Σελίδες

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ο Αποστόλης Τότσικας σε μία αποκλειστική συνέντευξη,εφ' όλης της ύλης:''Δεν είμαι άνθρωπος που τσαμπουκαλεύεται''






Ο Αποστόλης Τότσικας βρέθηκε την Πέμπτη (5/4/2012) live στο studio του web radiο,του Akmi Radio και τα είπε όλα! 
 Στην εκπομπή, "Τα 2 μας",με τον Παναγιώτη Μουλόπουλο & την Σοφία Λάνη,παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη οικογενειακή κομεντί του MEGA,''Πίσω στο σπίτι'',επισκέφτηκε για πρώτη φορά ραδιοφωνική εκπομπή,όπως δήλωσε,ενώ μίλησε για πολλά θέματα.


Η συζήτηση ξεκίνησε με το δυσάρεστο γεγονός που μας συγκλόνισε όλους και έκανε τον γύρο του κόσμου, λέγοντας: «Αυτό που έγινε (σ.σ. πριν λίγες ημέρες) με τον άνθρωπο που αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα ήταν συγκλονιστικό. Προσωπικά συγκλονίστηκα, γιατί δεν ήταν ένας άνθρωπος που δεν είχε γνώσεις, αλλά ένας άνθρωπος μορφωμένος, με πολλές γνώσεις και μεγάλος σε ηλικία.Είναι τραγικό να συμβαίνει αυτό το πράγμα. Τέτοιες πράξεις τα λένε όλα από μόνες τους».Όπως είπε,στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε δεν βρέθηκε,γιατί ήταν «Όλη μέρα στους δρόμους,λόγω διάφορων υποχρεώσεων,και το έμαθα πολύ αργά το βράδυ».


Ο νεαρός ηθοποιός που φέτος έχει κερδίσει τα στοιχήματα που έβαλε σε τηλεόραση και θέατρο,μίλησε για τον τρόπο που βιώνει την κρίση:

«Κοίταξε, και σαν άνθρωπος και ειδικά σαν επαγγελματίας, όπως και πολλοί συνάδελφοι από τον χώρο, έχουν μάθει να ζουν με τα λίγα. Είναι άνθρωποι survivor, όπως τους λέω εγώ, ξέρουν να επιβιώνουν. Όταν κάθε χρόνο ξέρεις ότι θα σου μειώσουν τον μισθό, είναι ένα ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο το επάγγελμα που κάνουμε. 
Στην ζωή μου πάντα ήμουν φειδωλός με τα λεφτά, και γενικώς με τα πράγματα. Δεν ήμουν άνθρωπος της υπερβολής, που έκανε αγορές με αξίας πολλών ευρώ. Όχι. Το βλέπω να έρχεται πολύ κοντά και στο δικό μας επάγγελμα, γιατί με ελάχιστη διαφορά ενός χρόνου ίσως ήρθε η κρίση σε μας. 
Στην αρχή λέω «δεν την καταλαβαίνω, ποια κρίση;» και τελικά ήρθε. Θέλω να πω ένα θετικό. Να είμαστε υγιής, δυνατοί και όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να έχουμε το μυαλό μας συγκεντρωμένο σ’ ένα στόχο που θέλουμε να κατακτήσουμε", ενώ στόχος του ειναι «να περνάω καλά, με αξιοπρέπεια, με φίλους και με ανθρώπους που πραγματικά με αγαπάνε και ομοίως εγώ αυτούς. Από εκεί και πέρα το δουλεύεις ή σου έρχεται… Είναι μία συγκυρία πραγμάτων…».

Κάντε κλικ και διαβάστε την συνέχεια!Τι λέει ο Αποστόλης Τότσικας για τις μακροχρόνιες σχέσεις,τα ψέμματα,το Εθνικό Θέατρο,την tv και άλλα πολλά!Τι απαντάει σε ερωτήσεις δύο προσώπων-έκπληξη;Ποιά ''σχέση'' έχει με τα social media?

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Μανωλίδου-Σκαρμούτσος,συναντιούνται...''Βράδυ''

Τι κοινό μπορεί να έχει η Ευγενία Μανωλίδου με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο;Μα φυσικά το ''Βράδυ''!Τα δύο λαμπερά πρόσωπα της show biz,θα συναντηθούν σήμερα στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και θα πουν πολλά...

Μεσάνυχτα Παρασκευής ο Δημήτρης Σκαρμούτσος συναντά τον Πέτρο Κωστόπουλο και δίνει special γεύση στο βράδυ μας! Πώς σχολιάζει η μητέρα του την τηλεοπτική του εικόνα και τις κατακτήσεις του; Γιατί παλιότερα έκανε τη διαδρομή Ελληνικό- Εξάρχεια με τα πόδια και γιατί δεν του έφτανε η Ελλάδα; Η μαγειρική πώς του προέκυψε και πώς από σερβιτόρος, βρέθηκε στην κουζίνα; Ο γνωστός σεφ εξομολογείται αν είναι ερωτευμένος αυτή την εποχή κι αν έχει κλάψει ποτέ για γυναίκα, ενώ δεν διστάζει να παραδεχτεί πως σπίτι του δεν έχει ηλεκτρική κουζίνα κι αν χρειαστεί να μαγειρέψει το κάνει με γκαζάκι! Τι φαγητό θα ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος και τι ο Ευάγγελος Βενιζέλος σύμφωνα με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο; Ακόμα ξέρει να φτιάχνει σουβλάκι ή η γαστρονομία μονοπωλεί το ενδιαφέρον του; Θα πάρουμε μυρωδιά το Βράδυ της Παρασκευής. 

Ακολουθεί η Ευγενία Μανωλίδου και με ευγένεια αποδεικνύει πως δεν βάζει «κακές» λέξεις στο στόμα της ούτε γι’ αστείο! Πώς σχολιάζει τα όσα γράφουν κατά καιρούς για αυτήν οι δημοσιογράφοι; Τι σχέση έχει ο Στέφανος Κορκολής και η Άννα Βίσση με τα παιδικά της χρόνια; Γιατί δεν αλλάζει το επίθετό της; Ακόμα, τι λέει για το δημοφιλές Show του ΑΝΤ1 «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και ποιος ήταν ο λόγος που χόρεψε μέχρι και τσιφτετέλι; Πότε ερωτεύτηκε για πρώτη φορά, πώς προέκυψε η σχέση της με τον Άδωνι Γεωργιάδη και πώς μπήκε η τηλεόραση στη ζωή της; Τέλος, γιατί ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκαλεί την Ευγενία Μανωλίδου «Υπουργείο Εξωτερικών»;

Ο Κώστας Βαξεβάνης και το...''HOTDOC''

Ακόμα ένα περιοδικό ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και να κρεμαστεί στα περίπτερα.Αυτή τη φορά,δια χειρός Κώστα Βαξεβάνη.Πρόκειται για ένα περιοδικό...''Hotdoc'',όπως και θα ονομάζεται.

Το ''Hotdoc'' έχει ως βασικό μότο το:''Θα φάτε καλά'',ενώ θα κυκλοφορεί κάθε 15 μέρες.Η επίσημη...πρώτη κυκλοφορία,προγραμματίζεται για την Παρασκευή 20 Απριλίου.
“Η τηλεοπτική «Πανδώρα» έχει αποδείξει πως για πολλά χρόνια μπορεί να αναδεικνύει με αξιοπρέπεια μεγάλα θέματα και να τα αναλύει με εμπεριστατωμένη έρευνα, που δεν αμφισβητείται και δεν «κουκουλώνεται». 

 Ετοιμάζουμε το περιοδικό «ΗΟΤ DOC» ως μια έντυπη «Πανδώρα», με την πεποίθηση ότι η ποιοτική ερευνητική δημοσιογραφία μπορεί να αποτυπωθεί έγκυρα και με σαφήνεια, χωρίς «σάλτσες» και μεθοδεύσεις και στο χαρτί. Πτυχές της πολιτικής, της οικονομίας και της κοινωνίας ερευνώνται, αποκαλύπτονται και παρατίθενται, χωρίς «φιλτράρισμα», χειραγώγηση και παραπληροφόρηση σε 64 σελίδες, κάθε δεύτερη Παρασκευή. 

 Το πρώτο τεύχος του «HOT DOC» θα κυκλοφορήσει πανελλαδικά την Παρασκευή 20 Απριλίου στα περίπτερα και στο internet. Το σίγουρο είναι ότι με ΗΟΤ DOC …Θα Φάτε Καλά!”.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη με τους 7+1 ρόλους,''κλέβει'' την παράσταση...

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη κερδίζει τις εντυπώσεις στον μονόλογο της "Ξανθιάς,μελαχρινής & εκδικητικής κοκκινομάλλας'' και παίρνει παράταση στο θέατρο ''ΚΑΠΠΑ''.

 Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ξέρει να κερδίζει πάντα τα...στοιχήματα που βάζει,είτε πρόκειται για τηλεόραση,είτε για θέατρο,είτε για κινηματογράφο.

Στην προκειμένη περίπτωση,πόνταρε σ' έναν μονόλογο του Robert  Hewett,το οποίο τιτλοφορείται ως "Η ξανθιά,η μελαχρινή και η εκδικητική κοκκινομάλλα".Η παράσταση,λόγω αυξημένης ζήτησης,πήρε παράταση και για μετά το Πάσχα.

Κάθε ιστορία μπορεί να ειπωθεί με χίλιους τρόπους. Και πόσο μάλιστα όταν η ιστορία μιλάει για ένα έγκλημα πέρα από κάθε λογική. Μια στιγμιαία έκρηξη πάθους που θα αλλάξει τις ζωές πολλών ανθρώπων για πάντα. 

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη υποδύεται επτά + ένα ρόλους σε ένα παιχνίδι αλυσιδωτών μεταμορφώσεων, σε ένα έργο που έχει γίνει επιτυχία σε όλες τις ηπείρους. Όταν ο σύζυγός της Ρόντα Ράσελ την εγκαταλείπει, εκείνη υποψιάζεται ότι την απατά. 

Παρασυρμένη από τα συναισθήματά της, παίρνει για πρώτη φορά τη ζωή στα χέρια της και όλοι μαζί οι ήρωες μας πληρώνουν το τίμημα σε αυτό το συναρπαστικό, ξεκαρδιστικό, συγκινητικό και σπαραξικάρδιο έργο για την απώλεια, την αγάπη, τις αυταπάτες, το σεξ, τη συγχώρεση και το μυστικό της ελευθερίας. Ένας ερωτομανής σύζυγος, μια γειτόνισσα που γίνεται θυσία για να το συνάνθρωπο και ένα παγωτό χωνάκι συνωμοτούν για να ανατρέψουν την ήσυχη, οικογενειακή ζωή της Ρόντα. «Η Ξανθιά, η μελαχρινή και η εκδικητική κοκκινομάλλα» (The Blonde, the Brunette, and the Vengeful Redhead) Του Robert Hewett

 Σκηνοθεσία - Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος Ερμηνεύει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη Σκηνικά: Πηνελόπη Βαλτή Κοστούμια: Χριστίνα Xατζαρίδου. Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη Μουσική Επιμέλεια: Κώστας Σπυρόπουλος Επιμέλεια προγράμματος: Εύα Γεωργουσοπούλου Eπιμέλεια οπτικής επικοινωνίας: Blender Φωτογραφίες: Studio Νίκος Βαρδακαστάνης Δημόσιες Σχέσεις : Ζωή Παπαδοπούλου
Ημέρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη 21.00 Γενική Είσοδος : 22 ευρώ. 17 (φοιτητικό) Θέατρο Κάππα: Κυψέλης 2, Κυψέλη-Αθήνα Τηλέφωνο : 210-8831068 Διάρκεια παράστασης : 90 λεπτά με διάλειμμα

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η ''Δάφνη Επικοινωνίες''

Με νέο ρόλο ''χτυπά'' στον έντυπο τύπο,ο Πέτρος Κωστόπουλος,μέσω της εταιρείας ''Δάφνη Επικοινωνίες''.Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου του Ομίλου ΑΝΤ1...

Καθήκοντα Chief Creative Officer στην εταιρία ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ αναλαμβάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος παράλληλα με το ρόλο του Special Advisor του Αlexander Holland, COO του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα. Ο Φάνης Ταμπάκης διατηρεί τη θέση του Γενικού Διευθυντή στη ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.

O Πέτρος Κωστόπουλος με τις εξαιρετικές δημιουργικές του ικανότητες και τη μοναδική εμπειρία που έχει χρόνια τώρα στον περιοδικό τύπο και τα ηλεκτρονικά Μέσα, πρόκειται να συμβάλει αποφασιστικά στην εδραίωση της εταιρίας ως το πλέον δημιουργικό και δυναμικό εκδοτικό συγκρότημα στην Ελλάδα. Η ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ σκοπεύει να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό την παρουσία και την τεχνογνωσία του Πέτρου Κωστόπουλου και να επεκταθεί σύντομα σε νέα projects που θα έχουν την «σφραγίδα» και την δική του δημιουργική κατεύθυνση.

Ο κ. Alexander Holland CΟO του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα με αφορμή την νέα συνεργασία τόνισε μεταξύ άλλων: « Ο Πέτρος είναι χρόνια τώρα ένα από τα πλέον δημιουργικά μυαλά στο χώρο του περιοδικού τύπου στην Ελλάδα. Ήταν ο εμπνευστής και δημιουργός ορισμένων από τους πιο επιτυχημένους τίτλους περιοδικών και ηλεκτρονικών Μέσων. Τον καλωσορίζω στην ΔΑΦΝΗ και είμαι βέβαιος ότι θα δώσει νέα πνοή και δυναμική στην εταιρία σε νέα, πολλά υποσχόμενα projects ».

''Να ζει κανείς ή να μην ζει;'' μέχρι και 29/4 -παράταση παραστάσεων

Ο κόσμος έχει ανάγκη το γέλιο και αυτό το αποδεικνύει κάθε βράδυ (Τετάρτη-Κυριακή) στο ''Να ζει κανείς ή να μην ζει'';Κι αυτό είναι ένα σημαντικό ερώτημα...

 ...το οποίο απαντούν η Κάτια Δανδουλάκη,ο Παύλος Χαικάλης και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης,στο θέατρο ''Κάτια Δανδουλάκη''.

Το έργο που υπογράφουν ο Μιχάλης Ρέππας & Θανάσης Παπαθανασίου,στηριζόμενοι στο ομώνυμο έργο του Μελ Μπρουκς,συνεχίζεται και μετά το Πάσχα.Συγκεκριμένα,παράταση παραστάσεων μέχρι τις 29 Απριλίου,λόγω της τεράστιας ''αγκαλιάς'' του θεατρόφιλοι κοινού.

Στην παράσταση,πρωταγωνιστούν επίσης:Μαρία Κανελλοπούλου,Χριστίνα Τσάφου,Τάσος Κωστής,Σπύρος Μεριανός,Πρόδρομος Τοσουνίδης.

Στο θέατρο ''Κάτια Δανδουλάκη'',από Τετάρτη έως Κυριακη...
Τετάρτη: 20.00 Παρασκευή: 21.15 Σάββατο: 21.15 Κυριακή: 20.00 (λαϊκή) ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Πλατεία: 25.00 € Λαϊκή: 18.00 € Φοιτητικό: 16.00 € Ανέργων: 10 €. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

''Ζείτε παίδες Ελλήνων...?'',με παράταση παραστάσεων!

Το ''πράσινο φως'' για επιπλέον παραστάσεις πήρε η πολιτική επιθεώρηση,''Ζείτε παίδες Ελλήνων...?'',που φέρνει την υπογραφή των Αλέξανδρου Ρήγα & Δημήτρη Αποστόλου.

''Ζείτε παίδες Ελλήνων...?'' θα αναρρωτιούνται μέχρι και τις 29 Απριλίου οι: Άβα Γαλανοπούλου, Λευτέρης Ελευθερίου, Σωτήρης Καλυβάτσης, Κώστας Κόκλας, Ρένια Λουϊζίδου, Μπέσυ Μάλφα, Χρήστος Σιμαρδάνης, Μαρία Φιλίππου που κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους,στην πολιτική επιθεώρηση.


Από την αρχή φαινόταν,ότι θα ''έσπαγε'' πόρτες,και οι προβλέψεις βγήκαν αληθινές!Σε μία περίοδο που ο κόσμος ''διψά'' για αλήθειες,οι ηθοποιοί που βρίσκονται στην θεατρική σκηνή ''Λαμπέτη'',τις λένε χωρίς φόβο,αλλά με πάθος!

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ Τετάρτη: 20.00 Παρασκευή: 21.15 Σάββατο: 21.15 Κυριακή: 20.00 ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΠΛΑΤΕΙΑ:22.00 € ΕΞΩΣΤΗΣ:22.00 € ΛΑΪΚΗ:18.00 € ΟΜΑΔΙΚΟ:16.00€ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ:15.00 € ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ: 10.00 €

''ΌΛΑ 12'' με την τηλεθέαση να χτυπά ''κόκκινο''

Τα λένε ''ΌΛΑ'' κάθε Δευτέρα βράδυ ο Θέμος Αναστασιάδης,ο Βαγγέλης Περρής και η Λάουρα Νάργιες με τους καλεσμένους...και οι τηλεθεατές τους το ανταποδίδουν με υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

 Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AGB Nielsen,η εκπομπή ''ΌΛΑ 12'',του ΑΝΤ1 και τον μήνα Μάρτιο βρέθηκε στην πρώτη θέση,με την διαφορά από το δεύτερο κανάλι να αγγίζει τις 7,5 μονάδες.

 Η προτίμηση του κοινού για το OLA 12 κάθε μήνα του χαρίζει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Από την πρώτη εκπομπή της σεζόν (31 Οκτωβρίου), έως και την τελευταία εκπομπή του μήνα (26 Μαρτίου), το OLA 12 ξεχώρισε με σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης!

Στο κοινό 15-24 ο μέσος όρος έφτασε το 39,8%, ενώ στο 15-44 ο μέσος όρος ήταν 38,4%. Στο γυναικείο κοινό 15-24, παρατηρήθηκε και πάλι το υψηλότερο ποσοστό, με τον μέσο όρο να εκτοξεύεται στο 43,6%!

Πιο συγκεκριμένα για τον μήνα Μάρτιο, στο κοινό 15-44 ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν 33,6%, ενώ στο 15-24 ήταν 30,5%. Οι γυναίκες 15-24 του χάρισαν ποσοστό 37,2 και οι γυναίκες 25-44 μέσο όρο 36,5%!

Στο κοινό 15-44, για τον μήνα Μάρτιο, η διαφορά από το δεύτερο κανάλι έφτασε τις 7,5 μονάδες. Ωστόσο, η μεγαλύτερη διαφορά παρατηρείται στο γυναικείο κοινό 25-44 με 14,1!

''Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης''?Τέλος...

Aυλαία ρίχνουν οι ''Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης'',όπως και πολλές ακόμα θεατρικές παραγωγές.Η παράσταση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και το...ταξίδι φτάνει ευχάριστα στο τέλος του.

