Σελίδες

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΡΩΜΑΣ, ΚΑΤΑΛΕΙΦΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ-ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Μέχρι τελευταία στιγμή κρατούσε κλειστά τα χαρτιά της η επιχειρηματίας του Αγγέλων Βήμα, κυρία Μαργαρίτα Δαλαμάγκα-Καλογήρου, ενώ τα «μαγειρέματα» που έχει κάνει είναι άκρως φιλόδοξα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Χάρης Ρώμας και ο Δημήτρης Καταλειφός είναι μερικοί από τους ηθοποιούς που αναμένεται να δώσουν το «παρών» τη νέα σεζόν.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θα σκηνοθετήσει για τη μουσικό-θεατρική σκηνή την Γαβριέλλα & Ζουζού: Οι Γαλαζοαίματες Πόρνες των Αθηνών της Πωλίνας Γκιωνάκη, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει η διανομή. Ο Χάρης Ρώμας θα παρουσιάσει και θα σκηνοθετήσει το έργο του Αυτός που θα έσωζε τον κόσμο, με την διανομή –επίσης- να ολοκληρώνεται προσεχώς.

Και ο Δημήτρης Καταλειφός,
όμως, θα βρίσκεται στο Αγγέλων Βήμα. Μπορεί να ξεκινά στις 23 Οκτωβρίου την επιτυχημένη Ολεάννα με τη Λουκία Μιχαλοπούλου. Ενώ από τον Δεκέμβριο όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει θα παρουσιάσει στο Εμπορικόν την Έκδοση Browning σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη, έχοντας στο πλευρό του την Μαρία Καλλιμάνη και τον Χάρη Φραγκούλη. Έτσι το τρίτο «χτύπημα» του γνωστού ηθοποιού θα γίνει στον χώρο τέχνης και έκφρασης επί της Σατωβριάνδου 36 με το θεατρικό αναλόγιο Μπέκετ: Ο μεγάλος αιρετικός. Η πρεμιέρα του οποίου αναμένεται να γίνει τον Απρίλη του ’14.

Τέλος, στην μουσικό-θεατρική σκηνή θα βρεθούν και οι συνεργάτες & φίλοι της Νατάσσας Μποφίλιου και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Γεράσιμος Ευαγγελάτος & Θέμης Καραμουρατίδης με τους Αιρετικούς ποιητές σε παρθένα στόματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: