Σελίδες

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Δύο στους...τρεις επιμένουν MEGA

Στις 18 Μαρτίου ξεκινά γυρίσματα ο Γιάννης Λουκάκος με τους τηλεοπτικούς μαθητές του (Δαλιάνη, Λαγούτη, Πρωτόπαπα, Μάτολα, Σαλτού) για τις ανάγκες του "Dr. Cook", ενώ η πρεμιέρα της μαγειρικής εκπομπής προγραμματίζεται για τα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου.

Όσο για το Δημήτρη Σκαρμούτσο; Σύμφωνα με το ''TV Menu", έχει συμφωνήσει για δική του εκπομπή -χωρίς να έχουν καταλήξει σε κάποιον τίτλο-, αλλά ο προγραμματισμός του καναλιού τον θέλει να βγαίνει στον τηλεοπτικό "αέρα" από τον Οκτώβριο του 2013, καλώς εχόντων των πραγμάτων!

Τέλος, ο Λευτέρης Λαζάρου πήρε τις... κουτάλες του για άλλες τηλεοπτικές πολιτείες και συγκεκριμένα για την ΕΤ1. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής με επικεφαλής τη Ράνια Θρασκιά δεν είναι ακόμα έτοιμοι.

Η Παπαρίζου έτοιμη για διεθνές άλμπουμ

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις της Έλενας Παπαρίζου στον "Βοτανικό", ενώ, παράλληλα βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας του νέου της άλμπουμ.

Έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Universal Ολλανδίας, όπου θα κυκλοφορήσει ένα διεθνές άλμπουμ, αλλά και με τη Minos EMI, όπου -επίσης- θα κυκλοφορήσει ένα ελληνόφωνο άλμπουμ. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μιχάλης από τους Stavento έχουν δώσει τραγούδια στην τραγουδίστρια, που αποχώρησε με θόρυβο από την παλιά της εταιρεία.

Πηγή: TV Menu

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Δεν ψήθηκε για τα λεφτά η Εβελίνα

Στο... ψήσιμο βρίσκεται ακόμη το "Hotdog" των Ρίγγα-Εσκενάζυ που έχουν καταθέσει στην ΕΡΤ. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που έχουν κάνει προκαταρκτικές συζητήσεις για να αναλάβουν κάποιον ρόλο ήταν και η Εβελίνα Παπούλια.

Η ηθοποιός, όμως, δεν τα βρήκε στα οικονομικά με την παραγωγή και το θέμα σταμάτησε εκεί.

Πηγή: TV Menu

Αλμοδόβαρ καλεί Μαρία

Μπορεί αυτή την περίοδο να βρίσκεται στα πολύωρα γυρίσματα του "Πίσω στο σπίτι" η Μαρία Καβογιάννη, ωστόσο κάνει συζητήσεις με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, ώστε να πρωταγωνιστεί στο "Όλα για τη μητέρα μου" του Πέδρο Αλμοδόβαρ.

Πηγή: ΤV Menu

Ο... Λαζαράκος γίνεται ταίρι με τον Τσιτσάνη

Το όνομα του Άρη Σερβετάλη φαίνεται να είναι το επικρατέστερο για να υποδυθεί τον Βασίλη Τσιτσάνη, στη νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, σύμφωνα με το ''TV Menu''.

Ο λόγος για το "Ουζερί Τσιτσάνης" που βρίσκεται στα συρτάρια των υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΡΤ και αναμένει το πολυπόθητο "πράσινο" φως, ώστε να προχωρήσει στο στάδιο της υλοποίησης.

Ο ηθοποιός είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στην επιτυχημένη κωμική σειρά του MEGA, "Είσαι το ταίρι μου" και αργότερα στους "Singles". Αυτή την περίοδο, πρωταγωνιστεί στο "Αχ, αυτά τα φαντάσματα" στο Θέατρο Βρετάνια.

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Πάνος Βλάχος: «Οι φίλοι είναι ο καθρέφτης μου!»

Συνέντευξη στον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Στα 27 του, ξέρει ποιος είναι, που πάει και τι θέλει να κάνει! Έχοντας κερδίσει το καλύτερο «λαχείο» της φετινής σεζόν, συναντήσαμε τον Πάνο Βλάχο στο φιλόξενο bar “The Gin Joint” -απέναντι από το Θέατρο Μουσούρη στην πλατεία Καρύτση- και μας μιλά για την κρίση, τις ανατροπές, για το ξεκαθάρισμα στον χώρο της υποκριτικής, για τη φιλία και τον έρωτα. 


Παίζεις, χορεύεις, τραγουδάς, «τσαλακώνεσαι» στη σκηνή του θεάτρου «Μουσούρη»! Τι άλλο δεν έχουμε δει ακόμα και μας το επιφυλάσσεις για τη συνέχεια;
Μου αρέσουν όλα αυτά –και να τσακώνομαι πάρα πολύ! Τι άλλο θα κάνω; Να είμαι γερός, δυνατός, να έχω έμπνευση -να κάνω ωραία πράγματα- και να συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν κι αυτοί έμπνευση! Χαίρομαι να συνεργάζομαι και να γνωρίζω ανθρώπους που να «παίρνω» από αυτούς την ενέργεια τους και να την τροφοδοτώ στη δικιά μου. Να κάνω πράγματα που είναι φαινομενικά δύσκολα για μένα, που δεν έχω συνηθίσει. Με βοηθάνε να ταξιδεύω και να ζω διαφορετικές ζωές. Αυτός είναι ο σκοπός που έγινα ηθοποιός. Όχι για να κάνω τον εαυτό μου ή κάτι αναμενόμενο. Μακάρι να έχω ευκαιρίες και να κάνω πράγματα μη αναμενόμενα!

Μπορούν να υπάρξουν ευκαιρίες για ανατρεπτικά πράγματα;
Για να κάνεις κάτι ανατρεπτικό, πρέπει να ανατρέψεις κάτι: Μία εικόνα, ιδέα, κατάσταση, οτιδήποτε. Αν έχεις βάλει στόχο τι θα ανατρέψεις, νομίζω ότι πάντα θα υπάρχει χώρος για ανατροπές, είτε εσωτερικές είτε εξωτερικές. Για μένα η κρίση είναι, ίσως, και ευκαιρία! Σήμερα που συζητάμε, εγώ είμαι σε μία δημιουργική φάση, όχι οικονομικής δημιουργίας, αλλά πνευματικής και καλλιτεχνικής. Δυστυχώς, την εποχή που ζούμε, δεν φέρνει κάποια οικονομικά οφέλη που θα έφερνε τα προηγούμενα χρόνια. Ίσως και να μου βγει σε καλό!
Η κρίση δεν με πειράζει, αλλά μερικές φορές με στεναχωρεί, σκεπτόμενος τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε. Όποτε το σκέφτομαι, θυμώνω με τον εαυτό μου, και λέω «είσαι σε λάθος δρόμο! Φύγε από εκεί». Δημιουργικοί άνθρωποι θα υπάρχουν είτε υπάρχει κρίση, είτε πόλεμος. Απλά, τα πράγματα θα βγαίνουν στην επιφάνεια με μεγαλύτερη δυσκολία. Υπό αυτή την έννοια, ίσως, έχει και ενδιαφέρον…

Με βάση τα παραπάνω, μπορεί να υπάρξει ένα ξεκαθάρισμα για τους ταλαντούχους και μη;
Ποιος είναι ταλαντούχος και ποιος όχι, το δείχνει ο χρόνος και η πορεία. Αυτό συζητάμε με συναδέλφους στο θέατρο, στα καμαρίνια και με όποιους ανθρώπους εκτιμώ και μοιράζομαι τις σκέψεις μου μαζί τους. Αυτή είναι η πηγή των συζητήσεων μας: Τότε φαίνεται ποιος είσαι και τι κάνεις! Πίστεψε με, η απάντηση εκεί διαμορφώνεται: Ο χρόνος δείχνει. Όταν έχεις απόσταση από τα πράγματα πως κάνεις μία δουλειά, την επόμενη χρονιά της δίνεις την αξία που είχε και τα βλέπεις πιο καθαρά. Μετά από κάποια χρόνια, θα φανεί ποιος είχε αξία, όραμα. Εμένα αυτό με προβληματίζει… να έχω όραμα, ένα στόχο και μία πορεία.
Τώρα, αν θα γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα ή όχι, δεν θα το πω εγώ, γιατί δεν είναι η θέση μου, ούτε η δουλειά μου. Μέσα μου υπάρχουν κάποιες φωνές και για να σου είμαι ειλικρινής, θυμώνω και εκνευρίζομαι με πράγματα που βλέπω και με ανθρώπους που στα συντρίμια ενός lifestyle και περασμένων μεγαλείων, ακόμα, φοράνε ένα βρώμικο στέμμα χωρίς μπιζού, διαμάντια, σπασμένο και ακαλαίσθητο! Με θυμώνει, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα εκθρονίσει, θα θέσει τα πράγματα στη σωστή θέση τους! Ο χρόνος είναι αυτός που θα το κάνει…

Είσαι ικανοποιημένος από την πορεία σου;
Πάντα είμαι ανικανοποίητος και πάντα με ταλανίζει το ερώτημα αν κάνω καλά τη δουλειά μου, αν έχω ταλέντο και αν είμαι επαρκής. Μερικές φορές λέω, ότι σιγά και σταθερά. Είναι ξεκάθαρος ο στόχος μου το τι θέλω να κάνω: Ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, να είμαι στη διαδρομή του ηθοποιού και όχι να βάζω την ταμπέλα είμαι καλός ή κακός. Όσο κι αν έχω τεράστιες ανασφάλειες μέσα μου, μου αρκεί να γνωρίζω ότι είμαι στη διαδρομή να γίνω ηθοποιός και κάποια στιγμή να αισθανθώ τον κόσμο, όπως οι μεγάλοι καλλιτέχνες τους οποίους θαυμάζω και μελετάω. Ίσως και να μη γίνω ποτέ ούτε ηθοποιός, ούτε καλλιτέχνης! Μου αρκεί να στηθώ γύρω από το μέλι, στη φάση που είμαι, όπως οι μέλισσες. Μου αρκεί να ξέρω που τοποθετούμαι και να προσδιορίζω ή να επαναπροσδιορίζω τον εαυτό μου σε αυτό που κάνω. Σιγά-σιγά να δείχνει ο εαυτός μου, οι δεξιότητες ή ικανότητες μου τι άλλο μπορώ να κάνω και να «μεγαλώνω».

 Διαβάστε παρακάτω την υπόλοιπη συνέντευξη :