Σελίδες

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η επιστροφή του Γιάννη Ξανθούλη

Την επιστροφή του στα θεατρικά δρώμενα ετοιμάζει αυτή την περίοδο ο Γιάννης Ξανθούλης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του citypress.gr.

Ο γνωστός μυθιστοριογράφος, δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας, έχει γράψει μία κωμωδία, όπου αναμένεται να παρουσιαστεί τη νέα, αυτή, καλλιτεχνική περίοδο, στο «Ακροπόλ».

Την σκηνοθεσία θα υπογράψει η M. Σπυράτου, ενώ η ακριβής υπόθεση και οι υπόλοιποι συντελεστές κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται να γίνουν στο δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, σε συνέντευξη τύπου που έχει προγραμματιστεί.

Επιπλέον, από τον Οκτώβριο, συνεχίζονται και οι εμφανίσεις της Ζώγιας Σεβαστιανού με το έργο «Στη…σκοινί», όπου τα κείμενα φέρουν τις υπογραφές των: Γιάννη Ξανθούλη, Θοδωρή Πετρόπουλου, Παντελή Καναράκη, αλλά και της ίδιας της Ζώγιας Σεβαστιανού. Η μουσική performance της ηθοποιού, φέτος, ανεβαίνει στο θέατρο «Βικτώρια».

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Πρωινή ενημέρωση και τα Σαββατοκύριακα

Ακόμα μία πρεμιέρα ετοιμάζεται πυρετωδώς!Μιλάμε γι' αυτή του Μανώλη Αναγνωστάκη και του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, οι οποίοι από το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο,στις 7 το πρωί,αναλαμβάνουν την πρωινή ενημέρωση!

Οι κοινωνικές,πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, καθώς και όσα συμβαίνουν στο εξωτερικό, μπαίνουν στο ''μικροσκόπιο'' των δύο γνωστών δημοσιογράφων!

Κέλλυ Κελεκίδου: ''Προχωράμε,γιατί η ζωή είναι ωραία''

του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Δυναμικό comeback για την Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα με ακόμα ένα νέο τραγούδι. Ο τίτλος του; "Προχωράμε". 

Την μουσική έχει γράψει ο Γιάννης Φρασέρης,ενώ τους στίχους η Μαργαρίτα Δρούτσα. 

Ένα τραγούδι που αποπνέει ελπίδα και αισιοδοξία για την ζωή, η οποία "είναι ωραία", όπως λέει και ο στίχος.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα τις ηχογραφήσεις για το νέο της album, ενώ προσεχώς,θα κυκλοφορήσει νέο τραγούδι και ο Νίκος Κουρκούλης.

Προς το παρόν,δυναμώστε την ένταση στα ηχεία σας, και ακούστε το ''Προχωράμε'', δίνοντας μία γροθιά στην...μαυρίλα των ημερών.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Ακούστε το τραγούδι εδώ:
 

Ο Ολυμπιακός και οι αντίπαλοι του

Σε όμιλο παρόμοιο με τον περυσινό κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στο Champions League. Μία αγγλική (Άρσεναλ), μία γερμανική (Σάλκε) και μία γαλλική (Μονπελιέ) θα είναι οι αντίπαλοι των πρωταθλητών Ελλάδας στο β' όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Όλα τα γκρουπ.

Ο Ολυμπιακός απέφυγε τον τέταρτο όμιλο, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ο πιο δύσκολος της φάσης των ομίλων του Champions League. Ωστόσο θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Σάλκε των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Βασίλη Πλιάτσικα, η Άρσεναλ της μετά Φαν Πέρσι εποχής και η περυσινή έκπληξη της Ligue 1, η Μονπελιέ που αποκαθήλωσε την περυσινή αντίπαλο των "ερυθρολεύκων" Μαρσέιγ.
Δύσκολο έργο θα έχει η Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά με αντιπάλους την Μπαρτσελόνα, την Μπενφίκα και τη Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ η Κλουζ του Παντελή Καπετάνου θα βρει απέναντί της τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι όμιλοι

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι ετοιμάζει ο Κώστας Μαρτάκης για τη νέα σαιζόν;


του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Ύστερα από ένα καλοκαίρι γεμάτο «Ένταση», λόγω της καλοκαιρινής του περιοδείας, η οποία περιελάμβανε διάφορα μέρη σε Ελλάδα και Κύπρο, και εξακολουθώντας να παραμένει στην πρώτη θέση με το «Mamacita Buena», όπου ερμήνευσε στα φετινά «MAD Video Music Awards» σε συνεργασία με τον Claydee, ο Κώστας Μαρτάκης ετοιμάζει  δυναμικό comeback, ενόψει της νέας σαιζόν!

Και αυτή η χρονιά θα είναι γεμάτη και δημιουργική, καθώς, ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται ήδη στην προετοιμασία του νέου του single που θα κυκλοφορήσει, ενώ παράλληλα ετοιμάζει το νέο του album που αναμένεται να είναι έτοιμο κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων!

Φυσικά τα σχέδια δεν σταματούν εδώ, αφού παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις για τις εμφανίσεις του σε σχήμα το οποίο θα ανακοινωθεί προσεχώς.

 Όμως, συζητήσεις δεν κάνει μόνο για κάποιο νυχτερινό σχήμα, αλλά και για ένα νέο θεατρικό «χτύπημα».

Το «Rent», όπου πρωταγωνιστούσε την προηγούμενη καλλιτεχνική περίοδο, σημείωσε επιτυχία, ενώ ο Κώστας στον ρόλο του νεαρού, ξεπεσμένου, rock star, “Roger Davis”, κέρδισε πολλές θετικές κριτικές, κάνονταν την έκπληξη!

Ο ίδιος, άλλωστε, από την πρώτη στιγμή, δεν έκρυψε ότι του αρέσουν τα μιούζικαλ και είναι θετικός. Γι’ αυτό, συζητά να εμφανιστεί σε ένα νέο μιούζικαλ, το οποίο αναμένεται να συζητηθεί.

Έτσι, συνδυάζοντας την περιοδεία με ολιγοήμερες διακοπές -όποτε αυτές επιτρεπόντουσαν- γέμισε μπαταρίες και μαζί με την γερή ομάδα του, ετοιμάζουν τα καλύτερα "μαγειρέματα"...

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θεατρικό "ντόμινο" στο...παρά πέντε

από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Ενώ οι συντελεστές των θεατρικών παραστάσεων που θα «ανέβουν» φέτος τον χειμώνα έχουν ξεκινήσει πρόβες, ώστε να είναι έτοιμοι για τις πρεμιέρες, δεν λείπουν και οι αλλαγές στο… παρά πέντε της έναρξης, της νέας καλλιτεχνικής περιόδου.

Εμείς, σας αποκαλύπτουμε τις αλλαγές που έγιναν, καθώς και κάποια νέα «μαγειρέματα», ώστε να είστε ενήμεροι για ότι πρόκειται να συμβεί στην πολιτιστική «ζωή» της Αθήνας.
Ο Γιάννης Ζουγανέλης στον ρόλο του…ψυχολόγου, θα αναλάβει να δώσει απαντήσεις στην «Σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους» στην θεατρική σκηνή «Χώρα», αντί για την «Κιβωτό» που ήταν αρχικά, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατούν η Τζόϋς Ευείδη και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, όπου ξανά γίνονται «ζευγάρι» μετά από 6 χρόνια.

«Βαπτίσια» θα γίνονται στο θέατρο «Κιβωτός», επί της Πειραιώς,  φέτος, αφού η sold out παράσταση του καλοκαιριού, έρχεται στην Αθήνα. Η παράσταση φέρει την υπογραφή του Νίκου Μουτσινά και της Τζένης Διαγούπη, όπου και πρωταγωνιστούν, μαζί με τους: Ελένη Καρακάση, Αθηνά Οικονομάκου, Φωτεινή Ντεμίρη, ενώ στην θέση του Θανάση Αλευρά και της Μαρίας Σολωμού, θα δούμε την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Αργύρη Αγγέλου.Να σημειωθεί, ότι αρχικά η παράσταση θα ανέβαινε στην "Αποθήκη".

Στην «Αποθήκη»,ωστόσο, όπου για 13 χρόνια είχε μετατραπεί σε κομμωτήριο με… «Σεσουάρ για δολοφόνους», τη φετινή σαιζόν θα δούμε ένα νέο έργο δια χειρός Θοδωρή Αθερίδη. Πρόκειται για την «Άγρια Δύση», όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η ιστορία θα  εξελίσσεται στην… Κρήτη. Μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη, θα είναι η Ρένια Λουιζίδου, η Τζένη Θεωνά και ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Τέλος, γι’ ακόμη μία χρονιά, ο Θοδωρής Πετρόπουλος «παντρεύει» τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Κακλέα, όπου πέρυσι παρουσίασαν τις επιτυχημένες «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης». Φέτος, όμως, θα αναφωνήσουν: «Αχ, αυτά τα φαντάσματα» στο θέατρο «Βρετάνια». Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, μεταξύ άλλων, θα κρατούν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Φαίη Ξυλά, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Άρης Σερβετάλης. Μάλιστα, ο Άρης Σερβετάλης, συναντιέται με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, μετά από 10 χρόνια, αφού οι δυο τους είχαν συνεργαστεί άψογα στο «Είσαι το ταίρι μου».

Πηγή: citypress.gr

Αλεξίου-Γαλάνη:Η περιοδεία φτάνει στο τέλος...

Περισσότεροι από 40.000 θεατές στο "Παλλάς'' και στο ΜΜΘ, και πάνω από 12.000 θεατές στις πρώτες sold out συναυλίες στο θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη" αποθέωσαν την Χάρις Αλεξίου και την Δήμητρα Γαλάνη.