Οι ''Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης'' ήταν από τις πιο τρελές και πιο επιτυχημένες κωμωδίες,την καλλιτεχνική περίοδο που φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της.

Έχοντας σημειώσει μεγάλη επιτυχία,το ταξίδι στο Μικρό Παλλάς,τελειώνει με τον πιο ευχάριστο τρόπο,την Κυριακή των Βαΐων.Μία παραγωγή που αγάπησαν συντελεστές και κοινό.

Την διασκευή είχε κάνει ο Θοδωρής Πετρόπουλος και την σκηνοθεσία ο Γιάννης Κακλέας.Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είδαμε: Σμαράγδα Καρύδη,Βίκυ Σταυροπούλου,Αριέττα Μουτούση,Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Αντώνη Φραγκάκη.Επίσης,τη Νεφέλη Ορφανού και τη Μαρία Κωνσταντάκη,ενώ από άντρες τους:Κωνσταντίνο Κακούρη,Βαγγέλη Χατζηνικολάου,Κίμων Φιορέτο,Ivan Sviatlo.

Η Αφροδίτη Σημίτη και οι...''Ποδηλατοδράσεις''

Νέα εκπομπή ξεκινά στο ΣΚΑΙ και θα 'χει πολλές ''Ποδηλατοδράσεις'',με μία δημοσιογράφο που 'χε αφήσει το στίγμα της μέσα από την ραδιοφωνική συχνότητα.

Ο λόγος για την Αφροδίτη Σημίτη,η οποία επιστρέφει δυναμικά,αλλά τηλεοπτικά!

Από το Σάββατο 7 Απριλίου και κάθε Σάββατο στις 2,η γνωστή δημοσιογράφος,θα μας ''παρασύρει'' στον κόσμο του ποδηλάτου .
Με δεδομένα την οικονομική αλλά και την περιβαλλοντική κρίση που περνά ολόκληρος ο πλανήτης και κυρίως η χώρα μας, η εκπομπή εστιάζει και παρουσιάζει μέσα από μια σύγχρονη ματιά, με γρήγορα και άμεσα video, το μοναδικό μέσο που δεν είναι μέρος της κρίσης, αλλά της λύσης, το ποδήλατο! 

Οι «Ποδηλατοδράσεις» έχουν σκοπό να αναδείξουν την ποδηλατική κουλτούρα ανά την Ελλάδα, καταγράφοντας άπειρα τηλεοπτικά ποδηλατοχιλιόμετρα. Στηρίζουν δράσεις και ενέργειες φιλικές προς το περιβάλλον, προωθούν παράλληλα, την εναλλακτική, αθόρυβη, πράσινη και φιλική μετακίνηση, στις πόλεις και την ύπαιθρο. Το ποδήλατο είναι μέρος της λύσης και όχι της κρίσης! 

Συντελεστές εκπομπής: Παρουσίαση- αρχισυνταξία: Αφροδίτη Σημίτη Διεύθυνση φωτογραφίας :Ανδρέας Πετρόπουλος Διεύθυνση παραγωγής: Ελένη Νασοπούλου Μοντάζ :Ανδρέας Αντωνόπουλος Γραφικά: Σταύρος Καραγιάννης Ηχοληψία: Χαράλαμπος Γιαννακάκης Μουσική: Νίκος Διαμαντόπουλος Βοηθός Παραγωγής: Γιώργος Μπανίλας Make up: Βάσω Νάρνου Κομμώσεις: Νάντια Αριστογιάννη Οργάνωση παραγωγής –Σκηνοθεσία: Γιώργος Πετρόπουλος

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Οι "Δούλες" του Ζαν Ζενέ στο Cabaret Voltaire!!

Η ομάδα «Μπλε ρόδο» παρουσιάζει από την Δευτέρα 23 Απριλίου και για 4 παραστάσεις, το αριστούργημα του Ζαν Ζενέ, «Δούλες», σε μετάφραση Οδυσσέα Ελύτη και σκηνοθεσία Λαγού Ράνιας-Λούκατσελ Κλαούντιας.
Λίγα λόγια για το έργο:
Οι «Δούλες» είναι ένα έργο πολύπλοκο και μυστηριώδες. Το μοναδικό θεατρικό έργο του Γάλλου θεατρικού συγγραφέα & σκηνοθέτη, με ηρωίδες γυναίκες. Ανήκει στο θέατρο παραλόγου και είναι σταθμός στην πορεία του. Γράφτηκε το 1942 και είναι εμπνευσμένο από ένα αληθινό έγκλημα.
Οι αδελφές Κλαίρη και Σολάνζ είναι οι δυο υπηρέτριες που ζουν μια καθημερινότητα μοιρασμένη ανάμεσα στο μίσος και στην αγάπη, στον θαυμασμό και στον φθόνο για την Κυρία και για τους ίδιους τους εαυτούς τους.
Εν τη απουσία της, οι δύο αδελφές υποδύονται εναλλάξ τη Δούλα και την Κυρία, δημιουργώντας ένα παιχνίδι εξουσίας. Οι χαρακτήρες εγκλωβισμένοι σε ένα δικό τους φανταστικό κόσμο οδηγούνται σε ακραίες πράξεις εκδηλώνοντας τα πάθη και την καταπίεση που νιώθουν. Το τέλος του έργου προκαλεί ερωτήματα και αφήνεται ελεύθερο στην φαντασία του κοινού.

Ο συγγραφέας
Ο Ζαν Ζενέ, Γάλλος πεζογράφος και θεατρικός συγγραφέας, γεννήθηκε το 1910. Από την ηλικία των δεκαπέντε μπαινοβγαίνει σε αναμορφωτήρια, καθώς αποτελεί ''αντικείμενο μελέτης ''για τους σωφρονιστικούς ψυχιάτρους. Κλέφτης, ομοφυλόφιλος, περιθωριακός, αλήτης είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που του αποδίδουν.

Στην φυλακή καταγράφει τα πρώτα του βιβλία. Θεματικός άξονας των έργων του είναι οι εμπειρίες του από τις φυλακές. Περιπέτειες από την περιπλάνησή του στον Γαλλικό υπόκοσμο, η γοητεία των παράνομων και η άρνηση για κάθε τι που πρεσβεύει αυτή η κοινωνία που, κατά την γνώμη του, τον απέρριψε και οδήγησε στο περιθώριο.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Μετάφραση: Οδυσσέας Ελύτης
Σκηνοθεσία-Σκηνικά-Κοστούμια- Μουσική επιμέλεια: Λαγού Ράνια, Λούκατσελ Κλαούντια
Φωτισμοί: Πολιτάκης Αλέξανδρος

ΠΑΙΖΟΥΝ:
Λαγού Ράνια, Λούκατσελ Κλαούντια, Τσιλιμίγκρα Μελίνα
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
Δευτέρα-Τρίτη: 23,24,30/4 και 1/5  στις 20:30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Πρωταθλητής και μαθηματικά ο Ολυμπιακός!!!

Με το "χρυσό" γκολ του Κέβιν Μιραλάς (54'), ο Ολυμπιακός, 3 αγωνιστικές πριν από το φινάλε κατέκτησε και μαθηματικά το 39ο πρωτάθλημα της ιστορίας του επικρατώντας του Παναιτωλικού με 0-1 στο Αγρίνιο.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο πέτυχαν και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Οι Μανιάτης και Μιραλάς αντίστοιχα σκόραραν στο πρώτο μέρος όμως τα γκολ δεν μέτρησαν επειδή και οι δύο βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ. Ο Παναιτωλικός θα πρέπει να προσπαθήσει να κλέψει βαθμούς στις υπόλοιπες 3 αγωνιστικές του πρωταθλήματος για να καταφέρει να παραμείνει στην Superleague.
Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, όλοι οι παίχτες του Ολυμπιακού πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια.

Κάντε κλικ για να δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών, καθώς και μια φωτογραφία από τα αποδυτήρια, την οποία και ανέβασε ο Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

MEGA vs ANT1,σημειώσατε 6,7 μονάδες διαφορά!

Με μικρότερη διαφορά σε σχέση με άλλους μήνες,παρέμεινε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης,το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με ''οδηγούς'' την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Στραβελάκη.

  Μέχρι πρότινος η διαφορά ανάμεσα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων του MEGA & του ΑΝΤ1 ήταν πολύ μεγάλη!Πλέον,η διαφορά έχει μειωθεί στις 6,7 μονάδες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AGB Nielsen,το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA,με την Όλγα Τρέμη,για τον μήνα Μάρτιο,σημείωσε 28,7% μέσο όρο που μεταφράζεται σε 1.130.000 τηλεθεατές.Στην δεύτερη θέση έρχεται η Μαρία Χούκλη με 22% και 850.000 τηλεθεατές,ενώ στην τρίτη θέση ο Αντώνης Σρόιτερ με 16,4% και  565.000 τηλεθεατές.

Και ενώ τα παραπάνω νούμερα αφορούσαν μόνο τις καθημερινές,από Δευτέρα έως Κυριακή,δεν σημειώνεται κάποια σπουδαία διαφορά.Στην 1η θέση παραμένει το MEGA με 28,2% και 1.103.000 τηλεθεατές,στην 2η θέση ο ΑΝΤ1 με 22,5% και 865.000 τηλεθεατές,ενώ στην 3η θέση ο Αντώνης Σρόιτερ εκπροσωπόντας τον ALPHA με 18,1% και 616.000 τηλεθεατές.


''Κλινική περίπτωση'':Ποιά είναι τα 2 σενάρια που ακούγονται για το μέλλον της;

Η ''Κλινική περίπτωση'' είναι το αμέσως επόμενο πρόγραμμα,μετά τους ''Βασιλιάδες'',που βοηθάει τα βράδια της Παρασκευής να ανέβει ο μέσος όρος του MEGA.Τι γίνεται όμως με τα επεισόδια της;Θα συνεχίσει και τη νέα σαιζόν;

Υπάρχουν δύο σενάρια που ακούγονται για το μέλλον της επιτυχημένης κωμικής σειράς, ''Κλινική περίπτωση'',και στην οποία πρωταγωνιστούν δημοφιλείς ηθοποιοί.

Στους τηλεοπτικούς σταθμούς υπάρχει ένας αναβρασμός,σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι τη νέα τηλεοπτική σαιζόν.Έτσι,προσπαθούν να κάνουν ένα πλάνο για τα προγράμματα που θα συνεχίσουν και για αυτά που θα σταματήσουν.Η ''Κλινική περίπτωση'' είναι μέσα σ' αυτά;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Magazine of media,ακούγονται & εξετάζονται δύο σενάρια για το μέλλον της σειράς που πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι:Γιάννης Μπέζος,Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους,Τάσος Νούσιας,Γιάννης Καπετάνιος κ.ά.

Το ένα θέλει,το Μεγάλο Κανάλι,να δίνει το πράσινο φως στην κωμική σειρά για 8-10 επεισόδια τη νέα σαιζόν και έπειτα...''βλέπουμε''.Το δεύτερο θέλει να συνεχίζει η ''Κλινική περίπτωση'' για όλη την χρονιά!

Ακόμα,είναι πολύ νωρίς για την όποια απόφαση,ενώ όλα τα ενδεχόμενα θα παίζουν μέχρι και την τελευταία μέρα της σαιζόν!Ας μην ξεχνάμε,όμως,και ένα τρίτο σενάριο που όλοι εύχονται να μην είναι αυτό...Και δεν είναι άλλο από το ''κόκκινο φως'' για την μη συνέχεια της σειράς.

του Παναγιώτη Μουλόπουλου