Σελίδες

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Έμεινε ζωντανός ο Παναθηναϊκός, 1-1 με την Τότεναμ

Ο Τοτσέ κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Τότεναμ, σε πείσμα των δυσοίωνων προβλέψεων για το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας. Χάρη στον οίστρο του β' ημιχρόνου, οι "πράσινοι" πήραν τον πρώτο βαθμό στον όμιλο του Europa League.
 
 
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την καλύτερη εφετινή του εμφάνιση και κέρδισε χρόνο και ηρεμία. Έβγαλε πάθος και θέληση στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και επανήλθε στο παιχνίδι με την πανίσχυρη Τότεναμ, υποχρεώνοντάς τη σε ισοπαλία (1-1) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Η πίεση και το άγχος ήταν μεγάλο για τους παίκτες μετά τα έξι συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και την απομάκρυνση του Κώστα Κατσουράνη από την Παιανία. Μπήκαν με φόβο στο παιχνίδι και η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο ήταν και πάλι μέτρια με το 0-1 ως λογική εξέλιξη. Ο Φερέιρα άλλαξε το σύστημα σε 4-2-3-1 στην επανάληψη, αυτό που έχει δουλέψει η ομάδα στην προετοιμασία, έριξε στο ματς τον Σισοκό και ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός. Αγωνίστηκε με πάθος, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και μάλιστα θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη στο φινάλε, αν το πίστευε περισσότερο. Η ουσία είναι ότι οι "πράσινοι" πραγματοποίησαν την καλύτερη εφετινή τους εμφάνιση, κέρδισαν το χειροκρότημα της εξέδρας και η ανακούφιση αλλά και η ικανοποίηση ήταν διάχυτη στα πρόσωπα των παικτών στη λήξη του αγώνα.
 Μεγάλη εμφάνιση από τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος έδειξε ότι εφέτος μπορεί να είναι η χρονιά του και μεγάλο κέρδος η καλή παρουσία για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του νεαρού Τριανταφυλλόπουλου στο κέντρο της άμυνας, στο ντεμπούτο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν οι Ντόσον (35') για τους Άγγλους και Τοτσέ (78') για τον Παναθηναϊκό, γκολ που πανηγύρισαν έξαλλα οι παίχτες και ο κόσμος.

Πηγή : contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: