Σελίδες

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Νέο τραγούδι για την Άννα Βίσση με τίτλο "Προτιμώ"

Η Άννα Βίσση επέστρεψε με νέο τραγούδι που ακούμε από σήμερα αποκλειστικά από τον "ΔΡΟΜΟΣ FM 89,8" με τίτλο "Προτιμώ", σε μία ακόμη συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα.

Μετά την επιτυχία των τραγουδιών "Τυραννιέμαι" και "Δεν είναι ψέμα", η απόλυτη ελληνίδα σταρ μας παρουσιάζει ένα άκρως ερωτικό κομμάτι και αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία.
Έτσι, μετά από το χριστουγεννιάτικο τραγούδι που μας παρουσίασε πριν από λίγες μέρες, σειρά έχει το "Προτιμώ".

Ακούστε το παρακάτω :

Europa League : Λεβάντε και στο βάθος..Ατλέτικο για τον Ολυμπιακό

Αρκετές πιθανότητες πρόκρισης στους «16» του Europa League έχει ο Ολυμπιακός μετά την κλήρωση της φάσης των «32», καθώς απέφυγε τα μεγαθήρια και θα αντιμετωπίσει τη Λεβάντε. Με Ατλέτικο ή Ρουμπίν αν προκριθεί!


Μετά τα μεγάλα ντέρμπι που θα διεξαχθούν στη φάση των «16» του Champions League, σειρά παίρνει το Europa, στο οποίο συμμετέχει και ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραία θα αντιμετωπίσει την ισπανική Λεβάντε με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην Ισπανία. Σε περίπτωση που περάσει, η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ατλέτικο Μαδρίτης ή Ρουμπίν Καζάν.
Θα μπορούσε να είναι καλύτερη, θα μπορούσε και χειρότερη! Αναφερόμαστε φυσικά στην κλήρωση, από την οποία προέκυψε πως ο Ολυμπιακός θα βρει τη Λεβάντε του Νίκου Καράμπελα και μέχρι πρότινος του Φάνη Γκέκα, στο δρόμο του στη φάση των «32» του Europa League.
Η πρώτη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 14 Φεβρουαρίου και ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα στην Ισπανία. Σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» ξεπεράσουν το... εμπόδιο της Λεβάντε, θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρούμπιν Καζάν!

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα ζευγάρια για την φάση των "32" και των "16":