Σελίδες

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Καμπουράκης-Οικονομέας: Επιστροφή στην ενημέρωση!

Μία εβδομάδα πριν μπει ο Σεπτέμβρης,η πρώτη τηλεοπτική πρεμιέρα είναι γεγονός! Όπως και κάθε πρεμιέρα τηλεοπτικού προγράμματος,αφού ειδικά τη νέα αυτή σεζόν,θα τα αναζητούμε...

Έτσι, τη Δευτέρα 27 Αυγούστου και κάθε μέρα στις 06:45 το πρωί, ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας επιστρέφουν στην πρωινή ενημέρωση με την "Κοινωνία ώρα MEGA". 

Οι εξελίξεις στον πολιτικό,οικονομικό και κοινωνικό τομέα θα παίζουν τον δικό τους πρωταγωνιστικό ρόλο,ενώ η επικαιρότητα θα καταγράφεται με εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ!

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Η επιστροφή της Μάρως Κοντού

Αφού σκηνοθέτησε την Αντιγόνη Βαλάκου ως «Μαντάμ Φλο» στην θεατρική σκηνή του –φιλόξενου- «Αγγέλων Βήμα», ο Γιώργος Καραμίχος, ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει την Μάρω Κοντού για τις ανάγκες του θεατρικού έργου «Γυναίκα από σύμπτωση: Ελισάβετ» του Ντάριο Φο.

Πρόκειται για μία ανατρεπτική κωμωδία που θα παρουσιαστεί στο «Αγγέλων Βήμα» -επί της Σατωβριάνδου 36-, ενώ η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 6 Οκτωβρίου.

Εκτός από την Μάρω Κοντού, στην ίδια διανομή, βρίσκονται και οι: Μαρία Αντουλινάκη, Δημήτρης Λιόλιος, Βασίλης Ξενικάκης, Γιώργος Παράσχος, Δημήτρης Καμπόλης.

Το τελευταίο θεατρικό έργο που πρωταγωνίστησε η σημαντική ηθοποιός, ήταν το Νοέμβριο του 2010, στο «Αρχαιότερο επάγγελμα» της Πόλα Φόγκελ.

Λίγα λόγια για το έργο:
Λονδίνο, αρχή 17ου αιώνα. Τα άδυτα του παλατιού.
H ροκ-υπερώριμη-παρθένα-βασίλισσα, Ελισάβετ η Α΄, λαχταράει να την ξανά ποθήσει ο άντρας της ζωής της, ο Κόμης του Έσσεξ.
Η απίθανη τρελομάγισσα, Μάμα Ζάζα, επιστρατεύεται για να ξαναδώσει στη βασίλισσα τα χαμένα νιάτα με ανεκδιήγητα γιατροσόφια.
Η Μάρθα, ο μόνος άνθρωπος που η βασίλισσα υπακούει και φοβάται, κάνει αγώνα για να κρατήσει τα μυαλά της βασίλισσας στη θέση τους.
Ο αρχηγός αστυνομίας, Έγκερτον, περιφέρεται ασκόπως εν μέσω πανικού και συνωμοσιών.
Ο νεαρός Τόμας είναι το one-night-stand της βασίλισσας.
Ο γκαφατζής παπάς είναι ένας επίδοξος δολοφόνος της.
Η βασίλισσα συναντιέται, ίσως για τελευταία φορά, με το πεπρωμένο της και τον ιστορικό της ρόλο. 

Μετάφραση: Μαργαρίτα Δαλαμάγκα-Καλογήρου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Καραμίχος
Σκηνικά: Σπυριδούλα Παπαγεωργίου
Κοστούμια: Θανάσης Γκασιώνης
Φωτισμοί: Γιάννης Κατσαρής
Βοηθός σκηνοθέτη:  Βιργινία Κυπριώτη
Κάθε Σάββατο στις 20:00 (με 20ευρώ και 15ευρώ το μειωμένο)
Κάθε Κυριακή και Δευτέρα στις 19:00 (με 20ευρώ και 15ευρώ το μειωμένο)
Κάθε Τρίτη στις 19:00 με γενική είσοδο 10 ευρώ.

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι σεναριογράφοι του ''50-50'' ξανά χτυπούν στο MEGA,με νέα σειρά!

Το πρωταγωνιστικό cast του ''50-50''
του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει –και- το MEGA, αλλά και τις περικοπές που έγιναν ενόψει της νέας σεζόν, οι ιθύνοντες επιθυμούν να διατηρήσουν την «ταυτότητα» τους, αλλά και να συνεχίσουν να επενδύουν στην ελληνική μυθοπλασία.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτηση μας, περί νέου προγράμματος του MEGA, τα υψηλόβαθμα στελέχη επιθυμούν να εντάξουν ακόμα μία σειρά ελληνικής παραγωγής στο πρόγραμμα τους. Αν και αρχικά αναζητούσαν μία γερή δραματική σειρά, αποφασίστηκε εν τέλει, να επιμείνουν… κωμικά.

Στα συρτάρια των υπεύθυνων, υπήρχαν πολλές πρωτότυπες προτάσεις, από καταξιωμένους δημιουργούς, αλλά και προτεινόμενα ξένα format, τα οποία μπορούν να κερδίσουν το ελληνικό –τηλεοπτικό- κοινό. 

Βασίλης Ρίσβας-Δήμητρα Σακαλή
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Magazine of Media, τα MEGA-λα στελέχη, αποφάσισαν η νέα τους σειρά να έχει άρωμα… Ισπανίας. Πρόκειται για μία κωμική σειρά, με πολυπληθή θίασο –αφού περίπου 20 ηθοποιοί θα κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους-, με  την υπόθεση να αντλεί τις καθημερινές περιπέτειες  των ηρώων της από τα σημεία των καιρών στην πιο αστεία διάστασή τους.

Έλενα Σολωμού
Την απόδοση του σεναρίου έχουν αναλάβει ο Βασίλης Ρίσβας, η Δήμητρα Σακαλή και η Έλενα Σολωμού, το σεναριακό τρίδυμο του πετυχημένου «50-50». Ο πρώτος κύκλος επεισοδίων θα αποτελείται από 13 επεισόδια, ενώ αν πάει καλά θα πάρει το πράσινο φως γι’ ακόμη ένα κύκλο με ίδιο αριθμό επεισοδίων.

Εμείς, ευελπιστούμε να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην «κολλήσει» η δουλειά στο…παρά  πέντε, όπως συνέβη με τον τελευταίο κύκλο του «50-50». 


Ημερ/νια πρώτης δημοσίευσης: 17/08/2012
Ώρα: 14:21 μ.μ. 

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ θέματα του...Magazine of Media!

7 Μαρτίου του 2012,έκανε ''πρεμιέρα'' το νέο μας blog, το οποίο σας ενημερώνει για ό,τι έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά,πολιτιστικά,καλλιτεχνικά και αθλητικά δρώμενα. Χωρίς, ωστόσο, να λείπουν από τη θεματολογία μας και τα...μαγικά ταξίδια, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών.


Ας θυμηθούμε, κάποια από τα Αποκλειστικά θέματα που έβγαλε το magazineofmedia.blogspot.com
Αυτά και άλλα πολλά διαβάσατε στο magazineofmedia.blogspot.com!
Εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι και σας ευχαριστούμε πολύ, όλους (!), για τη στήριξη.