Σελίδες

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΑΛΙΝΑ ΚΟΤΣΟΒΟΥΛΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΝΟΥΝ "ΠΡΑΜΑΤΑ & ΘΑΜΑΤΑ"

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Ήταν από τις παραστάσεις που παρέλαβαν από νωρίς το... εισιτήριο για τη δεύτερη χρονιά, λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημείωνε. 

Ο λόγος για τα "Πράματα & Θάματα" του Θοδωρή Αθερίδη που πρόκειται να επαναληφθεί στο Θέατρο Μικρό Παλλάς, με τον ίδιο τον Θοδωρή, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Λευτέρη Ελευθερίου και τον Γιάννη ΜπισμπικόπουλοΩστόσο, στους δύο γυναικείους πρωταγωνιστικούς ρόλους δεν θα δούμε την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τη Νάντια Κοντογεώργη -κάτι που είχε γίνει γνωστό στην τελευταία παράσταση.

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΤΟ ΝΕΟ "ΣΤΟΙΧΗΜΑ" ΤΟΥ ALPHA!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Μήνες τώρα "μαγειρεύεται" με πολύ κέφι και μεράκι -αλλά και... μυστικότητα- η νέα κωμική σειρά του ALPHA, σε σενάριο της Τίνας Καμπίτση, η οποία επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα ύστερα από τρία χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, και σκηνοθεσία των Πάνου Τσιροζίδη-Θανάση Τσαλταμπάση.

Στην εν λόγω σειρά πρωταγωνιστούν οι: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Υρώ Μανέ, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Σπύρος Παππάς, Άννα Μενενάκου, Ανδρέας Κοντόπουλος, Ιωάννα Ασημακοπούλου.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες, καθώς η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τις αρχές Οκτωβρίου.

Το σενάριο -που βασίζεται σε μία ιδέα του Πάνου Τσιροζίδη- θέλει έναν τριαντάρη καθηγητή (Νώντα ή αλλιώς Θανάση Τσαλταμπάση) να επαναπροσδιορίζει τη σχέση του με τα κοντινά του πρόσωπα, προσπαθώντας να βρει τη ζωή που του αξίζει, χαρίζοντας στο κοινό άκρως ξεκαρδιστικές στιγμές. 

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΡΚΑΔΙΑ" ΞΕΚΙΝΗΣΕ!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Κωνσταντίνου Ρήγου στο Φεστιβάλ Αθηνών ξεκίνησε ήδη, αφού άνοιξε η προπώληση για την "Αρκαδία" από το χοροθέατρο Οκτάνα! 

Η εν λόγω παράσταση θίγει τη (μάταιη) αναζήτηση της ευτυχίας... με την Αρκαδία να θεωρείται η αφετηρία, αλλά και ο τελικός προορισμός, όπου αποτελεί το κοινό σημείο αναφοράς των επεισοδίων που συνθέτει την παράσταση.

Δώδεκα χορευτές επιχειρούν να ανακαλέσουν στη μνήμη του θεατή εικόνες οικείες, εμπνευσμένες από τον ειδυλλιακό τόπο της Αρκαδίας. Ωστόσο, ο κόσμος της αιώνιας αθωότητας, της ευτυχισμένης και ελεύθερης ζωής έχει οριστικά πια χαθεί.

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ...ΡΙΦΙΦΙ!

Το αγαπημένο σας εστιατόριο Ριφιφί  αυτό το καλοκαίρι σας προσφέρει την έναρξη ενός… θεατρικού σήριαλ!

Ο Τάσος Γερακίνης και η Κατερίνα Παπαναστασάτου αποφασίζουν να συν- γράψουν και να συν- σκηνοθετήσουν μία «καθιστή κωμωδία» με πολύ- πολύ γέλιο και σας την προσφέρουν να την απολαύσετε κατά τη διάρκεια του δείπνου σας!

Λίγα λόγια για το έργο…
Ένα σύγχρονο ζευγάρι, πολλά θέματα προς επίλυση, τα χρόνια της κρίσης, η αιώνια μάχη του αρσενικού με το θηλυκό, δύο ηθοποιοί, δύο χαρακτήρες….
….ο Αργύρης και η Πόπη κάθε Τετάρτη και Πέμπτη επιλέγουν το Ριφιφί για τη διασκέδασή τους και μας αφήνουν να κρυφοκοιτάξουμε για λίγο μέσα στη ζωή τους!

Συντελεστές
Κείμενο/Σκηνοθεσία: Τάσος Γερακίνης, Κατερίνα Παπαναστασάτου
Παίζουν: Νικόλας Κασάπης, Ρωξάννη Βλάσση

Πληροφορίες:
Επεισόδιο 1: «Η γριά»