Σελίδες

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Twilight : Breaking Dawn Part 2 - Αποκαλύφθηκε η αφίσα της τελευταίας ταινίας.

Το Twilight κλείνει φέτος τον κύκλο του με το "Breaking Dawn Part 2" και οι προετοιμασίες για το μεγάλο φινάλε είναι στην τελική ευθεία. Όλα αυτά τα χρόνια πολλοί αγάπησαν το love story του Edward και της Bella, και ακόμη πιο πολλοί το μίσησαν, αλλά σίγουρα μένει ως κομμάτι της ποπ κουλτούρας της εποχής μας.


Η ταινία κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου και πριν από περίπου 2 μήνες είχαμε δει το τελευταίο trailer στην ιστορία του Twilight. Τώρα λοιπόν μπορούμε να δούμε και την τελευταία αφίσα ever της σειράς ταινιών Twilight, όπου οι Robert Pattinson, Kristen Stewart και Taylor Lautner τρέχουν έχοντας το γνωστό σούπερ σοβαρό ύφος τους ενώ η επικεφαλίδα υπόσχεται ότι το επικό φινάλε θα μείνει χαραγμένο για πάντα.

 Στο καστ συμμετέχουν οι Mackenzie Foy, Peter Facinelli, Ashley Greene, Elizabeth Reaser, Kellan Lutz and Jackson Rathbone σε σκηνοθεσία Bill Condon. Πάντως μετά την περιπέτειάς τους με τον χωρισμό, Pattinson και Stewart τα..ξαναβρήκαν και θα συμμετάσχουν στην προώθηση της ταινίας σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής, η οποία θα γίνει στην Αμερική και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.
Το σίγουρο είναι πως το Twilight έχει αφήσει την δική του εποχή στον κινηματογράφο και εκατομμύρια θαυμαστές να παραληρούν!!

Δείτε παρακάτω την αφίσα και το τρέιλερ της ταινίας :




Δεν υπάρχουν σχόλια: