Σελίδες

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

BACKSTAGE ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ VIDEO CLIP ΤΟΥ ΣΑΚΗ!

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Τους τελευταίους μήνες ακούγεται δυνατά η νέα μεγάλη επιτυχία του Σάκη Ρουβά, "Μια χαρά να περνάς", ενώ τα views στο video clip του ομώνυμου τραγουδιού συνεχώς αυξάνονται.

Το magazineofmedia.blogspot.gr σας παρουσιάζει το backstage... υλικό του κινηματογραφικού video clip που έφτιαξε η σκηνοθετική ομάδα White Room για το τραγούδι των Γιώργου Θεοφάνους-Θάνου Παπανικολάου

Η δύναμη του μονοπλάνου με το οποίο προσέγγισαν σκηνοθετικά οι White Room το τραγούδι, σε συνδυασμό με το αδιαμφισβήτητο υποκριτικό ταλέντο του Σάκη Ρουβά και το μοναδικό τρόπο επικοινωνίας του με το φακό, δημιουργεί ένα σπάνιο ρεαλισμό.


Σύμφωνα με το σενάριο, ο Σάκης πρωταγωνιστεί σε μια ιστορία έντονων συναισθημάτων ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον που προβάλλεται μέσα από την οθόνη του νέου tablet της HP,  SLATE7 .

Δείτε το video clip:http://www.youtube.com/watch?v=l1p4fbKqv6c

Δείτε το backstage video:

Δείτε φωτογραφικό υλικό:

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. "ΚΑΥΤΟΣ" ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΤΑ

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ένας απαιτητικός, αλλά και... "καυτός" μαραθώνιος περιμένει τη Ζέτα Μακρυπούλια τη φετινή σεζόν, η οποία βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν όλο και περισσότερο και να μη σταματά να δέχεται προτάσεις. 

Έτσι η ηθοποιός-παρουσιάστρια θα πρέπει προσεχώς να συνδυάσει τις απαιτήσεις του μιούζικαλ "Μερικοί το προτιμούν καυτό" που θα ανέβει την 1η Νοέμβρη στο "Παλλάς" με την παρουσίαση του νέου κύκλου του "Dancing with the stars".

Όπως αναφέρει πηγή του magazineofmedia.blogspot.com: "Πρόσφατα διευθετήθηκε και το θέμα με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία θα βρίσκεται κανονικά στο "Dancing with the stars"". Και πως θα το καταφέρει αυτό, όταν το ''Καυτό'' θα παίζεται Τετάρτη με Κυριακή; Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Ελληνική Θεαμάτων προσανατολίζεται τις Κυριακές να έχει απογευματινή παράσταση. Δηλαδή 18:00 και κατά τις 20:30 που θα ολοκληρώνεται, η δημοφιλής παρουσιάστρια να ετοιμάζεται, να ντύνεται και να χτενίζεται στο... θεατρικό καμαρίνι της και εν συνεχεία θα φεύγει για το πλατό του "Dancing" στα Σπάτα.

Τέλος, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, σκέφτονται, για την καθυστέρηση της Ζέτας να ξεκινάνε το show κάθε Κυριακή με λίγα λεπτά καθυστέρησης, βάζοντας διάφορα χορευτικά ως έναρξη.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ... "ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Από τον ερχόμενο Οκτώβρη ο θίασος "Αβάντι" θα επιχειρήσει να μας φτάσει... "Ως την άκρη του ονείρου", μέσω της παιδικής σκηνής του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου.

Αν και μας χωρίζουν λίγες εβδομάδες για την έναρξη της νέας καλλιτεχνικής περιόδου, οι συντελεστές της εν λόγω παράστασης σε κείμενο & σκηνοθεσία της Κέλλυς Σταμουλάκη, βρίσκονται σε εντατικές πρόβες ώστε να ετοιμάζουν μία αρκετά προσεγμένη παράσταση. Και όπως "μαρτυρούν" άνθρωποι που παρακολουθούν τις πρόβες, ο στόχος φαίνεται να επιτυγχάνεται. 

Το story θέλει τον Βασίλη Λέκκα να μεταμορφώνεται σε φύλακα άγγελο της μικρής Πετρίνας (Φιλίτσα Καλογεράκου) και να ερμηνεύει τρυφερές και παιχνιδιάρικες μελωδίες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (!). Αυτές, θα αποδίδονται ζωντανά στη σκηνή με άρπα, πιάνο, κιθάρες, αρκοντεόν, φλάουτο, φυσαρμόνικα, μπουζούκι και άλλα πνευστά και κρουστά. 

Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν οι συντελεστές μέσω της παράστασης είναι ότι... αν πιστέψεις στο καλό θα το συναντήσεις!

 Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Λέκκας, Φιλίτσα Καλογεράκου, Αλέξανδρος Βερώνης, Ευτυχία Φαναριώτη, Νικόλας Μπράβος, Σταμάτης Πακάκης, Νίκος Βατικιώτης, Μαριλέττα Κυριαζή.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ";

Αν και είχε συμφωνήσει να βρίσκεται στη θεατρική διασκευή της μαύρης κωμωδίας του Pedro Almodovar, "Όλα για τη μητέρα μου", τελικά -και όπως φαίνεται!- δεν θα τη δούμε.

Ο λόγος για τη Μάρω Κοντού, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ανακοίνωσε στους συντελεστές της φιλόδοξης παράστασης την αποχώρηση της. 


Η εν λόγω παράσταση θα ανέβει σε διασκευή και σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια στο Θέατρο Ακροπόλ, ενώ στη δυνατή διανομή βρίσκονται οι: Νένα Μεντή, Μαρίνα Ψάλτη, Γωγώ Μπρέμπου κ.ά.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:ΕΛΕΝΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Αναδημοσίευση από το All4fun!

Οι ανησυχίες που είχε από μικρή την οδήγησαν ενστικτωδώς στην τέχνη. Από τότε που έστηνε με τα αδέρφια της μικρές θεατρικές παραστάσεις στο σπίτι, στο σχολείο, στους δρόμους της Δράμας. Η συνέχεια, μάλιστα, έμελλε να είναι ακόμα καλύτερη…941692 613593465335480 1452510847 n
Η Ελενα Μαυρίδου είναι καλλιτέχνης με την ευρεία σημασία της λέξης. Τον συγκεκριμένο όρο τον παρακούμε συχνά στην Ελλάδα, όμως σε περιπτώσεις σαν τη νικήτρια του βραβείου Μελίνα Μερκούρη το 2009 ανταποκρίνεται πλήρως. Και υπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τον χώρο της η Ελενα εκτός από μια σπουδαία ηθοποιός, είναι και ένας χαρακτήρας γεμάτος ευγένεια και καλοσύνη...

Μετά από μια σειρά επιτυχιών, όπως το Λιωμένο Βούτυρο (η παράσταση για την οποία παρέλαβε το πολύ σημαντικό αυτό θεατρικό βραβείο) ετοιμάζεται για την παράσταση «Ασκηση Επίδαυρος – Σύσσημον» με την οποίο πέφτει η αυλαία του φετινού προγράμματος στην Επίδαυρο το Σάββατο 31 Αυγούστου.

Η Έλενα μας μίλησε για το συγκεκριμένο εγχείρημα, που φέρει την υπογραφή του Σίμου Κακάλα, με τον οποίο συνεργάζεται τα τελευταία 13 χρόνια και συγκαταλέγεται πια ανάμεσα στους κορυφαίους Έλληνες σκηνοθέτες…

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

MOONRIDING ΣΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΣΑΡΑΚΙΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

Το Σαρακίνικο είναι μία από τις πιο γνωστές παραλίες της Μήλου και όχι μόνο. Πρόκειται για μία εκπληκτική άσπρη παραλία στη βόρεια πλευρά του νησιού, που θυμίζει σεληνιακό τοπίο. Το συγκεκριμένο μέρος επέλεξαν οι άνθρωποι της Red Bull αλλά και ο αναβάτης Julien Dupont για να γυρίσουν κάτι νέο και μοναδικό...

Σε αυτή την παραλία ο αναβάτης ξεδίπλωσε το ταλέντο του και όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, το αποτέλεσμα και οι εικόνες είναι μοναδικές, ιδίως τη νύχτα. Εικόνες που σου κόβουν την ανάσα και σε κάνουν να νομίζεις πως ο αναβάτης βρίσκεται στην πραγματικότητα...στο φεγγάρι!!!


Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό βίντεο. Σας ευχόμαστε..καλή πτήση!!