Σελίδες

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΙΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ "ΟΡΚΟ ΣΙΩΠΗΣ", ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ MUSHROOM!

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι καλλιτεχνικές βραδιές στο εστιατόριο Mushroom στη Γλυφάδα. Εκεί, ο άψογος οικοδεσπότης, Νεκτάριος Σκαμνάκης, υποδέχτηκε για ακόμη μία φορά πολλούς επώνυμους. Φυσικά, το magazineofmedia εξασφάλισε το φωτογραφικό υλικό! 

Εκεί, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της καθημερινής σειράς του Star, "Όρκος Σιωπής", ο Γιώργος Λαμπαθάκης, ο Τόνι Μαυρίδης, ο Γιάννης Καρατζογιάννης, ο Κώστας Κόκλας και πολλοί άλλοι. 

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ "ΤΡΙΤΟ ΚΥΜΑ"

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Στην εφηβική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, στο Θέατρο Χώρα, παρουσιάζεται «Το τρίτο κύμα» των Τζόζεφ Ρόμπινετ και Ρον Τζόουνς, σε σκηνοθεσία του Νίκου Αρβανίτη. Το έργο έγινε παγκοσμίως γνωστό, μέσα από την κινηματογραφική μεταφορά του ως "Το κύμα" από τον γερμανό σκηνοθέτη Dennis Gansel.

Η ερώτηση «Πώς οι Γερμανοί ανέχονταν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που έφτιαχνε ο Χίτλερ;» που τέθηκε από την Αλίσια στον καθηγητή Ιστορίας Ρον Τζόουνς, στα τέλη της δεκαετίας του ’60, αποτέλεσε το ερέθισμα, ώστε ο καθηγητής να κάνει ένα ανατρεπτικό πείραμα.