Σελίδες

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

«Πρωινό» και «Follow THIS» κάνουν πρεμιέρα

Δύο νέες εκπομπές ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, από την Δευτέρα 30 Ιουλίου. Ο λόγος για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή, αλλά και την lifestyle που μπήκε… «σφήνα» στα σχέδια του σταθμού.

Το «Πρωινό ΑΝΤ1» επιστρέφει στις τηλεοπτικές επάλξεις, με τη Ντόρα Κουτροκόη και τον Νίκο Ρογκάκο στο τιμόνι της παρουσίασης, ώστε να μεταφέρουν τον παλμό της επικαιρότητας. Η διάρκεια της εκπομπής θα είναι τρίωρη (07:00-10:00), με πλούσια θεματολογία, ρεπορτάζ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις από το πολιτικό και οικονομικό ρεπορτάζ.

Η δεύτερη εκπομπή είναι το «Follow THIS στην TV» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία κάνει πρεμιέρα την ίδια μέρα, στις 21:00, απέναντι από την «Sila» του MEGA. Πρόκειται για μία lifestyle-gossip εκπομπή, η οποία θα περιλαμβάνει τα πιο…hot celebrity news, ενώ οι συντελεστές της εκπομπής, υπόσχονται πολλές αποκλειστικότητες.

Μάλιστα, τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1, αφήνουν ανοιχτό «παράθυρο» στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και τη νέα της εκπομπή, για το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας και το φθινόπωρο, αν όλα κυλήσουν ομαλά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: