Σελίδες

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

"Από μικρός γυμνάζομαι και ξέρω να τρέφομαι σωστά"

Ο Κωνσταντίνος Φραντζής το 2011 συμμετείχε στο talent show «Greek Idol», ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε από την Cobalt Music το «Ι love you» feat Jay. Όταν έψαξα στο google να βρω περισσότερα για εκείνον έπεσα σε φωτογραφίες του τότε και του τώρα, με την εμφάνιση του να είναι διαφορετική.
Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Κι αφού είδαμε μία εμφανή διαφορά μέσα σε δύο χρόνια, αποφασίσαμε να «ψαρέψουμε» για να δούμε που οφείλεται όλη αυτή η αλλαγή. «Δεν έχω κάποιο μυστικό, απλά από μικρός γυμνάζομαι και ξέρω να τρέφομαι σωστά λόγω των σπουδών μου» (σ.σ. Ο Κωνσταντίνος έχει σπουδάσει διατροφολόγος), λέει ο Κωνσταντίνος Φραντζής στη joytv.gr.

Πολλοί βλέποντας την εικόνα τότε με τώρα θα πίστευαν ότι ίσως οφείλεται σε κάποιο συμπλήρωμα διατροφής. Η αλήθεια είναι όμως ότι «δεν μπορώ να πω ότι έχω πάρει ποτέ, αλλά όχι κάτι παραπάνω από πρωτεΐνη, γιατί σαν διαιτολόγος ξέρω ακριβώς τι πρέπει να φάω και να μην καταφύγω σε συμπλήρωμα», εξηγεί.
Ο νεαρός τραγουδιστής αυτή την περίοδο έχει κάνει focus στα επαγγελματικά του, καθώς θέλει να πατάει γερά στα πόδια του. «Στην παρούσα φάση είμαι στο εξωτερικό για υποχρεώσεις οπότε δεν μπορώ να παρακολουθήσω κάποιο πρόγραμμα. Ωστόσο ακολουθώ κάποια μικρά βασικά tips».
Ποια είναι αυτά; «Πολλά φρούτα, πολύ νερό, ασπράδι αυγού, άφθονα δημητριακά κουάκερ και ξηρούς καρπούς, ώστε να λαμβάνω πρωτεΐνες και ακόρεστο λίπος», προσθέτει ο Κωνσταντίνος.
Επιπλέον ο ίδιος «δεν προσέχει τον εαυτό μου όσο νομίζεις», ενώ όταν ρωτήθηκε για τα σημεία που δίνει περισσότερη προσοχή μας είπε τα μάτια «αφού είναι ο καθρέφτης κάθε ανθρώπου».
Όπως σας έγραψα και νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Φραντζής εστιάζει στα επαγγελματικά του και ήδη ετοιμάζει το νέο του single, το οποίο θα είναι κομμάτι από τη ζωή του. Προς το παρόν πείτε «I love you» σε οτιδήποτε σας κάνει αίσθηση…


Δεν υπάρχουν σχόλια: