Σελίδες

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Ένας «Μολυβένιος στρατιώτης» στην σκηνή

Ακόμα μία παράσταση ετοιμάζεται να ανέβει στην θεατρική σκηνή του «Γκλόρια», αλλά αυτή την φορά στην παιδική.Η Μαριάννα Τόλη, θα παρουσιάσει στο –παιδικό- θεατρόφιλο κοινό, τον «Μολυβένιο στρατιώτη» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.
Πρόκειται για ένα μοντέρνο και φαντασμαγορικό θέαμα, το οποίο θα συνεπάρει και τους… μεγάλους θεατρόφιλους, απολαμβάνοντας ένα συγκινητικό κείμενο και ακούγοντας γνωστά τραγούδια, ερμηνευμένα live από 9 ηθοποιούς που ειδικεύονται στο είδος του μιούζικαλ.

Η διασκευή, σκηνοθεσία και στίχοι φέρουν την υπογραφή της Μαριάννας Τόλη, οι χορογραφίες ανήκουν στον Αλέξανδρο Κουζίτσκιν, τα σκηνικά έχει επιμεληθεί η Δέσποινα Βολίδη, τα κοστούμια έχει επιλέξει η Ιωάννα Κουρμπέλα, ενώ οι ενορχηστρώσεις είναι του Αλέκου Μπαζάνη.

Στην παιδική σκηνή του «Γκλόρια», για να παρουσιαστεί το έργο: «Μολυβένιος στρατιώτης», συμβάλλουν οι παρακάτω ηθοποιοί:
Σταύρος Βόλκος, Στέλιος Κέλερης, Νεφέλη Μαρκάκη, Γιώργος Νάσιος, Άντεια Ολυμπίου, Γιάννης Πλιάκης, Πέτρος Πολίτης, Γιάννης Φίλιας, Άννα Φιλιππάκη.
Να σημειωθεί, ότι, το τραγούδι έναρξης της παράστασης θα ερμηνεύσει μαζί με την Μαριάννα Τόλη, ο Ρόμπερτ Γουίλλιαμς, ενώ η πρεμιέρα προγραμματίζεται για αρχές Οκτώβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: