Σελίδες

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

CELEBRITIES: ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΣΤΟ GELEE ROAYLE!

Το βράδυ της Δευτέρας 2 Φεβρουαρίου το bar - restaurant Gelee Royale στο Κολωνάκι γέμισε με πολλές, διάφορες και διαφορετικές παρέες, γέλια, χορό, αλλά και λάμψη από τους celebrities που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Νεκτάριου Σκαμνάκη.

Η συγκέντρωση άρχισε από νωρίς το βράδυ και κάθισαν μέχρι αργά το βράδυ, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. 

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο PR manager καταφέρνει να συγκεντρώσει όλα αυτά τα πρόσωπα και να τα κάνει να περάσουν υπέροχα!

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το magazineofmedia.blogspot.com, το "παρών" έδωσαν η νικήτρια του "Dancing with the stars 5", στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της, ο Δημήτρης Αρβανίτης, ο Κώστας Δόξας, ο Γιώργος Φειδάς, ο Χρήστος Ανθόπουλος, η Μαρία Κορινθίου, ο Γιάννης Αιβάζης κ.ά.

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΘΕΣΗ "ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗ": ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Από την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση "Γάμος και Βάπτιση" στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.  

 Όλα τα σχετικά είδη για ένα ολοκληρωμένο - ονειρεμένο γάμο υπάρχουν σε αυτή την έκθεση, όπου έχει γίνει πια θεσμός για τους μελλονύμφους και όχι μόνο... 

Σε αυτήν την έκθεση λαμβάνουν  μέρος πολλοί γνωστοί οίκοι Νυφικών, καταστήματα γαμπριάτικων κοστουμιών, καταστήματα με είδη βαπτιστικών, με είδη αξεσουάρ γάμων, καθώς και επώνυμα ανθοπωλεία, φωτογραφεία, πολύ γνωστά κτήματα και Catering,  D.J και ηχητικές καλύψεις για όλες τις εκδηλώσεις. 

Παράλληλα κατά την διάρκεια της εκθέσεις γίνονται διάφορα happening και επιδείξεις νυφικών- βραδινών ενδυμάτων- ανδρικών κοστουμιών αλλά και βαπτιστικών, από επώνυμα μοντέλα... ούτως ώστε ο επισκέπτης να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του!