Σελίδες

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ξανά στο επίκεντρο του κόσμου η Σαντορίνη λόγω parkour!!

21 από τους μεγαλύτερους αθλητές του παρκούρ και του freerunning έδωσαν για άλλη μια φορά ραντεβού στο νησί της Σαντορίνης για τον διαγωνισμό Art Of Motion που διοργανώνει κάθε χρόνο το Red Bull. Περίπου 2.500 θεατές παρακολούθησαν αυτές τις μαγικές εικόνες και φιγούρες!!


Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα ανάμεσα σε 21 κορυφαίους traceurs στη Σαντορίνη, στην πιο φυσική «πίστα» parkour στον κόσμο, ο Pasha Petkuns γιόρτασε με τον ιδανικότερο τρόπο τα 20ά του γενέθλια πανηγυρίζοντας στο βάθρο των νικητών.
 Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Pasha σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του Red Bull Art of Motion αποδεικνύοντας ότι το πανέμορφο Κυκλαδίτικο νησί είναι το γούρι του. Άλματα, tricks και 2.500 θεατές, συνέθεσαν το συγκλονιστικό σκηνικό που εξελίχθηκε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012, με φόντο το περίφημο ηφαίστειο και τη μαγευτική καλντέρα.
Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Marcus Gustafsson, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Γερμανός Jason Paul. Να σημειώσουμε πως συμμετείχαν και 3 γυναίκες στον διαγωνισμό αυτό. Εκτός από τους ντόπιους κατοίκους και τους τουρίστες που συνωστίστηκαν στα γραφικά σοκάκια για να παρακολουθήσουν την απίστευτη εμπειρία, χιλιάδες ακόμα παρακολούθησαν μέσω live streaming στο redbull.tv  με αποτέλεσμα μαγευτικές εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.   
Πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση του Έλληνα συμμετέχοντα, Στέργιου Ντουμάνη ο οποίος δήλωσε πολύ χαρούμενος που διαγωνίστηκε με τόσο υψηλού επιπέδου αθλητές. Με μια υπόσχεση για έναν ακόμα πιο εντυπωσιακό αγώνα το 2013, το Red Bull Art of Motion κλείνει πανηγυρικά την αυλαία του καλοκαιριού. 


Πηγή : tlife.gr , redbull.com.gr

Δείτε παρακάτω βίντεο με τις καλύτερες και εντυπωσιακές στιγμές, καθώς και φωτογραφίες : 







Δεν υπάρχουν σχόλια: