Σελίδες

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

"Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ": ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ

 Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις της "Γειτονιάς των αγγέλων" του Ιάκωβου Καμπανέλλη, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Κώστα Τσιάνου.

Στη φιλόξενη σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη (ΡΕΞ) όπου παρουσιάζεται η συγκεκριμένη παράσταση, καθημερινά κατακλύζεται από άτομα όλων των ηλικιών. Αυτό συνέβη και στην παράσταση της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου, με τους θεατές να δίνουν το πιο δυνατό χειροκρότημα στον πολυπρόσωπο θίασο της παράστασης, στον λαϊκό τραγουδιστή Ζαχαρία Καρούνη και την 5μελης ορχήστρα -με την μουσική ενορχήστρωση να επιμελείται ο Παναγιώτης Τσεβάς.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

"ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ 12": Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει η ταινία της Village "Πέμπτη και 12" του Θανάση Τσαλταμπάση που άνοιξε την φετινή κινηματογραφική σεζόν! Η ταινία αγγίζει ήδη τα 100.000 εισιτήρια πανελλαδικά, μετρώντας μάλιστα θετικές γνώμες από το σύνολο του κοινού που επισκέπτεται τα Village Cinemas!


O Θανάσης Τσαλταμπάσης έχει την χαρά να βιώσει την θετική αυτή ενέργεια από πρώτο χέρι αφού τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες τους επισκέπτονται συχνά τα Village Cinemas στο The Mall Athens και στο Village Shopping and More…στο Ρέντη μιλώντας και σχολιάζοντας μαζί τους την ταινία.

Λίγα λόγια για την ταινία:
Ο Ευτύχης (Θανάσης Τσαλταμπάσης) είναι πραγματικά...άτυχος! Δεν του κάθεται τίποτα. Πάει για το καλό και πάντα, με έναν μαγικό τρόπο, βρίσκεται μπλεγμένος. Επιπροσθέτως δεν μπορεί να βρει γυναίκα και, όπως όλοι μας, δυσκολεύεται να βρει δουλειά.
Μία ημέρα, πάνω στην απόγνωσή του, θα συναντήσει έναν άστεγο και θα ακολουθήσει τις συμβουλές του. Ως δια μαγείας θα βρει δουλειά η οποία όμως θα τον οδηγήσει πάνω στον ...επικίνδυνα διαπλεκόμενο Δημοσθένη Χατζηνικολή (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), η γυναίκα του οποίου είναι πρώην συμμαθήτρια του Ευτύχη. Το ζευγάρι θα κάνει ένα πάρτυ για την κόρη του, και εκεί οι μάσκες θα πέσουν...για όλους!