Σελίδες

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Το μυστικό της Αθηνάς Οικονομάκου για τέλειες αναλογίες και λαμπερό πρόσωπο

Σαν ηθοποιός που εκτίθεται στην κάμερα η Αθηνά Οικονομάκου προσέχει το πρόσωπό της αλλά και το σώμα της. Με την πρώτη ματιά είσαι σίγουρη πως αυτό το κορίτσι ακολουθεί φανατικά συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής για να διατηρεί τη φόρμα της. Ποια είναι όμως η αλήθεια;
Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
«Δυστυχώς λόγω έλλειψης χρόνου, δεν κάνω τίποτα από αυτά. Έχω ένα καλό σκαρί. Όμως, θέλω να ξεκινήσω χορό και γυμναστική… Τον χειμώνα, κάποια στιγμή που θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της σειράς («Κλεμμένα Όνειρα») εύχομαι να έχω χρόνο, γιατί το χρειάζομαι και για τον εαυτό μου», λέει η ηθοποιός στο joytv.gr.
oikonomakou
Η διατροφή στο… λεξικό
Ωστόσο υπάρχει κάτι που να προσέχει στην διατροφή της; Όπως μας εξηγεί: «Δεν μου άρεσαν ποτέ τα γλυκά και τα ανθρακούχα ποτά. Ίσως αυτό με βοηθάει, γιατί δεν κάνω καμία διατροφή».
Οι δυσκολίες στα κιλά
Η ίδια αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα κιλά της επειδή «αδυνατίζω εύκολα και δεν παχαίνω. Αυτή τη στιγμή είμαι περίπου 53 κιλά. Συνήθως εκεί κυμαίνομαι… 50-53 κιλά».
Πώς προσέχει το πρόσωπό της
«Ξεβάφομαι πάντα πολύ καλά πριν κοιμηθώ και βάζω ενυδατική κρέμα. Ενώ τις περιόδους που δεν δουλεύω, φροντίζω να ξεκουράζω το πρόσωπο μου και αποφεύγω να βάφομαι, για να μην το ταλαιπωρώ».

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Vassy: Η Ελληνίδα που πουλάει εκατομμύρια!

Το «We are young» της Vassy ήταν το τραγούδι που ηχούσε στη διαφημιστική καμπάνια των φετινών βραβείων MAD Video Music Awards. Η ίδια φορώντας ένα στενό μαύρο φόρεμα ανέβηκε στη σκηνή με τον Mark Angelo και ερμήνευσε την μεγάλη επιτυχία, κηρύσσοντας έτσι την επίσημη έναρξη του μεγαλύτερου μουσικού party.
Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Διαθέτει ιδιαίτερη χροιά φωνής και «εκρηκτική» σκηνική παρουσία, χωρίς να αποχωρίζεται τη λευκή λωρίδα μακιγιάζ που βάζει λίγο πιο κάτω από τα μάτια της, την οποία είχε κάνει για τις ανάγκες ενός video clip και έκτοτε δεν την αποχωρίζεται. Αποτέλεσμα; Αυτή η λευκή λωρίδα να είναι σήμα κατατεθέν για την Vassy.
Ήταν από τις γυναικείες παρουσίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις και μαγνήτισαν όλα τα αντρικά βλέμματα. Ποια είναι όμως ή Vassy ή… η Βασιλική Καραγιώργου αν προτιμάτε;
VassyPhoto_1
Οι γονείς της Έλληνες μετανάστες. Με την μητέρα της να κατάγεται από τα Γρεβενά και τον πατέρα της από τη Κοζάνη, η Vassy γεννήθηκε και μεγάλωσε στο τροπικό Darwin της Αυστραλίας με όλες τις παραδόσεις και τις ελληνικές συνήθειες. Σήμερα βέβαια ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες.
Εκτός από τα δικά της τραγούδια έχει γράψει και για τηλεοπτικές εκπομπές (όπως «Grey’s anatomy», «Ugly Betty», «Human Target»), κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και άλλων καλλιτεχνών όπως της Rihanna και των Pussycat Dolls. Επιπλέον η φωνή της έχει ακουστεί σε video games όπως αυτό της «Fifa», αλλά και διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων εταιρειών όπως οι Victoria’s Secret, Nike και Google.Είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο αφού συνδέεται με διάφορα ιδρύματα σε όλο τον κόσμο και είναι εθελόντρια δασκάλα σε εφηβικό ορφανοτροφείο στο Λος Άντζελες. Στόχος της; Να εμπνεύσει ανθρώπους και να αγωνιστούν για τα όνειρα τους.
Μπορεί να μεγάλωσε στην Αυστραλία, όμως, ξέρει τις παραδόσεις στην Ελλάδα. Μιλάει ελληνικά και ποντιακά, ενώ χορεύει πολλούς ελληνικούς χορούς (καλαματιανό και νησιώτικα), αφού η μάνα της είναι δασκάλα χορού. Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη της, τα αγαπημένα της τραγούδια είναι το «Βρε μελαχρινάκι» και το «Γιατί τα πεντοχίλιαρα δεν είναι πετσετάκια». Της τα έμαθε ο πατέρας της τον οποίο έχασε από καρκίνο όταν ήταν σε μικρή ηλικία.
Η ίδια είχε «γευτεί» την απόρριψη ακόμα και από την σχολική χορωδία, ενώ όταν τελείωσε τις σπουδές στη διακόσμηση –για χάρη του πατέρα της-, ασχολήθηκε ξανά με τη μουσική. Μάλιστα, λίγο πριν πεθάνει της έδωσε την ευχή του και εκείνη υποσχέθηκε να «προχωρήσω και να προκόψω σε αυτό τον χώρο», είχε δηλώσει η Βασιλική Καραγιώργου σε μουσικό site.
Η επαγγελματική της σταδιοδρομία ξεκίνησε το 2003 από έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας, όπου συμμετείχε σε διαγωνισμού τραγουδιού, κάνοντας συμβόλαιο με την Universal Music, με το πρώτο της τραγούδι να λέγεται «Cover in you kisses».
Μια από τις καλύτερες στιγμές για ωραία Ελληνίδα όπως την αποκαλούν στο εξωτερικό ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει στο pre party των Grammy το 2013.
Ακούστε και εσείς το «We are young» και αφεθείτε στην Vassy. Έχει τον τρόπο της να σας ξεσηκώσει… 

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Το σέξι κορμί θέλει κόπο;

Μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδιστής. Ο 29χρονος Θεοχάρης Ιωαννίδης ανάμεσα στο φόρτο εργασίας που έχει, ξεκλέβει λίγο χρόνο για να πάει γυμναστήριο και να διατηρήσει το καλογυμνασμένο σώμα του.
Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Μπορεί να φαίνεται λίγο ακατόρθωτο και να πιστεύετε ότι θέλει δουλειά χρόνων, όμως εμείς φροντίσαμε να μάθουμε τι κάνει ο Θεοχάρης και τα μοιραζόμαστε μαζί σας. Δεν είναι δύσκολο. Απλώς πιέστε το αγόρι σας ή τον φίλο σας –αν έχετε τάσεις καλοσύνης- και αναγκάστε τον να αποκτήσει το σώμα του.
Η συμβουλή που έδωσε ο Θεοχάρης στο joytv.gr είναι: «Τροφές που αγαπάτε πολύ, με μέτρο. Δεν κάνουν κακό αν το συνδυάζεται με ένα άθλημα που ολοκληρώνει την ψυχοσύνθεση και τη δυναμική σας». Ωστόσο με τι ασχολείται περισσότερο; «Κολυμπάω και κάνω πολύ yoga. Ενώ όταν έχω χρόνο επισκέπτομαι το γυμναστήριο».
Κάντε το έτερον ήμισυ να αποκτήσει ένα καλογυμνασμένο σώμα με σωστή διατροφή και άθληση. Εμείς εδώ θα είμαστε και θα σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά των διάσημων.
* Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης βρίσκεται στο Λονδίνο όπου είναι η βάση του τον τελευταίο χρόνο, ενώ από τη νέα του δισκογραφική εταιρεία, Cobalt Music, κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο «Γιατί» που μέσα σε λίγο διάστημα έχει συγκεντρώσει παραπάνω από 39.900 views. Τη μουσική υπογράφει ο Ανδρέας Λάμπρου, τους στίχους η Ρεβέκκα Ρούσση, ενώ στα μέσα του επόμενου μήνα θα γυριστεί και το video clip. 

Bοηθήστε τον σύντροφό σας να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση!

Για πολλά χρόνια βρισκόταν στη λίστα των πιο περιζήτητων εργένηδων, όμως ο Νίκος Αναδιώτης έχει βρει το άλλο του μισό στη Βασιλική Παπαδοπούλου, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.
 Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Τύχαινε να βλέπω το ζευγάρι σε μεγάλο γυμναστήριο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης μέχρι και πριν λίγο καιρό, ενώ παρατηρούσα ότι τους κοιτάζαμε όλοι για τα καλογυμνασμένα σώματα τους. Ωστόσο φροντίσαμε να μάθουμε τα μυστικά για ένα τέλειο σώμα, αποκλειστικά για τους αναγνώστες του JOY TV.
«Η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό και τα sports ξεκίνησε από την παιδική μου ηλικία. Αρχικά σε μορφή παιχνιδιού και μετέπειτα άρχισα να κάνω στίβο από τις τελευταίες τάξεις του δημοτικού μέχρι τις πρώτες του γυμνασίου. Παράλληλα ξεκίνησα σε ομάδα basket του Αίγιου. Τέλος, από την τρίτη γυμνασίου έως ότου τελειώσω και το Λύκειο έπαιζα ποδόσφαιρο στην ομάδα του Παναιγειάλιου». Κάπως έτσι περιγράφει τη γνωριμία του με τον αθλητισμό ο Νίκος Αναδιώτης στο joytv.gr. 
«Βέβαια τα καλοκαίρια, από 14 ετών μέχρι και σήμερα κάνω γυμναστική με βάρη σε γυμναστήριο. Είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά δεν το κάνω για 12 μήνες συνεχόμενα», λέει και εξηγεί: «Προτιμώ να βάζω στην άσκηση μου και αθλοπαιδιές, όπως ποδόσφαιρο 5Χ5, basket 3 on 3, tennis, το χειμώνα snowboard, το καλοκαίρι beach volley και οτιδήποτε άλλο μ’ ευχαριστεί».
Ωστόσο το μοντέλο-ηθοποιός αποδίδει τη φυσική του κατάσταση σε «αδιάκοπη και εναλλακτική γυμναστική πολλών ετών. Αγαπώ τον αθλητισμό και γι’ αυτό σπούδασα και πήρα πτυχίο γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών». Μάλιστα, από φέτος διατηρεί τον δικό του χώρο στην περιοχή του Περιστερίου.
Ποιο είναι όμως το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί ο Νίκος Αναδιώτης; «Τη συγκεκριμένη περίοδο, κάνω ένα πρόγραμμα με βάρη που έχει σκοπό το κάψιμο λίπους, αλλά ταυτόχρονα τη διατήρηση της ήδη υπάρχουσας μάζας του σώματος. Το αποτέλεσμα αυτό για να επιτευχθεί χρειάζεται και την απαραίτητη διατροφή. Σπουδαίο ρόλο στην άσκηση και στα γρήγορα αποτελέσματα αυτής παίζει η σωστή διατροφή».
Όσοι ενδιαφέρεστε ή όσες θέλετε να βοηθήσετε τον σύντροφό σας να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση πιάστε χαρτί και στυλό και σημειώστε τα 6-7 γεύματα που ακολουθεί ημερησίως:
Ένα πρωινό σε χαμηλά λιπαρά, πλούσιο σε πρωτεΐνες και δυνατό σε ενέργεια.
Το δεκατιανό και το επόμενο γεύμα μέχρι το μεσημεριανό είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, ενώ περιέχει και φρούτο.
Το μεσημεριανό του έχει αρκετό υδατάνθρακα και πρωτεΐνη.
Μετά ακολουθεί προπόνηση.
«Αφού ολοκληρώσω αυτή, πίνω ένα ρόφημα πρωτεΐνης. Το βραδινό μου φροντίζω να μη το παίρνω αργά τη νύχτα, αλλά τουλάχιστον δύο ώρες προτού κοιμηθώ». Τι περιλαμβάνει; Αρκετή ποσότητα λαχανικών και εξίσου αρκετή ποσότητα χαμηλής περιεκτικότητας λιπαρών τροφή σε πρωτεΐνη.
Καλή σας επιτυχία!

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Γιατί η Ελισάβετ Σπανού ξύρισε τα μαλλιά της! Τι λέει ο άνθρωπος που του ζήτησε να την μεταμορφώσει

Το look που επέλεξε η Ελισάβετ Σπανού και οι συνεργάτες της, αποτέλεσαν μία από τις ανατρεπτικές εμφανίσεις των φετινών MAD Video Music Awards, ενώ δεν ήταν λίγα τα σχόλια που ακούστηκαν.
Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Ο ενδυματολόγος Κωνσταντίνος Κουτσομίχος μιλά στο joytv.gr για το styling της τραγουδίστριας, τα όσα σχεδίαζαν, αλλά και τα σχόλια που ακούστηκαν μετά την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.
«Η αρχική ιδέα ήταν να κάνουμε κάτι ανατρεπτικό. Η πρόθεση μας δεν ήταν να προκαλέσουμε, αλλά να κάνουμε κάτι που να μπορεί να ‘ναι μοντέρνο, εντυπωσιακό, καινούριο, αλλά και πολύ κοντά στην εικόνα της και την προσωπικότητα της. Η Ελισάβετ δεν έχει πειράξει ποτέ τα μαλλιά της, πέρα από κάποιες αφέλειες που είχε κάνει στο παρελθόν. Συνεπώς η ιδέα που συζητήσαμε και οι δύο πλευρές ήταν κάτι που φάνηκε τολμηρό και όταν το βάλαμε κάτω για να δούμε πως μπορούμε να το συνδυάσουμε με τα ρούχα, τις εμφανίσεις στο stage, θεωρήσαμε ότι ήταν η πιο σωστή απόφαση που μπορούσαμε να πάρουμε», μας λέει.
Ο ίδιος μας εξηγεί τις πρώτες αντιδράσεις της Ελισάβετ:
«Με την Ελισάβετ δουλεύουμε μαζί τα τελευταία δύο χρόνια μαζί. Οι επαγγελματικές σχέσεις είναι σχέσεις που χτίζονται στην πορεία και όταν βλέπεις ότι κάποιος άνθρωπος που συνεργάζεσαι, σου εμπνέει εμπιστοσύνη και σε οδηγεί σε επιτυχημένες εμφανίσεις –σύμφωνα με τον κόσμο-, αυτομάτως και εσύ ξεκινάς σιγά-σιγά να αμύνεσαι και να δέχεσαι… Δεν το λέω εγωιστικά, αλλά η Ελισάβετ δέχτηκε πολύ εύκολα αυτό που της πρότεινα. Όπως είπε: Αν σκεφτόμουν κάποτε να κάνω μία αλλαγή, θα ήταν αυτή που θα ήθελα να κάνω. Αλλά την κάναμε τώρα με το MAD. Είναι αρκετά τολμηρή και θα έκανε ακόμα πιο extreme πράγματα. Γι’ αυτό επιλέξαμε το κοστούμι και αυτό το αυστηρό look της. Την έχουμε συνηθίσει σε πιο sexy εμφανίσεις. Θεώρησα σωστό να ‘ναι λίγο κόντρα με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα. Ελάχιστοι έως κανένας θα περίμεναν να δουν την Ελισάβετ με ένα αυστηρό αντρικό κοστούμι. Μου αρέσει να παίζω με την εικόνα, γιατί σε ανανεώνει και δείχνεις διαφορετικά πρόσωπα κάθε φορά».
Το επόμενο τολμηρό βήμα και το look:
«Κοίταξε, και να θέλει θα πρέπει να περιμένει χρόνια να αλλάξει look. Τα μαλλιά της ούτως ή άλλως είναι μακριά, οπότε αυτό το πράγμα για να επανέλθει στα φυσιολογικά του θα πάρει καιρό. Θα το κρατήσουμε για κάποιο καιρό, γιατί της πηγαίνει και της αρέσει πολύ και της ίδιας. Προς τον χειμώνα, με τις εμφανίσεις της στο μαγαζί και με τα τραγούδια που θα βγάλει θα κινηθούμε ανάλογα και θα επιλέξουμε το look που θα έχει. Όλα αυτά σε συνεργασία με τον προσωπικό της κομμωτή, Νικόλα Βιλιώτη. Ουσιαστικά ο Νικόλας μας πρότεινε το χτένισμα που κάναμε στη βραδιά των VMA. Είχαμε σκεφτεί να το κάνουμε μοϊκάνα. Όταν όμως συναντηθήκαμε είπαμε να κάνουμε αυτό που δεν περιμένεις να δεις. Έτσι επιλέξαμε το συγκεκριμένο χτένισμα. Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι 100% και είναι κορυφή στο είδος του».
Τα σχόλια και οι αρνητικές κριτικές:
«Δεν χρειάζεται να απαντήσεις. Είναι αρχή μας, γιατί δεν χρειάζεται να απαντήσεις σε τίποτα. Απαντάμε μέσα από την δουλειά μας και όταν επιλέγεις να κάνεις πράγματα που δεν είναι μετριοπαθή, είσαι έτοιμος να ακούσεις και θετικά και αρνητικά σχόλια. Για να κάνεις τόσο μεγάλη αλλαγή στο look σου είναι κάτι που αρέσει ή δεν αρέσει. Το σίγουρο είναι ότι δεν πέρασε αδιάφορο και απαρατήρητο. Εμένα αυτό μ’ ενδιαφέρει. Εμείς το σκεφτήκαμε, το επιλέξαμε και αυτό είναι όλο».

Προσέχω να μην τρώω πάρα πολλά λιπαρά, γιατί λιπαίνεται το πρόσωπο και εγώ βγάζω σπυράκια!

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει την καλοκαιρινή περιοδεία με τις «Περιπέτειες του Μάικ» και τον Αργύρη Αγγέλου, η Βανέσα Αδαμοπούλου εκμυστηρεύεται στο joytv.gr, μυστικά για την εμφάνιση της, αλλά και τι δεν ξεχνάει ποτέ στα ταξίδια της.
Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
«Δεν αποχωρίζομαι εύκολα τις κρέμες μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχω μαζί μου ξεβαφτικά, λιοσιόν κ.λ.π, ενώ δεν βάζω μάσκες», μας λέει η Βανέσα και προσθέτει: «Είναι σταθερή συνήθεια που την έχω από μικρή ηλικία».
Πώς προσέχω το πρόσωπο μου
«Προσπαθώ να μην βάφομαι συνέχεια, αν δεν έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις. Και όταν βάφομαι, πριν κοιμηθώ θα ξεβαφτώ. Δεν μου αρέσει να κοιμάμαι βαμμένη. Προσέχω την διατροφή μου, να μην τρώω πάρα πολλά λιπαρά, γιατί λιπαίνεται το πρόσωπο και εγώ βγάζω σπυράκια».
Το μυστικό για αδύνατο σώμα
«Είναι στον οργανισμό μου, τρώω, χωρίς να στερούμαι τίποτα. Τα τελευταία 10 χρόνια κάνω και συστηματική γυμναστική. Αποφεύγω την αερόβια άσκηση, όμως, σηκώνω αρκετά βάρη –δεν μου φαίνεται όμως γιατί είμαι λεπτοκαμωμένη-, ασκήσεις με λάστιχα, TRX και διάφορες ασκήσεις τύπου ενόργανης γυμναστικής», είναι τα μυστικά της τραγουδίστριας & ηθοποιού για να παραμένει αδύνατη.
Οι «Περιπέτειες του Μάϊκ» ξεκινούν από 1,2/7 στη Μυτιλήνη ενώ στις 7/7 γίνεται η επίσημη πρεμιέρα στο Βεάκειο Θέατρο.