Σελίδες

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Η ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΝΕΟ MEGAΛΟ ΠΡΩΙΝΟ;

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Καθημερινές συσκέψεις κάνουν οι υπεύθυνοι του MEGA, ώστε να στήσουν τη γυναικεία εκπομπή που θα αντικαταστήσει το "Πρωινό mou" από τον Οκτώβρη.

Στο πλαίσιο αυτό τα στελέχη του καναλιού της Μεσογείων βλέπουν πολλά πρόσωπα που θα μπορούσαν να αναλάβουν το τιμόνι της νέας πρωινής εκπομπής. Ένα από αυτά είναι της Βάσως Λασκαράκη που σύμφωνα με πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com, έχουν γίνει ήδη συζητήσεις και είναι αρκετά θετική. Να σημειωθεί ότι η Βάσω δεν θα 'ναι μόνη της, καθώς θα υπάρχει η παρουσία ακόμα δύο γυναικών.

Επιθυμία των υψηλόβαθμων στελεχών είναι να έχουν οριστικοποιηθεί οι όποιες αποφάσεις μέχρι τέλη Ιουλίου.

Η ηθοποιός φαίνεται έτοιμη να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πράγματα, με νέο ρόλο, ύστερα από αρκετό διάστημα απουσίας.

"ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ": ΠΟΙΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της νέας κωμικής σειράς του MEGA με προσωρινό τίτλο "Εθνική Ελλάδος", σε σενάριο του Γιώργου Καπουτζίδη και σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MYtv, στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη -ο οποίος θα υποδυθεί έναν πρώην αθλητή- συμφώνησαν να βρίσκονται η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Παρόλο που τόσο ο δημιουργός της σειράς όσο και οι υπεύθυνοι του MEGA ήθελαν πρωταγωνίστρια και τη

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

"ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ": ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο//Περιοδικό: ΜΥtv

Ικανοποιημένοι από τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η οικογενειακή κωμωδία "Μοντέρνα Οικογένεια" είναι οι υπεύθυνοι του Mega, δίνοντας έτσι το πράσινο φως στη σειρά και για δεύτερη χρονιά.

Όμως στον δεύτερο κύκλο έχουμε δύο αλλαγές σε δύο από τους βασικούς συντελεστές. Ο πρώτος που ανακοίνωσε την αποχώρησή του ήταν ο σκηνοθέτης, Πιέρρος Ανδρακάκος, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση του Πέτρου Μπούτου για να ενταχθεί στο δυναμικό της εταιρείας παραγωγής Ants Production Hub. Στη συνέχεια αποχώρησε και ο σεναριογράφος, Αποστόλης Τσαούσογλου, ο οποίος ήδη μελετά νέες προτάσεις και ετοιμάζει με προσοχή την πρώτη του κινηματογραφική ταινία. 

ΑΡΧΙΣΕ Η... "ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ";

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο //Περιοδικό: MYtv

Την αποχώρησή του από τη σκηνοθεσία της κωμικής σειράς του Alpha, "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", ανακοίνωσε ο Αντώνης Αγγελόπουλος. Ο λόγος είναι η νέα σειρά που ετοιμάζει με τον Γιώργο Καπουτζίδη, με προσωρινό τίτλο "Εθνική Ελλάδος", για λογαριασμό του Mega. 

Ο γνωστός σκηνοθέτης αποκάλυψε στο MYtv πως "Η "Μουρμούρα" είναι σαν παιδί μου και δεν την αφήνω! Παρ' όλα αυτά, πράγματι συζητώ με τον Γιώργο -χωρίς να έχω κλείσει κάτι-, όχι μόνο για τη σειρά, αλλά και για μία ταινία που ετοιμάζουμε". Έτσι, μέχρι τέλη Ιουλίου θα βρίσκεται στο πλατό της "Μουρμούρας" γυρίζοντας τα επεισόδια που πρόκειται να δούμε από τον Οκτώβρη μέχρι τον Δεκέμβρη, ενώ τον Σεπτέμβριο τη σκυτάλη θα πάρει ο

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΟΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ!

Το Mushroom Restaurant Bar που βρίσκεται στην Γλυφάδα, αποτελεί ήδη ένα από τα in στέκια της Αθήνας.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που το επιλέγουν πολλοί επώνυμοι. Χθες βράδυ, Σάββατο 28 Ιουνίου, καλεσμένοι του Νεκτάριου Σκαμνάκη ήταν η Ρούλα Κορομηλά σε μία από τις σπάνιες εξόδους της, η Τάνια Τρύπη, ο Δημήτρης Αρβανίτης, η Νανά Παλαιτσάκη και η Τέτα Καμπουρέλλη.

Το magazineofmedia.blogspot.com σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την βραδιά.



ΥΠΕΡΟΧΑ "ΠΑΝΤΡΟΛΟΓΗΜΑΤΑ" ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΖΟΥ

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Το Σάββατο 28 Ιουνίου παρουσιάστηκαν στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για δεύτερη μέρα τα "Παντρολογήματα" του Νικολάι Γκόγκολ, σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Γιάννη Μπέζου, έχοντας δουλέψει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Εξαιρετικά κοστούμια και ένα λιτό, αλλά εντυπωσιακό, σκηνικό στο κέντρο της σκηνής. Ένα μεγάλο κλουβί, το οποίο είναι κλειστό, για να ανοίξει στη συνέχεια και να γίνει το δωμάτιο ενός σπιτιού. Στην αρχή βγαίνει όλος ο θίασος με τη Ναταλία Τσαλίκη που υποδύεται την προξενήτρα, να ερμηνεύει ένα τραγούδι γάμου στα ρώσικα. 

ΟΙ "ΗΡΩΕΣ" ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Στο Θέατρο Μικρό Παλλάς επιστρέφουν τον προσεχή Οκτώβρη οι ανανεωμένοι "Ήρωες" της Ελένης Γκασούκα, επιβεβαιώνοντας τον κανόνα που θέλει τις "παρέες να γράφουν την ιστορία". 

Η μουσικοθεατρική παράσταση παρουσιαζόταν επί πέντε χρόνια -τέσσερα στο Μικρό Παλλάς, ενώ τον τελευταίο χρόνο μετακόμισαν στο Θέατρο Εμπορικόν- με μεγάλη επιτυχία!

Στην εν λόγω παράσταση αναζητείται η αλήθεια μέσα από το παιχνίδι των λέξεων, με πολύ σάτιρα, χορό και τραγούδι. Όπως είναι γνωστό στους "Ήρωες" δεν αρέσουν τα ψεύτικα και γι' αυτό αποζητούν το γέλιο και την αλήθεια! Γι' αυτό μία "συμμορία" προπονημένων perfomers ετοιμάζεται για ακόμη μία φορά να ικανοποιήσει την ανάγκη των θεατών με συγκίνηση και γέλιο.
Την επιλογή των τραγουδιών κάνει ο Πάνος Σουρούνης.

Στο νέο ανέβασμα των "Ηρώων" θα δούμε παλιούς γνώριμους, όπως τον Θανάση Αλευρά, τη Ματίνα Νικολάου, τον Κωνσταντίνο Καΐκη, αλλά και τους: Θοδωρή Μαυρογιώργη, Χρήστο Θεοδώρου κ.ά.