Σελίδες

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η συνάντηση Εβελίνας Παπούλια-Άννας Βίσση και άλλων κυριών...

Σε πυρετώδεις ρυθμούς βρίσκονται η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα και τον Γιάννη Κακλέα για τους «Δαίμονες» που πρόκειται να παρουσιαστούν στο κοινό, από τον Απρίλιο του 2013.

Ωστόσο, οι συντελεστές βρίσκονται σε συνεχής συζητήσεις, ώστε να βρεθούν οι…καλύτεροι που θα πλαισιώσουν την Άννα Βίσση επί σκηνής! Μάλιστα, από σήμερα ξεκινούν και οι «ανοιχτές» ακροάσεις για άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς έως 35 ετών, με ιδιαίτερες φωνητικές και χορευτικές ικανότητες.

Τι συμβαίνει, όμως, με τον Πάνο Μουζουράκη και ποιες κυρίες συναντήθηκαν χθες για να περάσουν από οντισιόν για το ρόλο της μάγισσας στην ροκ όπερα;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της citypress.gr, ο Πάνος Μουζουράκης συναντήθηκε με τους υπεύθυνους της Ελληνικής Θεαμάτων, ώστε να συζητήσουν για τη συμμετοχή του στους «Δαίμονες», αλλά και για τα «αγκάθια» που έχουν προκύψει και αφορούν το οικονομικό και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Κι αν δεν τα «βρουν»; Τότε θα στραφούν στην αναζήτηση ενός άλλου καλλιτέχνη, ο οποίος και πάλι θα εκπροσωπεί την εναλλακτική ροκ μουσική.

Επιπλέον, χθες, υπήρξε και μία πρώτη ακρόαση, από όπου πέρασαν πολλές γνωστές ηθοποιοί. Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Εβελίνα Παπούλια, η Σία Κοσκινά και η Ηρώ, ήταν μερικές από αυτές και οι οποίες άφησαν καλές εντυπώσεις.
Οι αποφάσεις, όμως, δεν  έχουν παρθεί ακόμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: