης Μακαλιάς (Δημήτρης), ο Μίνως Θεοχάρης (Μίνως), η Αντιγόνη Ψυχράμη (Αντιγόνη) και η Ελίζα Γεροντάκη (Ελίζα) είναι τέσσερις άνθρωποι τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους. Όμως έχουν να πουν πολλά και ουσιαστικά πράγματα για ένα τετριμμένο θέμα: Τις σχέσεις.

Αν και το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί πόλος έλξης για πολλούς συγγραφείς, ο Μίνως Θεοχάρης το έχει προσεγγίσει περισσότερο ρεαλιστικά, με αποτέλεσμα ο θεατής να αναγνωρίζει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα του σε κάποιον από τους τέσσερις "ήρωες" της ελληνικής μουσικής παράστασης. 

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ"

Ο Θεατρικός Οργανισμός Ακροπόλ ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί ακρόαση για γυναίκες ηθοποιούς ηλικίας από 20 έως 35 ετών τη Δευτέρα 31 Μαρτίου και την Τρίτη 1 Απριλίου, από τη 1 μ.μ. έως τις 6 μ.μ.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Ακροπόλ (Ιπποκράτους 9-11). Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να έχουν μαζί τους βιογραφικό σημείωμα και πρόσφατη φωτογραφία, ενώ θα πρέπει να ετοιμάσουν για την ακρόαση έναν μονόλογο και ένα τραγούδι της αρεσκείας τους. 

Οι ηθοποιοί που θα επιλεγούν, θα πάρουν μέρος στη μεγάλη θεατρική παραγωγή «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, που θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα.

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΤΟ COMEBACK ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 Ο Σταύρος Κωνσταντίνου φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του νέου του τραγουδιού "Α ρε νύχτα" σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Δημήτρη Τσάφα. 

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και η φωτογράφηση έγινε στην αλική της Λάρνακας.

Ο Σταύρος αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί της Κύπρου όπου σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα ετοιμάζει και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα....

ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ "CELEBRITY GAME NIGHT"

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Το γύρισμα για το δεύτερο επεισόδιο του "Celebrity Game Night" θα πραγματοποιήσει σήμερα (Δευτέρα 24 Μαρτίου) η Σμαράγδα Καρύδη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καπετανίδη.

Στο στούντιο της εκπομπής θα βρεθούν οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Νάντια Κοντογιώργη, Μίνως Θεοχάρης και η Βίκυ Σταυροπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Γιώργος Κοψιδάς -αντί για τους Λεωνίδα Καλφαγιάννη-Βασιλική Τρουφάκου που θα συμμετέχουν σε άλλο επεισόδιο της εκπομπής.

Το νέο σόου-παιχνίδι του MEGA κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 23:30 με τους: Αργύρη Αγγέλου, Θανάση Αλευρά, Βασιλική Ανδρίτσου, Λευτέρη Ελευθερίου, Κώστα Μαρτάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου να βρίσκονται αντιμέτωποι σε παιχνίδια που απαιτούν γνώσεις και ταχύτητα.