Σελίδες

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Θέατρο «Βικτώρια»: Γέλιο, διασκέδαση και μουσική

Με τρεις παραστάσεις ξεκινάει τη νέα καλλιτεχνική περίοδο το θέατρο «Βικτώρια» επί της οδού Μαγνησίας. Τα κυρίαρχα συστατικά των προγραμματισμένων παραστάσεων, είναι το γέλιο, η διασκέδαση και η μουσική.

Στην κεντρική σκηνή θα παρουσιαστεί το θέατρο του παραλόγου, «Η φαλακρή τραγουδίστρια» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κομνηνού, το οποίο είχε ανέβει και τις σεζόν 2004-2006, «κλέβοντας» τις εντυπώσεις. Σ’ αυτή τη διανομή, όμως, θα υπάρχουν αλλαγές. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν η Ζώγια Σεβαστιανού, ο Γιώργος Στριφτάρης, η Ανατολή Αθανασιάδου, ο Μελέτης Γεωργιάδης, η Χαρά Τσιώλη και ο Αναστάσης Κολοβός.

Η Ζώγια Σεβαστιανού, ωστόσο, θα ξανά ακροβατήσει –για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων-  «Στη σκοινί…», έχοντας στο πιάνο την Δήμητρα Αθηναΐδου. Μία μουσική performance με πρόζα, σε κείμενα των: Γιάννη Ξανθούλη, Παντελή Καναράκη, Θοδωρή Πετρόπουλου και της πρωταγωνίστριας, Ζώγιας Σεβαστιανού.

Η Μέμη Σπυράτου, από την άλλη, θα παρουσιάσει την μουσική παράσταση «Οι αδέσποτοι», με την Αναστασία Καπαντάη και τον Σταύρο Νιφοράτο, ενώ θα συμμετέχουν οι: Νίκος Χαλδαιάκης, Δανάη Λαζοπούλου, ο Παντελής Παπαγεωργίου, ο χορευτής Αλέξανδρος Γκόντοβος και στο πιάνο ο συνθέτης Νίκος Πλάτανος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: