Σελίδες

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Όλα έτοιμα για το "Chicago"!

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για την φιλόδοξη παραγωγή. Μάθετε όσα συνέβησαν... 
 Το «Chicago» αποτελεί μία από τις πιο φιλόδοξες θεατρικές παραγωγές, όπου θα παρουσιαστούν προσεχώς στο θεατρόφιλο κοινό και πιο συγκεκριμένα από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, στο Θέατρο «Παλλάς»
Λίγες ημέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα, οι συντελεστές παρουσίασαν στους δημοσιογράφους το νέο «στοίχημα» που θέτει ο καθένας. Το ραντεβού δόθηκε στη 13.00, στο φουαγιέ του θεατρικού «στολιδιού» του Συντάγματος.

Ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος κάνει την απόδοση και την σκηνοθεσία του «Chicago» είπε μεταξύ άλλων ότι «είμαστε κλεισμένοι 3 μήνες, κάνοντας πρόβες, και έχουμε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Αν και μας τη θυμίζει με τον τρόπο της…». Ο γνωστός θεατράνθρωπος, αποκάλυψε ότι του ‘χε ξανά προταθεί να αναλάβει τη «Rolls Royce των musicals» , αλλά «τώρα είναι η ιδανική στιγμή! Είναι ένα έργο για πάντα επίκαιρο». Ο κ. Φασουλής έχει ταξιδέψει πολλές φορές στο Λονδίνο, ενώ έκανε «προσπάθειες, μήπως αντιγράψω κάτι, αλλά δεν τα κατάφερα, γιατί υπάρχουν και πάρα πολύ ακριβές ρήτρες. Όμως, εμείς, είμαστε πολύ κοντά στο έργο που έγραψαν οι Fred Ebb & Bob Fosse».

Σε συνέχεια των δηλώσεων του, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα «θέαμα γεμάτο σαρκασμό», συμπληρώνοντας την έκπληξη του με τα «ταλέντα που διαθέτει όλη η ομάδα». Όπως πρόσθεσε, «τα κορίτσια που έχουν τους δύο πιο δύσκολους ρόλους, η Σμαράγδα Καρύδη και η Τάνια Τρύπη, δουλεύουν μεγαλύτερο διάστημα», ενώ εξέφρασε και την "ευχάριστη έκπληξη που του έκανε η Μαρινέλλα, η οποία παίζει με δική της πρωτοβουλία».

Το μικρόφωνο στη συνέχεια πήρε η

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΑΝΤ1 επανεξετάζει το "Βράδυ";

Σε αυτή τη τηλέ…ζωή, όλα μπορούν να ανατραπούν, έστω και την τελευταία στιγμή, όπως έχει αποδειχτεί ουκ ολίγες φορές.

 Μέσα στον «κανόνα», όπως όλα δείχνουν, εντάσσεται και το «Βράδυ» που παρουσίαζε με επιτυχία ο Πέτρος Κωστόπουλος στον ALPHA και έπειτα στον ΑΝΤ1.

Ενώ θεωρούταν –σχεδόν- σίγουρο, ότι τη φετινή σεζόν, δεν θα υπάρξει νέος κύκλος εκπομπών, τα δεδομένα άλλαξαν!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της citypress.gr, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1, θα επανεξετάσουν το τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Όπως μας δήλωσε στέλεχος του σταθμού: «Μέσα στην εβδομάδα θα αποφασίσουμε, αν θα βγει το «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο», ενώ όσον αφορά τον προγραμματισμό; «Ίσως βγει και στο πρώτο μισό της σεζόν», πρόσθεσε.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιοί άλλοι επώνυμοι θα "κρατήσουν γερά";

Ένα από τα καινούρια προγράμματα που πιστεύουν πολύ στον ΑΝΤ1, είναι το «Κράτα γερά» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.

 Το project θέλει τον γνωστό τραγουδιστή-παρουσιαστή & ραδιοφωνικό παραγωγό, να υποδέχεται δύο επώνυμους (από διάφορους χώρους) μαζί με δύο παίκτες και να υποβάλλονται σε διάφορες δοκιμασίες στο «Allou Fun Park».

Όπως έγινε γνωστό, τα γυρίσματα ξεκίνησαν την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, με τον Πέτρο Ίμβριο και την Πατρίτσια Περιστέρη Μίλικ να βρίσκονται αντιμέτωποι, ενώ, χθες, Τετάρτη 17/10, συμμετείχαν ο Κώστας Καραφώτης με την Ιωάννα Πηλιχού. Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της citypress.gr, προσεχώς από ανάλογες δοκιμασίες θα περάσουν η Βίκυ Κάβουρα με τον Ορέστη Τζιόβα, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στη –μοναδική!- σειρά του σταθμού, «Το αμάρτημα της μητρός μου», αλλά και η Βανέσσα Αδαμοπούλου με τον Αργύρη Αγγέλου, όπου από το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, θα πρωταγωνιστούν στο Θέατρο «Αλίκη» και στην παράσταση «Οι περιπέτειες του Μάικ» της Μαρί Κυριακού.

Την παραγωγή του εν λόγω concept έχει αναλάβει η On-Noir Productions, ενώ δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πότε θα κάνει πρεμιέρα, αφού πρέπει πρώτα να γυριστεί ένας ικανοποιητικός αριθμός επεισοδίων.

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Έλενα Παπαρίζου-Playmen: Εκρηκτικό αποτέλεσμα επί σκηνής

Όταν η Έλενα Παπαρίζου συναντιέται επί σκηνής με τους Playmen, το αποτέλεσμα είναι άκρως… εκρηκτικό! Και ειδικά όταν η έναρξη του club tour που έχει σχεδιαστεί από τους συνεργάτες των καλλιτεχνών, γνωρίζει τεράστια επιτυχία.


Το club tour ξεκίνησε από το  «Vogue» της Θεσσαλονίκης και πάνω από 2.500 θαυμαστές συγκεντρώθηκαν από νωρίς για να διασκεδάσουν και να απολαύσουν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.


Η Έλενα Παπαρίζου και οι Playmen τα τελευταία χρόνια έχουν συνεργαστεί πολλές φορές και το αποτέλεσμα κάθε φορά ξεπερνά οποιαδήποτε προσδοκία!
Η πρώτη τους συνεργασία ήταν πριν από δύο χρόνια στα Mad Awards, όπου αποθεώθηκαν με το «Φυσικά μαζί», η συνέχεια έγινε στο Mad Walk με το «I hate myself/ Mr. Perfect», για να έρθει το «All the time»,το απόλυτο dance hit των τελευταίων μηνών όπου τους κρατά στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts.
Οι πρωτοπόροι της dance μουσικής και η pop star, Έλενα Παπαρίζου, θα εμφανιστούν και σε άλλα clubs της Ελλάδας και της Κύπρου. Η αρχή έγινε στο club Vogue της Θεσσαλονίκης και η συνέχεια αναμένεται να είναι εξίσου δυναμική!
Επόμενος σταθμός η Πάτρα, την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου!

Πηγή φωτογραφιών : helenapaparizouclub.gr

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το live : 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το "FAME" έρχεται στην Ελλάδα!

του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Μία άκρως φιλόδοξη παραγωγή ετοιμάζεται να ανέβει στο «Θέατρον»  του «Ελληνικού Κόσμου»  στις αρχές Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της citypress.gr, το «FAME» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Θέμιδας Μαρσέλου, για να «κλέψει» την παράσταση.

Πρόκειται για μία ελληνική παραγωγή, όπου επί σκηνής, θα βρίσκονται 34 άτομα –μαζί με την ορχήστρα-, ενώ οι πρόβες είναι εντατικές, ώστε να ‘ναι όλα έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα.
Η παράσταση βασίζεται στο κλασσικό κινηματογραφικό μιούζικαλ που κέρδισε δύο βραβεία Όσκαρ και έπειτα έγινε τηλεοπτική σειρά, αλλά και κινηματογραφική ταινία.
Η ιστορία εξελίσσεται στη Σχολή Τεχνών της Νέας Υόρκης, όπου ταλαντούχοι νέοι φοιτητές αγωνίζονται για μία θέση στο χώρο του Θεάματος. Φιλοδοξίες, όνειρα, έρωτες και περιπέτειες, τραγούδι και χορός, είναι τα βασικά «συστατικά» του μιούζικαλ, όπου θα πρωταγωνιστούν πολλά και γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου.

Πηγή : citypress.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι συμβαίνει με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το MEGA?



του Παναγιώτη Μουλόπουλου 
 
Πολλά σενάρια γράφονται και ακούγονται για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την επιστροφή του στην τηλεόραση.

Ένα από αυτά  θέλει τον γνωστό ηθοποιό & σεναριογράφο, να βρίσκεται σε θερμές συζητήσεις με το MEGA, ώστε να πάει μία ολοκληρωμένη πρόταση και να προβληθεί ''μέσα'' στο 2013.

Όμως, κάτι τέτοιο "δεν ισχύει" όπως δήλωσε αποκλειστικά στο "Magazine of media" ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Στις 29 Νοεμβρίου, βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες η πρώτη του κινηματογραφική ταινία, με τίτλο "Αν" από τη Village, ενώ βρίσκεται σε ραντεβού, για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της ταινίας.

Τα σποτ της νέας καμπάνιας που προβάλλει το Μεγάλο Κανάλι,όπου δύο απ' αυτά κάνουν αναφορές στο όνομά του, ίσως μπέρδεψαν πολλούς...

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Η πρώτη παρουσίαση της ''Οδύσσειας''

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Γ. Χουβαρδάς, ο σκηνοθέτης, R. Wilson, και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Piccolo Teatro, S. Escobar παρουσίασαν τη φιλόδοξη παράσταση...Μία από τις αναμενόμενες παραστάσεις της φετινής καλλιτεχνικής περιόδου, η οποία έχει «κλέψει» ήδη τις εντυπώσεις, είναι η «Οδύσσεια» που φέρει τη σκηνοθετική «σφραγίδα» του Ρόμπερτ Ουίλσον και θα παρουσιάζεται στο Εθνικό Θέατρο από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου.



Χθες το μεσημέρι, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Γιάννης Χουβαρδάς, ο σκηνοθέτης της παράστασης, Robert Wilson και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Piccolo Theatro, Serjio Escobar, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εθνικού Θεάτρου.
Την εκδήλωση «άνοιξε» ο κ. Χουβαρδάς, ο οποίος είπε:
«Είναι μέγιστη η χαρά, η τιμή και το κέρδος, για το ελληνικό θέατρο, όπου ένας μεγάλος σκηνοθέτης ετοιμάζει μία δουλειά για το Εθνικό Θέατρο. Έχοντας παρακολουθήσει κάποιες πρόβες, μπορώ να πω, ότι πρόκειται για μία παράσταση υψηλού επιπέδου, ενώ δεν θα αποκλείσει κανέναν θεατή. Έχει μεγάλη σημασία να υπάρχουν τέτοιας πνοής έργα, ενώ η συγκεκριμένη παραγωγή θα σημάνει ότι η Ελλάδα είναι εδώ και στέκεται στα πόδια της».
Στη συνέχεια, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες για την αφρόκρεμα του ελληνικού θεάτρου, όπου βρίσκεται στην διάθεση της εν λόγω παραγωγής, καθώς και τους συντελεστές που –επίσης- είναι πρώτης γραμμής.  Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, επισήμανε ότι «η συνεισφορά του Piccolo Teatro, είναι πολύ μεγάλη και όχι μικρή, όπως μεταφράζεται το «Piccolo». Όπως πρόσθεσε: «Ήρθε να μας βρει σε μία πολύ δύσκολη στιγμή και για τη χώρα και για το Εθνικό Θέατρο. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα, αφού έχουμε κοινές δυσκολίες και στόχους».
Έπειτα, τον λόγο πήρε ο Serjio Escobar, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα, ώστε να παρακολουθεί στενά, τις προετοιμασίες της «Οδύσσειας». Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Piccolo Teatro, διευκρίνισε ότι «ο πρώτος λόγος που συνεργάζεται με το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδας, είναι ο Robert Wilson, με τον οποίο συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια και έχουμε φιλικές σχέσεις. Ο δεύτερος λόγος είναι το κείμενο που βασίζεται στην «Οδύσσεια», με ένα νέο τρόπο. Η κίνηση, αυτή, αποκτά μεγάλη σημασία και θέλει να τονίσει τη σημασία της Ελλάδας, που πολλοί λένε ότι το παρελθόν είναι μέγιστο, αλλά τι να το κάνεις;». Μάλιστα, συμπλήρωσε, ότι η «οικονομική ανάπτυξη και ο πολιτισμός βαδίζουν μαζί και το θέατρο είναι ταξίδι». Ο κ. Escobar, δήλωσε ότι «το συμβόλαιο συνεργασίας υπεγράφη το Νοέμβριο του 2011, όπου όλη η Ευρώπη αμφισβητούσε την Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει πλούσιο πολιτιστικό παρελθόν. Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι είμαι τρελός που έκανα αυτό το πράγμα, ενώ εγώ ήμουν πεπεισμένος. Την επόμενη, ακριβώς, ημέρα, η μεγαλύτερη ιταλική εφημερίδα έγραψε: «Ο Όμηρος είναι πιο σημαντικός και από τα spread».

Διαβάστε παρακάτω : 

Σλοβακία - Ελλάδα 0-1

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Εθνική μας ομάδα, καθώς νίκησε με σκορ 0-1 την Σλοβακία, χάρη στο γκολ του Σαλπιγγίδη (63'). Στην πρώτη θέση η Ελλάδα μαζί με την Βοσνία. Τραυματίστηκε ο Σιόβας.



Για την τέταρτη αγωνιστική των προκριματικών παιχνιδιών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας, η Εθνική μας ομάδα σημείωσε μία πολύτιμη νίκη επί της Σλοβακίας στην Μπρατισλάβα με σκορ 0-1, χάρη στο γκολ του Σαλπιγγίδη (63') ύστερα από ασίστ του Κατσουράνη.

Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα έφτασε τους 10 πόντους στον όμιλο και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Βοσνία με την οποία ισοβαθμεί. Μία εκτός έδρας επικράτηση πολύ σημαντική για την Εθνική μας ομάδα, καθώς με αυτόν τον τρόπο διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο γκρουπ, η οποία ισούται με απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ, ενώ παράλληλα άφησε πίσω τους φιλόδοξους Σλοβάκους.
Η Εθνική μας ομάδα δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της, πραγματοποίησε λίγες τελικές προσπάθειες στην επίθεση, ενώ στην άμυνα στάθηκε τυχερή σε ορισμένες φάσεις. Η Ελλάδα, πάντως, είχε ομοιογένεια και πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο και από την στιγμή που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση (63') φρόντισε να διατηρήσει αποτελεσματικά το "μηδέν" στα μετόπισθεν ώστε να φτάσει στη νίκη.

Στα αρνητικά το γεγονός πως τραυματίστηκε και αποχώρησε από την αναμέτρηση ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Σιόβας, στο επίσημο ντεμπούτο του με την "γαλανόλευκη".
 Το γκολ σημειώθηκε με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης δέχτηκε στο ύψος της μικρής περιοχής των Σλοβάκων μία καλοζυγισμένη σέντρα-ασίστ από τα δεξιά από τον Κατσουράνη, με τον 31χρονο επιθετικό με ωραίο πλασέ να σημειώνει το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης.

redplanet.gr

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: "Είναι δύσκολο να είσαι κάθε μέρα αληθινός''

Συνέντευξη στον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, που ξέρει τι θέλει και πατάει γερά στα πόδια του. Συναντήσαμε στο φουαγιέ του Θεάτρου «Διάνα» τον γνωστό ηθοποιό –λίγη ώρα πριν ξεκινήσει τις πρόβες- και μιλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη citypress.gr, για τον «Κατάδικο μου», τις αλήθειες που βγάζουν επί σκηνής, τον φόβο στη μοναξιά, την ματαιοδοξία, την εσωτερική ανάγκη να γίνει πατέρας, το αίσθημα της ντροπής και άλλα πολλά…


Το καλοκαίρι περιόδευσες ανά την Ελλάδα με το Κ.Θ.Β.Ε, στο πλευρό των Φιλιππίδη-Ζουγανέλη, με τους «Ιππείς». Τι αποκόμισες απ’ αυτή την εμπειρία; Eίναι τιμητικό να σε φωνάζουν συντελεστές, όπως είναι ο Σταμάτης Φασουλής, ο κ. Χατζάκης από το Κ.Θ.Β.Ε, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Γιάννης Ζουγανέλης, να υποδυθείς ένα ρόλο, είτε σε μία αρχαία εποχή, είτε σε μία αρχαία τραγωδία, από την παράδοση που έχουμε σαν λαός και θεατρικά και πολιτιστικά στο σήμερα.
Οι περιοδείες είναι ένα δύσκολο πράγμα για τον ηθοποιό, γιατί δεν καταλαβαίνεις πότε περνάει η εποχή του καλοκαιριού, γεμίζεις με τεράστιες θεατρικές εμπειρίες από τις αντιξοότητες που έχει ο εξωτερικός χώρος του θεάτρου, αλλά και το μάθημα που σου δίνει. Δίπλα σε ανθρώπους που θαυμάζεις και αγαπάς, βλέπεις κι άλλους τρόπους προσέγγισης. Μόνο θετικά μπορείς να αποκομίσεις, αλλιώς πρέπει να ‘σαι αρνητικός εσύ απέναντι σε ότι συμβαίνει ή απέναντι στον τρόπο.
Πρέπει να στηρίζονται τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, ώστε ο κόσμος να έχει περισσότερη επαφή με το θέατρο; Ασφαλώς! Θα πρέπει να μπουν άνθρωποι με αγάπη και μεράκι για τη δουλειά του θεάτρου, αλλά και με ανάγκη να προσφέρουν στους συμπολίτες μας και στους ανθρώπους της πόλης μας που δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν τόσο άμεσα θέατρο.
 Το θέατρο είναι μία γλώσσα όπως η μουσική και όλες οι μορφές Τέχνης που θα πρέπει να συζητιέται, να αγαπιέται, να λατρεύεται, να μιλιέται και να υπάρχει στην καθημερινότητα όλων των ανθρώπων, ανεξάρτητα από την πόλη που ζουν. Οι άνθρωποι που στηρίζουν τέτοιες θέσεις, πρέπει να ‘ναι «αδιάφθοροι» σε πολλά πράγματα και να αντιμετωπίζουν με ζήλο αυτό που πάνε να κάνουν.
 • Στον τομέα της Τέχνης πιστεύεις ότι υπάρχει διαφθορά ή τα λεγόμενα «κυκλώματα»;
Διαφθορά δε νομίζω, όπως ούτε και κυκλώματα. Στον τομέα της Τέχνης, δεν είναι ότι θα βγάλεις  δισεκατομμύρια. Σαφώς αποφέρει κάποια χρήματα, αλλά αποφέρει και πολύ σημαντικό έργο, το οποίο μένει στην ψυχή. Οι άνθρωποι που πραγματικά αγαπάμε το θέατρο, φαίνονται και από τις δουλειές που γίνονται και δεν στηρίζονται στον ωφελισμό, αλλά βγαίνει η ανάγκη του να πεις κάτι και ο άλλος να έχει την ανάγκη να το ακούσει.
Η Τέχνη μπορεί να «επιβιώσει» σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς;
Η Τέχνη χρόνια επιβιώνει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Δεν έχει σταματήσει ποτέ, από τα μπουλούκια στους δρόμους, από τους ανθρώπους που το αγαπάνε, το στηρίζουν, τους δήμους, το κουκλοθέατρο, τα πολύ μεγάλα θέατρα… Η Τέχνη ήταν καταλύτης σε πολλά πράγματα και νομίζω και οι άνθρωποι της, γιατί το μυαλό φεύγει λίγο παραπάνω.
Πέρσι «σπάσατε» πόρτες στο Θέατρο «Διάνα» με τον «Κατάδικο» και η επιτυχία επαναλαμβάνεται. Πώς είναι το αίσθημα να παίζεις σε γεμάτη αίθουσα και δη σ’ αυτή την εποχή; Σε οποιαδήποτε εποχή, δε στη συγκεκριμένη, είναι μεγάλη τιμή να ξέρεις ότι ο άνθρωπος επιλέγει την «επιλογή» που έχεις κάνει εσύ και οι υπόλοιποι συνάδελφοι σου. Το συνολικό αποτέλεσμα, επειδή είναι μία ομαδική δουλειά, ξεκινάει από αυτούς που το γράψανε, από τον σκηνοθέτη, τους συντελεστές που παίζουν, ακόμη και από τον άνθρωπο που θα σε υποδεχτεί στην πόρτα. Αυτή η αποδοχή και αυτή η επιλογή του κοινού απέναντι σ’ αυτό που συμβαίνει, είναι αν μη τι άλλο ένα τεράστιο ευχαριστώ που δεν το εισπράττεις ούτε με χρήματα, ούτε με άλλο τρόπο. Είναι πραγματικά ευλογία να ζεις κάτι τέτοιο! Από την άλλη, εγώ θα ευχόμουν να ήταν όλα τα θέατρα έτσι, ξέρω, όμως, ότι δεν γίνεται και είναι ουτοπικό.
Νομίζω ότι ο ανταγωνισμός καλά κάνει και υπάρχει, γιατί ανεβάζει τον πήχη σε πολλά πράγματα.


Διαβάστε παρακάτω την υπόλοιπη συνέντευξη :