Σελίδες

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Champion's League : Πολύ καλός αλλά έχασε ο Ολυμπιακός

O Oλυμπιακός κοίταξε στα μάτια την Αρσεναλ στο Λονδίνο για ένα ημίχρονο, έχασε πολύ καλές ευκαιρίες στο ίδιο διάστημα αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-1. Το γκολ των πρωταθλητών Ελλάδας ο Μήτρογλου στο 45' με άπιαστη κεφαλιά.
 
 Οι «ερυθρόλευκοι» πάλεψαν με… όλες τους τις δυνάμεις στο «Emirates» προκάλεσαν προβλήματα στην άμυνα των Λονδρέζων, ωστόσο… προδόθηκαν από επιπολαιότητες της άμυνας, γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα τους στους ομίλους του Champions League.
Παρά την ήττα, οι Πειραιώτες ικανοποίησαν με την εμφάνιση τους και το τελικό σκορ τους αδικεί, καθώς κατά διαστήματα έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο. Δημιούργησαν φάσεις στην επίθεση, πραγματοποίησαν αρκετές τελικές προσπάθειες και απείλησαν την αντίπαλη εστία, αγωνιζόμενοι με αυτοπεποίθηση και πάθος στο παιχνίδι τους. Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας αναμφισβήτητα θα μπορούσαν να είχαν φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Αγγλία. Την πρώτη τους τελική προσπάθεια οι "κανονιέρηδες" την πραγματοποίησαν στο 42' με τον Ζερβινιό, ο οποίος και σκόραρε, αλλά οι Πειραιώτες δεν το έβαλαν κάτω και με πείσμα ισοφάρισαν στο 45' με καταπληκτική κεφαλιά του Μήτρογλου, ύστερα από υπέροχη σέντρα-ασίστ του Γκρέκο.

Στην επανάληψη, όμως, οι "κανονιέρηδες" κατάφεραν να βρουν δίχτυα για δεύτερη φορά με τον Ποντόλσκι (56'), ενώ στις καθυστερήσεις (90+4) o Ράμσεϊ "έγραψε" το τελικό 3-1 με τους Νταμπλούχους Ελλάδας στο τέλος να έχουν ξεμείνει από δυνάμεις. Έχασε μοναδική ευκαιρία ώστε να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο ο Μασάδο (36'), όταν και βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής του Μανόνε, αλλά το σουτ που δοκίμασε ήταν άστοχο.

Πλέον, οι Πειραιώτες στρέφονται στις δύο αναμετρήσεις με την Μονπελιέ, με το πρώτο παιχνίδι στην Γαλλία, όπου θέλουν ισάριθμες νίκες, ούτως ώστε να έχουν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση της εξασφάλισης της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa League και αν είναι δυνατόν να παλέψουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: