Σελίδες

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΟΜΑΔΑ Η ΚΑΤΙΑ

Μπορεί να μην βλέπουμε την Κάτια Δανδουλάκη τόσο συχνά όσο θα θέλαμε, αφού αποφάσισε να δώσει χρόνο στον εαυτό της και να ξεκουραστεί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν στήνει την dream team για το νέο –θεατρικό- χειμώνα.

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει η γνωστή ηθοποιός και τη νέα σεζόν θα συνεργαστεί με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου σε μία νέα κωμωδία –για διασκευή ξέρουμε- 6 ατόμων που θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.

Σε πρόσφατη ανάρτηση μας, σας ενημερώναμε ότι στο πλευρό της όπως όλα δείχνουν θα έχει τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο. Και τώρα επανερχόμαστε γιατί αποκλειστικές  πληροφορίες μας θέλουν και την Αριέττα Μουτούση να έχει δεχτεί πρόταση για να πρωταγωνιστεί στην συγκεκριμένη δουλειά.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση της Αριέττας Μουτούση με την Κάτια και το δίδυμο, ώστε να δουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΣΤΟ "ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ"

Θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και γι’ αυτό δεν επαναπαύεται στις νίκες του.

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Ο λόγος για τον Αντίνοο Αλμπάνη, ο οποίος ύστερα από δύο επιτυχημένες σεζόν στο πλευρό της Ναταλίας Τσαλίκη και τον «Γυάλινο κόσμο» που σκηνοθέτησε η Κατερίνα Ευαγγελάτου έκλεισε τη νέα του δουλειά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.gr, ο Αντίνοος θα  βρίσκεται από τέλη Οκτωβρίου στο «Κουρδιστό πορτοκάλι» που θα σκηνοθετήσει ο Γιάννης Κακλέας για την Ελληνική Θεαμάτων και το Θέατρο Αποθήκη.

Στην εν λόγω παραγωγή δεν θα έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο, αλλά πολλούς. Όπως και η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Να σημειωθεί ότι στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Άρης Σερβετάλης, όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει.

Το «Κουρδιστό πορτοκάλι» αναφέρεται σε μια συμμορία νεαρών κακοποιών με αρχηγό τον δεκαπεντάχρονο Alex σε μια ζοφερή φουτουριστική Αγγλία. Η εν λόγω συμμορία καθημερινά επιδίδεται σε πράξεις ωμής βίας και βανδαλισμών, χαμένη σε ένα κόσμο ναρκωτικών, βίαιων ενστίκτων και πλήξης.
Ωστόσο, μετά από προδοσία των «φίλων» του, ο κεντρικός ήρωας του έργου Alex, αφού συλλαμβάνεται και τιμωρείται με ποινή πολλών ετών αποφασίζει να συμμετάσχει σε ένα μυστικό κρατικό πείραμα σωφρονισμού με το οποίο η «επανένταξη» στην κοινωνία θα γίνει ταχύτατα. Μέσω του ιδιότυπου αυτού πειράματος θα κερδίσει την ελευθερία του, αλλά θα απωλέσει την ικανότητά του να εκτελεί βίαιες πράξεις από μια κυβέρνηση που αφαιρεί την ελευθερία και την πρωτοβουλία από τον λαό της με παραπλανητικά τεχνάσματα.

Το εν λόγω μυθιστόρημα συμπεριλαμβάνεται στα 100 μυθιστορήματα της αγγλικής γλώσσας του 20ου αιώνα, ενώ στηριζόμενος στο βιβλίο, ο Stanley Kubrick, του έδωσε σάρκα και οστά, μεταφέροντας το στις κινηματογραφικές αίθουσες (1971).

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

O ΣΑΚΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!

Είναι από τις πολυσυζητημένες παραστάσεις του φετινού καλοκαιριού –και όχι άδικα. Τα «συστατικά» που επέλεξε ο Δημήτρης Λιγνάδης κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αξιόλογο αποτέλεσμα.
Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Το work in progress των ‘’Βακχών’’ του Ευριπίδη πραγματοποιήθηκε χτες στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας. Αν και ξέραμε ότι θα βλέπαμε ένα μέρος της παράστασης, τελικά το είδαμε όλο και το ευχαριστηθήκαμε.
Με το λίγο –αλλά δροσερό- αεράκι και με την δύση του ηλίου να αντανακλά επάνω μας, επιβιβαστήκαμε στο ferry boat για να περάσουμε απέναντι στη Σαλαμίνα, λίγο μετά τις 8. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού φροντίσαμε να μάθουμε κάποια secrets tips της παράστασης, για να ‘μαστε προετοιμασμένοι.
Η 1η μέρα όμως του ταξιδιού των «Βακχών» δεν ξεκίνησε και τόσο καλά, αφού νωρίτερα κατέφτασαν οι συντελεστές της παράστασης με το ειδικό πούλμαν, αλλά όχημα «βρήκε» στο κάτω μέρος με αποτέλεσμα να χυθούν τα λάδια. Έτσι η πλειοψηφία των συντελεστών αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο Θέατρο με ταξί!
Ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται από πάρα πολύ νωρίς. Στον δρόμο που οδηγεί για το Ευριπίδειο έχει σχηματιστεί μεγάλη ουρά, ενώ δεν ήταν λίγοι οι οδηγοί που έφτασαν στην πηγή αλλά… δεν ήπιαν νερό. Δεν βρήκαν να παρκάρουν με αποτέλεσμα να πρέπει να κατέβουν και να αφήσουν τα οχήματα τους στο κεντρικό δρόμο (10 με 15’ δρόμος περπάτημα).
Στον χώρο επικρατούσε το αδιαχώρητο. Άτομα όλων των ηλικιών είχαν σπεύσει να πιάσουν τις καλύτερες θέσεις που μπορούσαν, ενώ μέσα σε λίγο χρόνο όλα τα καθίσματα και τα σκαλοπάτια ήταν γεμάτα.

"Διατηρούμαι 3-4 φορές την εβδομάδα με το γυμναστήριο και τα extreme sports"!

«Ο κάθε άνθρωπος οφείλει να νιώθει ωραίος. Έτσι κι εγώ νιώθω ωραίος. Οφείλεις να βλέπεις τον εαυτό σου όμορφο, αν θέλουμε να το πούμε εμφανισιακά» δήλωσε πρόσφατα ο Δημήτρης Λαγιόπουλος στο JOY.
Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Αν και η επιτυχία του έχει χτυπήσει πολλές φορές την πόρτα, ο 29χρονος Δημήτρης πατάει γερά στα πόδια του και παράλληλα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις φροντίζει να μην αμελεί την εμφάνιση του. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που κατατάσσεται στη λίστα με τους περιζήτητους sexy άνδρες. Ο ίδιος μοιράζεται τα μυστικά του με το joytv.gr.
Η αρχή της γυμναστικής
Όλα ξεκίνησαν από την ηλικία των «10 χρονών που παίζω basket, ενώ από τα 15 μου ουσιαστικά πάω και γυμναστήριο και κάνω τα extreme sports. Το σώμα μου πλέον δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο. Διατηρούμαι 3-4 φορές την εβδομάδα με το γυμναστήριο και τα extreme sports. Πλέον δεν έχω τις αντοχές και τον χρόνο που είχα παλιότερα και πήγαινα 7 φορές την εβδομάδα».
Τι προσέχει περισσότερο

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

"Ναι, δεν καπνίζω, δεν πίνω αλκοόλ ή αναψυκτικά και κάνω γυμναστική"

Οι Vegas είναι ένα από τα δημοφιλή συγκροτήματα της χώρας μας, οι οποίοι σε κάθε εμφάνιση τους προκαλούν διάφορου είδους σχόλια με τις εκκεντρικές εμφανίσεις τους. Η Μελίνα Μακρή είναι η γυναίκα της παρέας και φροντίσαμε να μάθουμε τα top secrets της.
Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Η Μελίνα δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε επί σκηνής. Είναι και μία όμορφη γυναίκα όταν κατεβαίνει από τη σκηνή, φροντίζοντας την παραμικρή λεπτομέρεια. Η ίδια αποκαλύπτει στο joytv.gr πως διατηρεί το άψογο σώμα της: «Προσπαθώ να προσέχω όσο μπορώ το σώμα μου, με ισορροπημένη διατροφή και γυμναστική δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Επίσης, δεν καπνίζω, δεν πίνω αλκοόλ ή αναψυκτικά. Έχω έναν υγιεινό τρόπο ζωής γενικότερα, εκούσια, χωρίς πίεση ή στερήσεις».
Οι ατέλειες στο σώμα της

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ:"ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ"

Έχοντας γράψει τη δική του ιστορία όλα αυτά τα χρόνια, ο Στέλιος Ρόκκος είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που δεν φοβούνται να πουν τη γνώμη τους, ακόμη και όταν ξέρουν ότι δεν θα αρέσει. 

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Το ραντεβού μας κλείστηκε για το απόγευμα της Τετάρτης στο Sideradiko Summer. Περπατήσαμε στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού και στη συνέχεια καθίσαμε στα σκαλοπάτια, για να κάνουμε τη συνέντευξη. Με τον Στέλιο Ρόκκο, όμως, κάθε λέξη έχει γοητεία και ενδιαφέρον.

Καταρχήν θα ήθελα να ξεκινήσουμε από το συλλεκτικό album, «Η γυναίκα μέσα μου». Πως προέκυψε η ιδέα;
Η ιδέα προέκυψε από τα τραγούδια. Αγαπημένα τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει γυναίκες στο παρελθόν. Αυτός ο τίτλος ήρθε γιατί καλύπτει κι άλλα πράγματα, όπως τη γυναικεία πλευρά του κάθε άντρα. Δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει γυναικεία πλευρά, αφού μάνα τον μεγάλωσε. Η αισθητική του για κάποια πράγματα, ο ευαίσθητος εαυτός του. Αυτό ήθελα να θίξω με αυτό τον τίτλο και να βγάλω αυτή τη πλευρά μέσα από το cd.

Είστε ένας ευαίσθητος άντρας;
Το μ***ι μου λείπει (γέλια). Πολύ!

Τι είναι αυτό που σας ευαισθητοποιεί σε διάφορα πράγματα;
Η ψυχή μου με οδηγεί σε αυτά, οι ευαισθησίες και γενικά η άποψη που έχουμε για τα πράγματα.

Με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί, πιστεύετε ότι θα αλλάξει κάτι;
Όσο έχουμε μπροστά τη γυναικεία μας πλευρά, όχι (γέλια). Πρέπει να βάλουμε την αντρική μας. Κοίταξε, τα πράγματα ήρθαν έτσι γιατί τον κόσμο –όχι μόνο την Ελλάδα!- τον διοικούν τεχνοκράτες, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν από ευαισθησίες και τέτοια πράγματα. Έχουν να κάνουν μόνο με το κέρδος και την απόλυτη ισοπέδωση των λαών. Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το θέμα άνθρωπος. Και επειδή ο λαός έχασε το «εμείς», γιατί είχε μπροστά το «εγώ». Το «εμείς» μπορεί να ανατρέψει όλη αυτή την κατάσταση. Όταν συνεργαστούμε οι άνθρωποι και δεν είμαστε έρμαια της τηλεόρασης και των lifestyle. Να αντισταθούμε σ’ αυτό τον τρόπο ζωής που μας έχουν μάθει να ζούμε και να πορευόμαστε. Αυτός ο τρόπος ζωής μας οδήγησε εκεί που μας οδήγησε.

Δηλαδή;

Βόλτα στην πόλη για Bubble Tea με τρελές φυσαλίδες!

Μία βόλτα με την φίλη Θάλεια ή αλλιώς την «κόρη» μου ήταν αρκετή για να με οδηγήσει σε νόστιμα και δροσιστικά… μονοπάτια. Κάτι που επιζητούμε λόγω ζέστης, αλλά και δεν το βρίσκουμε εύκολα. Όλα αυτά μέχρι πριν λίγο καιρό, όταν και πήγαμε στο «Bubbleicious Tea Bar» επί της Αιόλου.
Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Πήγα μαζί της για παρέα και ενώ επέμεναν να παραγγείλω κι εγώ, θυμάμαι ότι η πρώτη αντίδραση μου ήταν: «Εμένα δεν μου αρέσουν τα περίεργα. Άσε καλύτερα». Αλλά, έπεσα έξω. Υδροχόος –το έχουμε ξανά πει αυτό. Τελικά δοκίμασα ένα bubble tea και από τότε το επισκέπτομαι συχνά…
Τι είναι όμως αυτό που τόση ώρα σας γράφω; Το πρώτο αυθεντικό Bubble Tea της πόλης όπου διαλέγεις τι ακριβώς θες να πιεις: Πράσινο, κόκκινο ή μαύρο τσάι; Με τι γεύση; Διαλέγεις ανάμεσα σε φράουλα, κεράσι, ανανά, μάνγκο κ.ά… ενώ το «κερασάκι» στο δροσιστικό τσάι σου είναι τα bubbles (επίσης ότι γεύση θέλεις).
Σήμερα που το ξανά επισκέφτηκα με τον φίλο Βασίλη, ανακάλυψα ότι βγαίνει και Milk Bubble Tea (τσάι+ γάλα+topping) αλλά και Milk Bubble Shake (γάλα+ παγωτό+ topping).
Τα συν αυτού του εγχειρήματος, πέρα από το πρωτότυπο project, είναι επίσης ότι βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (ό,τι πρέπει –ειδικά τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει!) και οι πολύ καλές τιμές. Σε όσους το ‘χω προτείνει η ερώτηση που μου κάνουν είναι: «Πόσες θερμίδες έχει;». Όπως μου είπαν τα παιδιά που διευθύνουν το μαγαζί είναι γύρω στις 200-300. Εξαρτάται αν θα πάρεις μικρό ή μεγάλο ποτήρι.
Το σίγουρο είναι ότι αξίζει…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΡΩΜΑΣ, ΚΑΤΑΛΕΙΦΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ-ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Μέχρι τελευταία στιγμή κρατούσε κλειστά τα χαρτιά της η επιχειρηματίας του Αγγέλων Βήμα, κυρία Μαργαρίτα Δαλαμάγκα-Καλογήρου, ενώ τα «μαγειρέματα» που έχει κάνει είναι άκρως φιλόδοξα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Χάρης Ρώμας και ο Δημήτρης Καταλειφός είναι μερικοί από τους ηθοποιούς που αναμένεται να δώσουν το «παρών» τη νέα σεζόν.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θα σκηνοθετήσει για τη μουσικό-θεατρική σκηνή την Γαβριέλλα & Ζουζού: Οι Γαλαζοαίματες Πόρνες των Αθηνών της Πωλίνας Γκιωνάκη, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει η διανομή. Ο Χάρης Ρώμας θα παρουσιάσει και θα σκηνοθετήσει το έργο του Αυτός που θα έσωζε τον κόσμο, με την διανομή –επίσης- να ολοκληρώνεται προσεχώς.

Και ο Δημήτρης Καταλειφός,

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ: "ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ"

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ύστερα από έναν φορτωμένο χειμώνα, πώς θα χαρακτήριζες την φετινή χρονιά;
Ήταν αρκετά δύσκολη, επειδή είχα παραστάσεις μαζί με πρόβες και στα ρεπό μου ταξίδευα στην Κύπρο. Πολύ δύσκολο, αλλά δημιουργικό. Και ευτυχώς που υπήρξε αυτό.
Ως προς το κοινωνικό επίπεδο είναι πολύ δύσκολα, διότι ο κόσμος ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Το ζω αυτό. Πήγαινα και στην Κύπρο και είδα πόσο ταλαιπωρήθηκαν οι άνθρωποι.
Θεωρώ ότι κάτι καλό θα γίνει και θα βγούμε απ’ αυτό κάποια στιγμή. Εύχομαι να μας δώσει μία πηγή όασης και να βρούμε κάτι. Θέλω να πιστεύω ότι μετά το καλοκαίρι κάτι θα αλλάξει στη χώρα, αλλά όχι δραματικά. Να γίνει κάτι που να δώσει μία μικρή ελπίδα, ένα μικρό βήμα.

Όταν σ’ αμφισβητούν, σε επηρεάζει αρνητικά;
Εξαρτάται ποιος μ’ αμφισβητεί. Μπορεί να πει «μου αρέσει» και πίσω από την πλάτη να πουν το αντίθετο. Δεν ξέρεις ποτέ αφού μία γενική αίσθηση έχεις. Χαίρομαι που αρέσαμε στην παράσταση, αλλά δεν άρεσα μόνο εγώ.
Υπάρχουν στιγμές που σου «κάθονται» τα πράγματα και άλλα όχι. Το “Cuba Libre” και το “Frozen” ήταν μία ευλογημένη στιγμή για μένα. Μετά από τέσσερα χρόνια έκανα θέατρο ξανά, με δύο τελείως διαφορετικούς ρόλους. Ήταν ένα θείο δώρο μέσα στην κρίση που μου δόθηκαν δύο παραστάσεις και πήγαν καλά. Το επόμενο βήμα μ’ ανησυχεί…

"Από μικρός γυμνάζομαι και ξέρω να τρέφομαι σωστά"

Ο Κωνσταντίνος Φραντζής το 2011 συμμετείχε στο talent show «Greek Idol», ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε από την Cobalt Music το «Ι love you» feat Jay. Όταν έψαξα στο google να βρω περισσότερα για εκείνον έπεσα σε φωτογραφίες του τότε και του τώρα, με την εμφάνιση του να είναι διαφορετική.
Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Κι αφού είδαμε μία εμφανή διαφορά μέσα σε δύο χρόνια, αποφασίσαμε να «ψαρέψουμε» για να δούμε που οφείλεται όλη αυτή η αλλαγή. «Δεν έχω κάποιο μυστικό, απλά από μικρός γυμνάζομαι και ξέρω να τρέφομαι σωστά λόγω των σπουδών μου» (σ.σ. Ο Κωνσταντίνος έχει σπουδάσει διατροφολόγος), λέει ο Κωνσταντίνος Φραντζής στη joytv.gr.