Σελίδες

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Συναυλία-αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο

Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, όλοι οι φίλοι και οι θαυμαστές του Δημήτρη Μητροπάνου, θα είναι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στην μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα.

Έτσι, τουλάχιστον, είχε υποσχεθεί ο ίδιος στο κοινό που τον ακολουθούσε. Αυτή την φορά, όμως, θα την υλοποιήσουν φίλοι και συνάδελφοι που συνεργάστηκαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα παρουσιάσει την μεγάλη βραδιά, που οι περισσότεροι θα αναφωνήσουν «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη». Εκεί θα παραβρεθούν, για να ερμηνεύσουν μεγάλες επιτυχίες του Δημήτρη Μητροπάνου οι: Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Κατσαρός, Βαγγέλης Κορακάκης, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Μηλιώκας, Θάνος Μικρούτσικος, Δημήτρης Μπάσης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης και ο Διονύσης Τσακνής.

Την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο μαέστρος του Δημήτρη Μητροπάνου, Γιάννης Παπαζαχαριάκης, με τον οποίο συνεργάζονταν παραπάνω από 15 χρόνια, ενώ στην επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει  η Μαργαρίτα Μυτιληναίου.  Τους καλλιτέχνες θα συνοδεύει η 15μελης ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά από αύριο, 25 Ιουλίου, σε παραρτήματα του Κ.Α.Π.Η Θεσσαλονίκης, στο Εκδοτήριο Πλατείας Αριστοτέλους και στο ticketpro.gr. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 6 και 8 ευρώ, ενώ από 1η Σεπτεμβρίου θα αντιστοιχούν στα 9 και 12 ευρώ.

Τέλος, τα καθαρά έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην οικονομική στήριξη του Κ.Α.Π.Η Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: