Σελίδες

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Πρώτος ο Αλόνσο στο grand prix του Χόκενχαϊμ

Την τρίτη καρό σημαία της χρονιάς είδε πρώτος ο Φερνάντο Αλόνσο στην πίστα του Χόκενχαϊμ, αυξάνοντας την διαφορά από τον δεύτερο Μαρκ Γουέμπερ.


Ο Ισπανός πιλότος της Φεράρι είδε τον Σεμπάστιαν Φέτελ να τερματίζει στην δεύτερη θέση, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Τζένσον Μπάτον.
Ο Αλόνσο πλέον, με αυτή του τη νίκη του επί γερμανικού εδάφους, άυξησε τη διαφορά στους 34 βαθμούς από τον Γουέμπερ και γίνεται αυτόματα το φαβορί για την κατάκτηση του τρίτου του Παγκόσμιου τίτλου!
Ο Κίμι Ραϊκόνεν κατάφερε να κερδίσει έξι θέσεις και να δει την καρό σημαία από την τέταρτη θέση, δίνοντας μεγάλη μάχη με τον Μίκαελ Σουμάχερ.
Ο Ρομάν Γκροσεάν, ο οποίος από την αρχή του αγώνΑ αντιμετώπιζε πρόβλημα με το πάτωμα του μονοθεσίου του, τερμάτισε στην 18η θέση. Ο Λιούις Χάμιλτον είδε από την αρχή του αγώνα πως δεν τον... πήγαινε η γερμανική πίστα, αφού μπήκε νωρίς στα πιτ λόγω κλαταρισμένου ελαστικού και εγκατέλειψε στον 67ο γύρο.
Κομπαγιάσι και Πέρες τερμάτισαν στην πέμπτη και έκτη θέση, αντίστοιχα, κρατώντας πίσω τους τον Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ πολύ καλή ήταν και η απόδοση του Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος αν και εκκίνησε από την 21η θέση, κατάφερε να πλασαριστεί στην 10η θέση.

Πηγή : onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: