Σελίδες

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

"Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ": ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

 Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Την Κυριακή 16 Μαρτίου ολοκληρώνεται με επιτυχία ο κύκλος των παραστάσεων του έργου "Η Αφροδίτη με τη γούνα" στο φιλόξενο Θέατρο Θησείον (Τουρναβίτου 7), σε σκηνοθεσία του Γιώργου Οικονόμου.

Το βραβευμένο έργο του David Ives παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και κατάφερε να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Και όχι άδικα!

Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Γιώργος Οικονόμου, κατάφερε να δημιουργήσει μία παράσταση με μεγάλο ενδιαφέρον, γρήγορες εναλλαγές συναισθημάτων και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο κάθε σημείο του θεάτρου. 

Για τους δύο ανατρεπτικούς και τολμηρούς ρόλους, ο Γιώργος Οικονόμου, διάλεξε δύο αρκετά ταλαντούχους ηθοποιούς

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΤΟ "RISE UP" ΣΤΗΝ EUROVISION 2014

Με ομόφωνη ψήφο του κοινού και της κριτικής επιτροπής, επελέγη το τραγούδι «Rise Up» των Freaky Fortune feat. Risky Kidd από την Panik Records για να μας εκπροσωπήσει στον 59ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, κατά τη διάρκεια του χθεσινού Ελληνικού Τελικού, που διοργανώθηκε από το MAD και μεταδόθηκε απευθείας από τη ΔΤ.

Δυναμική ήταν και η συμμετοχή των τηλεθεατών, αφού συνολικά 27.600 άτομα ψήφισαν για την ανάδειξη της ελληνικής συμμετοχής στη διαδικασία televoting, εκ των οποίων 16.100 μέσω SMS και 11.500 με κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο.

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα της χθεσινής ψηφοφορίας έχουν ως εξής:
Rise Up- 36,83% (Τελικό Σύνολο)
Κανένας δεν με σταματά- 28,09% (Τελικό Σύνολο)
Πεταλούδα στην Αθήνα- 12,85% (Τελικό Σύνολο)
Dancing night- 13,01% (Τελικό Σύνολο)

Τη μεγάλη βραδιά παρουσίασαν για δεύτερη συνεχή χρονιά οι δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες, Δέσποινα Βανδή και Γιώργος Καπουτζίδης. Στην πενταμελή κριτική επιτροπή συμμετείχαν ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, η ερμηνεύτρια Ελπίδα, ο παρουσιαστής/ραδιοφωνικός παραγωγός Θέμης Γεωργαντάς, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΔΤ Αρετή Καλεσάκη και η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του MAD Ρεγγίνα Κουρή.