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε τον περασμένο χειμώνα και ταξίδεψε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και στην Κύπρο, φτάνει στο τέλος του. Μόνο 4 συναυλίες έχουν απομείνει, ώστε να ολοκληρωθεί τόσο όμορφα, όσο η όμορφη -αυτή- μουσική παράσταση, των δύο σπουδαίων ερμηνευτριών.

Συγκεκριμένα, στις 5 Σεπτεμβρίου θα παραβρεθούν στο Γήπεδο Παναχαϊκής στην Πάτρα, στις 8 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο-Νίκαια, στις 28 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο "Φίλιππος Αμοιρίδης''-Αμοιρίδιο στη Ξάνθη και 29 Σεπτεμβρίου στο Παλαί Ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης 

Ένα πρόγραμμα που διαρκεί δυόμιση ώρες,με τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό των Αλεξίου-Γαλάνη,αλλά και αγάπησαν και οι ίδιες οι ερμηνεύτριες. Μία μουσική παράσταση που αξίζει να την απολαύσεις από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΘΕΜΑ: Το τηλεοπτικό κοινό "ψηφίζει" επαναλήψεις ελληνικών σειρών

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

 Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να φτάνουν στο τέλος τους, όμως, πολλοί είναι αυτοί που προτίμησαν να μείνουν στα σπίτια τους και να παρακολουθήσουν τηλεόραση,λόγω της οικονομικής κρίσης.Την ''τιμητική'' τους, εκτός από τις σειρές τουρκικής παραγωγής, είχαν και οι επαναλήψεις ελληνικών (!) σειρών.Και δεν ήταν ούτε μία,ούτε δύο...αλλά 28! Οι περισσότερες από αυτές κατάφεραν να προσεγγίσουν ξανά μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, ενώ κάποιες άλλες όχι και τόσο...

Εμείς, σας παρουσιάζουμε τις σειρές που κατάφεραν και συγκέντρωσαν υψηλά νούμερα τηλεθέασης, στην "καρδιά" του καλοκαιριού, δηλαδή από την 1η έως και την 21η Αυγούστου.

Η πλειοψηφία των επαναλήψεων του MEGA κατάφερε να κάνει ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, κάνοντας τους συντελεστές ιδιαίτερα ευτυχείς για τις δουλειές που είχαν παρουσιάσει πριν λίγα -ή και πολλά- χρόνια. Μάλιστα, βλέποντας τα νούμερα που συγκέντρωναν, δεν ήταν και λίγα τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την...επαναφορά τους στη μικρή οθόνη.

"Κανείς δεν λέει σ' αγαπώ" έλεγαν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Γιώργος Καραμίχος για 15 επεισόδια, στο διάστημα 1-21/8, με αποτέλεσμα τα νούμερα να ''κυμαίνονται'' στο 17,7% και στο 18,5% στο νεανικό κοινό. Η Μαρία Λεκάκη ως...''Νταντά'' κατάφερε να κάνει γι' ακόμη μία φορά την έκπληξη, αφού τα 10 επεισόδια που προβλήθηκαν την συγκεκριμένη περίοδο συγκέντρωσαν το 25,6% (γενικό κοινό) και το 27,7%  (νεανικό) του κοινού. Δύο διαφορετικούς κύκλους παρακολουθούσαμε από τη νεανική σειρά "Singles" του Γιώργου Φειδά. Ωστόσο και οι δύο κύκλοι, έκαναν νούμερα άνω του 20%. Πιο συγκεκριμένα, τα 9 επεισόδια των "Singles 2" έκαναν 23,6% και 27,6% (νεανικό), ενώ οι "Singles 2 1/2" (6 επεισόδια), έκαναν 29% και 29,9% (νεανικό).

Ιδιαίτερα υψηλά νούμερα είχε και το "Παρά 5" του Γιώργου Καπουτζίδη και ειδικά στο νεανικό κοινό. Τα 8 επεισόδια που προβλήθηκαν το πρώτο εικοσαήμερο του Αυγούστου, κατάφεραν να προσελκύσουν το 29,8% (γενικό) και το 41,6% (νεανικό) του κοινού, ενώ τα 7 επεισόδια με... "Safe sex" δια χειρός Μιχάλη Ρέππα-Θανάση Παπαθανασίου, προσέγγισαν το 22,6% και το 26,9% (νεανικό) του κοινού. Λίγο πιο κάτω, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που μας είπε φέτος "Με λένε Βαγγέλη" συγκέντρωσε το 17,7% του γενικού κοινού και το 25,8% του νεανικού. Τα ''Μαύρα Μεσάνυχτα'' των Βασίλη Ρίσβα-Δήμητρα Σακαλή, έκαναν πρόσφατα πρεμιέρα και τα 7 επεισόδια που προβλήθηκαν έως και την 21η Αυγούστου, προσέγγισαν το 23,7% του γενικού κοινού, ενώ στο νεανικό τα νούμερα έφτασαν το 30,7%.