Σελίδες

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

«Πρωινό» και «Follow THIS» κάνουν πρεμιέρα

Δύο νέες εκπομπές ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, από την Δευτέρα 30 Ιουλίου. Ο λόγος για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή, αλλά και την lifestyle που μπήκε… «σφήνα» στα σχέδια του σταθμού.

Το «Πρωινό ΑΝΤ1» επιστρέφει στις τηλεοπτικές επάλξεις, με τη Ντόρα Κουτροκόη και τον Νίκο Ρογκάκο στο τιμόνι της παρουσίασης, ώστε να μεταφέρουν τον παλμό της επικαιρότητας. Η διάρκεια της εκπομπής θα είναι τρίωρη (07:00-10:00), με πλούσια θεματολογία, ρεπορτάζ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις από το πολιτικό και οικονομικό ρεπορτάζ.

Η δεύτερη εκπομπή είναι το «Follow THIS στην TV» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία κάνει πρεμιέρα την ίδια μέρα, στις 21:00, απέναντι από την «Sila» του MEGA. Πρόκειται για μία lifestyle-gossip εκπομπή, η οποία θα περιλαμβάνει τα πιο…hot celebrity news, ενώ οι συντελεστές της εκπομπής, υπόσχονται πολλές αποκλειστικότητες.

Μάλιστα, τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1, αφήνουν ανοιχτό «παράθυρο» στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και τη νέα της εκπομπή, για το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας και το φθινόπωρο, αν όλα κυλήσουν ομαλά. 

MEGA: Ξεκίνησαν οι αποπληρωμές στις εταιρείες;

Η σεζόν που μας πέρασε, «άφησε», μία γλυκόπικρη γεύση στα υψηλόβαθμα στελέχη του MEGA, αφού παρόλο την επιτυχία που σημείωσε το πρόγραμμα, δεν κατάφεραν να την χαρούν όπως άλλες χρονιές, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε το κανάλι.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι πρώτες πληρωμές έχουν αρχίσει να παίρνουν ήδη τον δρόμο τους, αφού μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου –ύψους 10,1 εκατ. Ευρώ-, τα 4,5 εκατομμύρια θα προσέλθουν στα λογιστήρια των «STUDIO ATA» και της «ΑΝΩΣΗΣ», πληρώνοντας τις υποχρεώσεις που είχαν αναλάβει οι δύο εταιρείες παραγωγής των μεγαλομετόχων, κ. Ψυχάρη και κ. Μπόμπολα.

Όπως προκύπτει από το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας, που αναλύεται βήμα-βήμα η σχεδιαζόμενη αύξηση, οι μέτοχοι έχουν καταβάλει ήδη μία προκαταβολή. Πιο συγκεκριμένα, 2 εκατ. Ευρώ φαίνεται να έφυγαν από τον ΔΟΛ και τον ΠΗΓΑΣΟ, ενώ οι υπόλοιποι μέτοχοι έβαλαν από 1 εκατ. Ευρώ.

Από αυτά τα 2 εκατομμύρια ευρώ, κατευθύνθηκαν στην UEFA, λόγω μετάδοσης του Champions League, 536.000 ευρώ στην «ΑΝΩΣΗ», 400.000 ευρώ στο «STUDIO ATA» και 29.000 ευρώ στην «ON-NOIR Productions».

Παράλληλα, ήδη κυκλοφορούν τα πρώτα σενάρια για την μετοχική σύνθεση, κάνοντας λόγο για αύξηση μεριδίου από το «στρατόπεδο» της εταιρείας ΠΗΓΑΣΟΣ και ΔΟΛ. Εν αντιθέσει με την BENDAY (Ρέστης), στην οποία περιλαμβάνονται οι όμιλοι Βαρδινογιάννη-Κοπελούζου, που θα μειώσουν το ποσοστό.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμα στο τραπέζι, η πρόταση για συγχώνευση μεταξύ του MEGA και του STAR, δίνοντας έτσι μεγαλύτερο μετοχικό «πακέτο» στον Όμιλο Βαρδινογιάννη.

Δ. Ολυμπίου: Ανανεωμένη «Δεν αφήνει απ’ τα μάτια της»

Η Δέσποινα Ολυμπίου επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα, αλλά όχι μόνη της. Δίπλα της έχει τον Stereo Mike, με τον οποίο «παντρεύουν» τις δυνάμεις τους σ’ ένα ιδιαίτερο τραγούδι.

«Δεν σ’ αφήνω απ’ τα μάτια μου» ονομάζεται το τραγούδι των δύο καλλιτεχνών, οι οποίοι έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις. Μάλιστα, στον «αέρα» βρίσκεται ήδη και το video clip του ομώνυμου τραγουδιού, που έχει σκηνοθετηθεί από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, δίνοντας την δική του οπτική.

Ανανεωμένη Δέσποινα Ολυμπίου, δυναμικός Stereo Mike και ένα τραγούδι που σίγουρα θα αγαπήσετε. Κάνετε κλικ εδώ και δείτε το video clip, χωρίς να τους… αφήσετε από τα μάτια σας!

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Απόψε η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο

Λονδίνο 2012, τελετή Έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων σήμερα Παρασκευή 27 Ιουνίου και όλα τα βλέματα είναι στραμένα εκεί. Χιλιάδες αθλητές από τις 204 χώρες που συμμετέχουν στους Αγώνες θα παρελάσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο, με πρώτον απ΄ όλους τον σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής, Αλέξανδρο Νικολαϊδη, στο πρώτο μέρος της τελετής.

Πρώτος θα μπει ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, στο πρώτο μέρος της τελετής. Θα ακολουθήσουν ομιλίες και την επίσημη έναρξη των Αγώνων, την οποία κατά παράδοση κάνει ο ανώτατος πολιτειακός άρχων της διοργανώτριας χώρας (στην περίπτωση της Μεγάλης Βρετανίας, η Βασίλισσα Ελισάβετ), το άναμμα του Ολυμπιακού Βωμού από τον τελευταίο λαμπαδηδρόμο και την εκφώνηση του όρκου αθλητών και κριτών.
Το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου γίνεται σήμερα το βράδυ ο σύγχρονος «ομφαλός της Γης», καθώς δισεκατομμύρια ζευγάρια μάτια απ΄ όλες τις γωνιές του πλανήτη θα παρακολουθήσουν την τελετή έναρξης των Αγώνων της 30ης Ολυμπιάδας, που αρχίζουν επισήμως σήμερα το βράδυ στις 9 (23.00 ώρα Ελλάδας).




Διαβάστε περισσότερα παρακάτω : 

Η Ε. Ρουμελιώτη μαζί με τον Γ. Πυρπασόπουλο

Από το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, η Ευδοκία Ρουμελιώτη «παντρεύει» τις υποκριτικές της δυνάμεις, μ’ αυτές του Γιώργου Πυρπασόπουλου και του Δημήτρη Καραμπέτση.

Στην Β’ σκηνή του θεάτρου «Άνεσις» οι τρεις γνωστοί ηθοποιοί, θα παρουσιάσουν την παράσταση του Μπράιαν Φρίελ, «Μόλλυ Σουήνυ», υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κοραή Δαμάτη.

Πρόκειται για ένα αριστουργηματικό έργο, το οποίο έχει γραφτεί με σοφία και ευαισθησία. Μία παρτιτούρα που ξεδιπλώνεται αργά και σταδιακά, ξεδιπλώνοντας τις υπαρξιακές δυνάμεις των τριών ηρώων. Το κοινό «μεταμορφώνεται» σε μάρτυρες του περάσματος της ηρωίδας από το σκοτάδι στο φως.

Βλέπω, κοιτάζω, παρατηρώ. Ναι. Όλοι βλέπουμε το δρόμο. Πόσοι όμως παρατηρούμε τις μικρές ρωγμές, τις ανεπαίσθητες λακκούβες, τα υψώματα; Πόσο θέλουμε ή μπορούμε, να προσέξουμε μικρές εισπνοές που δεν γινήκαν λέξεις, ματιές που ήθελαν κάτι να πουν και τελευταία στιγμή το πήραν πίσω, μισές χειρονομίες, παραπλανητικά χαμόγελα; Συνήθως κοιτάζουμε το έξω, την εικόνα που κινείται, και μένουμε άβουλοι, φοβισμένοι πρεσβύωπες, και εντέλει άπραγοι, στην εσωτερική δράση.  
     
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές
Σκηνοθεσία: Κοραής Δαμάτης
Σκηνικά- κοστούμια: Απόστολος Βέττας
Φωτιστικός σχεδιασμός: Νίκος Καβουκίδης
H παραγωγή ανήκει στον Τάσο Ιορδανίδη, ο οποίος ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση του θεάτρου "Άνεσις".

Θέατρο «Βικτώρια»: Γέλιο, διασκέδαση και μουσική

Με τρεις παραστάσεις ξεκινάει τη νέα καλλιτεχνική περίοδο το θέατρο «Βικτώρια» επί της οδού Μαγνησίας. Τα κυρίαρχα συστατικά των προγραμματισμένων παραστάσεων, είναι το γέλιο, η διασκέδαση και η μουσική.

Στην κεντρική σκηνή θα παρουσιαστεί το θέατρο του παραλόγου, «Η φαλακρή τραγουδίστρια» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κομνηνού, το οποίο είχε ανέβει και τις σεζόν 2004-2006, «κλέβοντας» τις εντυπώσεις. Σ’ αυτή τη διανομή, όμως, θα υπάρχουν αλλαγές. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν η Ζώγια Σεβαστιανού, ο Γιώργος Στριφτάρης, η Ανατολή Αθανασιάδου, ο Μελέτης Γεωργιάδης, η Χαρά Τσιώλη και ο Αναστάσης Κολοβός.

Η Ζώγια Σεβαστιανού, ωστόσο, θα ξανά ακροβατήσει –για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων-  «Στη σκοινί…», έχοντας στο πιάνο την Δήμητρα Αθηναΐδου. Μία μουσική performance με πρόζα, σε κείμενα των: Γιάννη Ξανθούλη, Παντελή Καναράκη, Θοδωρή Πετρόπουλου και της πρωταγωνίστριας, Ζώγιας Σεβαστιανού.

Η Μέμη Σπυράτου, από την άλλη, θα παρουσιάσει την μουσική παράσταση «Οι αδέσποτοι», με την Αναστασία Καπαντάη και τον Σταύρο Νιφοράτο, ενώ θα συμμετέχουν οι: Νίκος Χαλδαιάκης, Δανάη Λαζοπούλου, ο Παντελής Παπαγεωργίου, ο χορευτής Αλέξανδρος Γκόντοβος και στο πιάνο ο συνθέτης Νίκος Πλάτανος.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Δείτε το ολοκαίνουργιο video clip της Έλενας Παπαρίζου με τους Playmen!!

Κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ του τραγουδιού "All the time" των Playmen με την δυναμική Έλενα Παπαρίζου να συμμετέχει και να..απογειώνει το τραγούδι.





Το "All the time" έγινε γνωστό από τα φετινά Mad Video Music Awards και είναι ένα από τα μεγαλύτερα hits του φετινού καλοκαιριού. Η σκηνοθεσία είναι του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και στο τραγούδι συμμετέχουν η Courtney Parker και ο Riskykidd.

 Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ :

Τα έργα που θα παρουσιαστούν στο «Αγγέλων Βήμα»

Πολλοί δημιουργοί «ψηφίζουν» τη θεατρική σκηνή του «Αγγέλων Βήμα», προκειμένου να παρουσιάσουν μία σειρά από διαφορετικές παραστάσεις, στο θεατρόφιλο κοινό. Μεταξύ αυτών, είναι και το «Cuba libre» της Αναστασίας Ρεβή, το οποίο συνεχίζεται.

Ο βασικός τίτλος των έργων που θα παρουσιαστούν από τον Οκτώβριο, θα μπορούσε να ‘ναι «Η εξουσία σε φόντο ασπρόμαυρο». Ας δούμε αναλυτικά, όμως, ποιοι θα βρίσκονται στην σκηνή του θεάτρου επί της Σατωβριάνδρου, στην 8η χρονιά λειτουργία της.

Ο Γιώργος Καραμίχος μετά την «Μαντάμ Φλο», ανεβάζει την κωμωδία του Dario Fo, «Ελισάβετ: Γυναίκα από σύμπτωση», όπου διαπραγματεύεται την εξουσία της κληρονομικής μοναρχίας.

Η Άσπα Τομπούλη παρουσιάζει το ιστορικό ντοκουμέντο «Ο Φίλος μου ο Χίτλερ» του Ιάπωνα, Yukio Mishima, προβάλλοντας την εξουσία του Δικτάτορα και επικεντρώνοντας στη νύχτα των μεγάλων μαχαιριών  και στην Εκκόλαψη του αυγού του φιδιού.
Το έργο καταγγελίας με τίτλο «Frozen», του Bryoni Lavery, επίσης, περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα, της καλλιτεχνικής περιόδου 2012-2013. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

Εκτός Ολυμπιακών αγώνων ο Χονδροκούκης. Βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ!!!

ΣΟΚ για την Ελληνική αποστολή των Ολυμπιακών αγώνων καθώς ο παγκόσμιος πρωταθλητής του ύψους Δημήτρης Χονδροκούκης βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, με τον πατέρα του να ανακοινώνει τη μη συμμετοχή του στο Λονδίνο!!
 Το πρώτο δείγμα του Δημήτρη Χονδροκούκη ανιχνεύθηκε θετικό από γαλλικό εργαστήριο της WADA. Πάντως, από την πλευρά του ο ΣΕΓΑΣ δεν επιβεβαιώνει το γεγονός, όμως ο πατέρας του, Κυριάκος, έκανε γνωστό το περιστατικό και ανακοίνωσε πως ο γιος του δεν θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.Ο έλεγχος ντόπινγκ στον Έλληνα πρωταθλητή διενεργήθηκε πριν από περίπου 10 ημέρες και βρέθηκε θετικός στην ουσία στανοζολόλη.
Το περιστατικό σοκάρει το φίλαθλο κοινό λίγες ώρες μετά και τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. O Δημήτρης Χονδροκούκης είχε αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής (11/03) στην Κωνσταντινούπολη και ήταν μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες της χώρας μας για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του πατέρα του αθλητή : 

Ο Πάνος Κιάμος παίρνει ''Το αίμα του πίσω''

 Γι ακόμη μία φορά αποδεικνύεται ότι ο Πάνος Κιάμος δεν έχει φτάσει μέχρι εδώ τυχαία. Ο κόσμος ανταποδίδει την σκληρή δουλειά του τραγουδιστή και της ομάδας του,με την μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη.


Μετά τα ''Κρύσταλλα'' που ακούστηκαν πολύ,ο γνωστός τραγουδιστής προσπαθεί να πάρει ''Το αίμα του πίσω'', με μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

'Αλλωστε, το δεύτερο single έχει ξεχωρίσει ήδη (!), ''σκαρφαλώνοντας'' στις 5 υψηλότερες θέσεις των charts, των ελληνικών ραδιοφώνων.


Το ολοκαίνουριο album, με τίτλο ''Κρύσταλλα'', κυκλοφορεί από την Universal Music, ενώ χθες στην επίσημη σελίδα της δισκογραφικής εταιρείας, ''ανέβηκε'' video-karaoke.

Κάντε κλικ εδώ, δυναμώστε τα ηχεία σας και...πάρτε το αίμα σας πίσω!

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Παπαχρήστου λόγω...twitter

Δεν θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου η Βούλα Παπαχρήστου, αφού η Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας αποφάσισε να ανακαλέσει τη συμμετοχής της, ως αποτέλεσμα της συμπεριφοράς που επέδειξε και του ρατσιστικού μηνύματος που ανέβασε στο Twitter.
 Tην είδηση της απόφασης της Ολυμπιακής Επιτροπής επιβεβαίωσε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο αρχηγός της αποστολής και μέλος της, Ισίδωρος Κούβελος.
Aναλυτικά όσα αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.
«Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής Aποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου».
 Αρχικά φαινόταν να μην υπάρχει πρόθεση από την ΕΟΕ να τεθεί εκτός Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο κατόπιν πιέσεων της κοινής γνώμης πήρε την απόφαση να την αποκλείσει.
Η αθλήτρια ζήτησε συγγνώμη με διπλό μήνυμά της στο προφίλ της στο twitter, για το τεράστιο ατόπημά της και το μήνυμα ρατσιστικού περιεχομένου που είχε ανεβάσει στις 22 Ιουλίου, για τους Αφρικανούς και τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προχώρησε στις ακόλουθες αναρτήσεις:
«Ζητώ συγγνώμη αν άθελα μου προσέβαλα ανθρώπους! Δεν έχω καμία ανάμιξη με τα πολιτικά!!! Είμαι Αθλήτρια και μόνο!!»
«Όλα αυτά που συνέβησαν δεν με εκφράζουν είμαι Αθλήτρια τίποτε άλλο!! Δεν συνηθίζω να προσβάλω ποτέ κανέναν... Δεν είμαι αυτής της ιδεολογίας!»
Είναι φανερό ότι δεν περίμενε η Παπαχρήστου ότι θα ξεσπάσει τέτοια θύελλα αντιδράσεων με το περιεχόμενο του μηνύματός της, ενώ πλέον αναμένεται η επίσημη θέση της Ολυμπιακής Επιτροπής, καθώς το θέμα αρχίζει να παίρνει διεθνείς διαστάσεις...

Πηγή : onsports.gr

Συναυλία-αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο

Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, όλοι οι φίλοι και οι θαυμαστές του Δημήτρη Μητροπάνου, θα είναι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στην μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα.

Έτσι, τουλάχιστον, είχε υποσχεθεί ο ίδιος στο κοινό που τον ακολουθούσε. Αυτή την φορά, όμως, θα την υλοποιήσουν φίλοι και συνάδελφοι που συνεργάστηκαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα παρουσιάσει την μεγάλη βραδιά, που οι περισσότεροι θα αναφωνήσουν «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη». Εκεί θα παραβρεθούν, για να ερμηνεύσουν μεγάλες επιτυχίες του Δημήτρη Μητροπάνου οι: Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Κατσαρός, Βαγγέλης Κορακάκης, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Μηλιώκας, Θάνος Μικρούτσικος, Δημήτρης Μπάσης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης και ο Διονύσης Τσακνής.

Την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο μαέστρος του Δημήτρη Μητροπάνου, Γιάννης Παπαζαχαριάκης, με τον οποίο συνεργάζονταν παραπάνω από 15 χρόνια, ενώ στην επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει  η Μαργαρίτα Μυτιληναίου.  Τους καλλιτέχνες θα συνοδεύει η 15μελης ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά από αύριο, 25 Ιουλίου, σε παραρτήματα του Κ.Α.Π.Η Θεσσαλονίκης, στο Εκδοτήριο Πλατείας Αριστοτέλους και στο ticketpro.gr. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 6 και 8 ευρώ, ενώ από 1η Σεπτεμβρίου θα αντιστοιχούν στα 9 και 12 ευρώ.

Τέλος, τα καθαρά έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην οικονομική στήριξη του Κ.Α.Π.Η Θεσσαλονίκης.

Η «Ρόζα» στο… «Πρόβα»

Στην σκηνή του θεάτρου «Πρόβα», θα παρουσιάζεται από τα μέσα Οκτωβρίου, η «Ρόζα». Ένα έργο που φέρει την υπογραφή του Παναγιώτη Μεντή, η σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσόγκα, η μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη, ενώ τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο θα «κρατά» η Μαίρη Ραζή.

Μέσα από την βιογραφία της Ρόζας Εσκενάζυ, θα παρακολουθήσουμε την ιστορία της Ελλάδας του 20ου αιώνα. Η ζωή των ξεριζωμένων Ελλήνων, των κυνηγημένων Εβραίων και Αρμενίων.  Πολλά, αλλά σημαντικά γεγονότα που «σφράγισαν» την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας.

Το οδοιπορικό της Ρόζας Εσκενάζυ που ήταν Ισπανίδα Εβραία, αλλά στην ψυχή Ελληνίδα, είναι συγκλονιστικό. Γεννημένη στην Κωνσταντινούπολη μίλησε πρώτα τούρκικα και αργότερα ελληνικά. Όταν έφυγε από την Πόλη κι ήρθε στη Θεσσαλονίκη, έζησε το διωγμό των Εβραίων, έχασε όλους τους δικούς της στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Η μεγάλη τραγουδίστρια θυμάται, ονειρεύεται, ανασύρει μνήμες, ξύνει πληγές, αναπολεί και παραμένει ανεξάρτητη κι ερωτευμένη με το τραγούδι και το χορό.

Μία εναλλακτική πρόταση για το θεατρόφιλο κοινό, που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Κλέβει» τις εντυπώσεις ο STAN


Είναι νέος και ταλαντούχος, ενώ μέρα με τη μέρα, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.

Ο λόγος για τον STAN ή αλλιώς τον Στράτο Αντιπαριώτη, ο οποίος στα 25 του χρόνια, έχει καταφέρει να έχει μία αξιοζήλευτη πορεία και ένα φανατικό κοινό.

Ο νεαρός τραγουδιστής βρίσκεται στην πρώτη θέση του chart των πωλήσεων, με το πρώτο του ολοκληρωμένο album που φέρει τίτλο «Stan», ενώ περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις επιτυχίες: «Αν μου ‘φθάναν τα λεφτά», «Ταξίδεψε με», «1 βράδυ», «Καλοκαιρινή δροσιά» κ.ά.  Το album του STAN μπορείτε να το βρείτε στα δισκοπωλεία από την Minos Emi.

Στις υψηλότερες θέσεις του chart των πωλήσεων, βρίσκονται επίσης οι:

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Αναχώρησε για Λονδίνο η ελληνική αποστολή ενόψει Ολυμπιακών αγώνων

Με πολλά όνειρα για επιτυχίες αναχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/7) το μεγαλύτερο μέρος της αποστολής των Ελλήνων αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012 που αρχίζουν επίσημα την Παρασκευή. Οι αθλητές βρέθηκαν σήμερα στις 15:00 στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έτσι ώστε να πετάξουν με την προγραμματισμένη για της 16:15 πτήση προς Λονδίνο.
 
 Εκεί καλούνται για ακόμα μια φορά να μας κάνουν υπερήφανους και να σηκώσουν ψηλά στο ιστό την ελληνική σημαία.
Σε μια λιτή εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», παράγοντες και αθλητές εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για καλή παρουσία στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.
Συγκεκριμένα ο Σπύρος Καπράλος, πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής τόνισε ότι το ταξίδι αυτό είναι γεμάτο όνειρα για τους αθλητές μας.
Πρώτος την εμφάνιση του στην αίθουσα της ζεστής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Olympic Air έκανε ο πρωταθλητής των 110 με εμπόδια, Κώστας Δουβαλίδης για να ακολουθήσουν ο Νίκος Δεληγιάννης και ο Μάνθος Βουλγαράκης της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών.

Διαβάστε παρακάτω και δείτε φωτογραφικό υλικό : 

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Πρώτος ο Αλόνσο στο grand prix του Χόκενχαϊμ

Την τρίτη καρό σημαία της χρονιάς είδε πρώτος ο Φερνάντο Αλόνσο στην πίστα του Χόκενχαϊμ, αυξάνοντας την διαφορά από τον δεύτερο Μαρκ Γουέμπερ.


Ο Ισπανός πιλότος της Φεράρι είδε τον Σεμπάστιαν Φέτελ να τερματίζει στην δεύτερη θέση, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Τζένσον Μπάτον.
Ο Αλόνσο πλέον, με αυτή του τη νίκη του επί γερμανικού εδάφους, άυξησε τη διαφορά στους 34 βαθμούς από τον Γουέμπερ και γίνεται αυτόματα το φαβορί για την κατάκτηση του τρίτου του Παγκόσμιου τίτλου!
Ο Κίμι Ραϊκόνεν κατάφερε να κερδίσει έξι θέσεις και να δει την καρό σημαία από την τέταρτη θέση, δίνοντας μεγάλη μάχη με τον Μίκαελ Σουμάχερ.
Ο Ρομάν Γκροσεάν, ο οποίος από την αρχή του αγώνΑ αντιμετώπιζε πρόβλημα με το πάτωμα του μονοθεσίου του, τερμάτισε στην 18η θέση. Ο Λιούις Χάμιλτον είδε από την αρχή του αγώνα πως δεν τον... πήγαινε η γερμανική πίστα, αφού μπήκε νωρίς στα πιτ λόγω κλαταρισμένου ελαστικού και εγκατέλειψε στον 67ο γύρο.
Κομπαγιάσι και Πέρες τερμάτισαν στην πέμπτη και έκτη θέση, αντίστοιχα, κρατώντας πίσω τους τον Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ πολύ καλή ήταν και η απόδοση του Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος αν και εκκίνησε από την 21η θέση, κατάφερε να πλασαριστεί στην 10η θέση.

Πηγή : onsports.gr

Ένας «Μολυβένιος στρατιώτης» στην σκηνή

Ακόμα μία παράσταση ετοιμάζεται να ανέβει στην θεατρική σκηνή του «Γκλόρια», αλλά αυτή την φορά στην παιδική.Η Μαριάννα Τόλη, θα παρουσιάσει στο –παιδικό- θεατρόφιλο κοινό, τον «Μολυβένιο στρατιώτη» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.
Πρόκειται για ένα μοντέρνο και φαντασμαγορικό θέαμα, το οποίο θα συνεπάρει και τους… μεγάλους θεατρόφιλους, απολαμβάνοντας ένα συγκινητικό κείμενο και ακούγοντας γνωστά τραγούδια, ερμηνευμένα live από 9 ηθοποιούς που ειδικεύονται στο είδος του μιούζικαλ.

Η διασκευή, σκηνοθεσία και στίχοι φέρουν την υπογραφή της Μαριάννας Τόλη, οι χορογραφίες ανήκουν στον Αλέξανδρο Κουζίτσκιν, τα σκηνικά έχει επιμεληθεί η Δέσποινα Βολίδη, τα κοστούμια έχει επιλέξει η Ιωάννα Κουρμπέλα, ενώ οι ενορχηστρώσεις είναι του Αλέκου Μπαζάνη.

Στην παιδική σκηνή του «Γκλόρια», για να παρουσιαστεί το έργο: «Μολυβένιος στρατιώτης», συμβάλλουν οι παρακάτω ηθοποιοί:
Σταύρος Βόλκος, Στέλιος Κέλερης, Νεφέλη Μαρκάκη, Γιώργος Νάσιος, Άντεια Ολυμπίου, Γιάννης Πλιάκης, Πέτρος Πολίτης, Γιάννης Φίλιας, Άννα Φιλιππάκη.
Να σημειωθεί, ότι, το τραγούδι έναρξης της παράστασης θα ερμηνεύσει μαζί με την Μαριάννα Τόλη, ο Ρόμπερτ Γουίλλιαμς, ενώ η πρεμιέρα προγραμματίζεται για αρχές Οκτώβρη.