Σελίδες

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

"Chicago": Το μιούζικαλ που "σπάει" πόρτες και στην Ελλάδα

Από τις πολυαναμενόμενες και φιλόδοξες παραστάσεις, το «Chicago», ετοιμάζεται πυρετωδώς για την μεγάλη πρεμιέρα της 27ης Οκτωβρίου. Ένα μιούζικαλ, το οποίο κατά τη διάρκεια της θεατρικής του πορείας στο Broadway κέρδισε 6 βραβεία Tony, 2 βραβεία Olivier, 5 βραβεία Κριτικών, αλλά και το βραβείο Grammy για το καλύτερο Musical Album το 1998, πραγματοποιώντας συνολικά 6.742 παραστάσεις.


Στο West End του Λονδίνου, το «Chicago», το αποκαλούν ως η «Rolls Royoe των musicals». Την απόδοση και τη σκηνοθεσία του φιλόδοξου, αυτού, εγχειρήματος, υπογράφει ο Σταμάτης Φασουλής, τις χορογραφίες ο Φωκάς Ευαγγελινός, την ενορχήστρωση-μουσική διδασκαλία ο Αλέξης Πρίφτης, τα σκηνικά ο Γιώργος Γαβαλάς & ο Γιάννης Μουρίκης, τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη και τους φωτισμούς ο Λευτέρης Παυλόπουλος.
Το πρωταγωνιστικό cast αποτελείται από τους: Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Αντώνης Λουδάρος και  σε ρόλο έκπληξη η Μαρινέλλα. Επί σκηνής, όμως, θα βρεθούν ακόμα 14 ηθοποιοί-χορευτές, μεταξύ αυτών: Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρήστος Σπανός, Άρης Πλασκασοβίτης, Χρήστος Γεωργαλής, Νάντια Κοντογιώργη, Λήδα Μανουσάκη, Αντιγόνη Ψυχράμη κ.ά.
Όσο για την ιστορία του «Chicago»; Μία αυθεντική «τζαζ» ιστορία που εκτυλίσσεται την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και συνδυάζει τον έρωτα, την κωμωδία, τη μοιχεία, το δράμα, σατιρίζοντας τη «δικαιοσύνη», «τον κρατικό φαρισαϊσμό» αλλά και τη «μίζα» κάθε μορφής! Φόνοι, βία και διαφθορά, εκρηκτικά χορευτικά και δυνατά τραγούδια ξεσηκώνουν και συναρπάζουν τους θεατές σε όλο τον κόσμο.
Ένα μιούζικαλ, το οποίο έχει παρουσιαστεί σε μεγάλα θέατρα σε όλο τον κόσμο, από το Μεξικό μέχρι τη Μόσχα και από το Σάο Πάολο μέχρι τη Νότια Αφρική.
Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 15 ευρώ έως 50 ευρώ, το φοιτητικό 20 ευρώ και για τους άνεργους στα 15 ευρώ.
Από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στο Θέατρο «Παλλάς», με την ''σφραγίδα'' της Ελληνικής Θεαμάτων.

Πηγή : citypress.gr

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες : 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: