Σελίδες

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Αναβλήθηκε ο πρώτος τελικός στο μπάσκετ, πέτρες στο πούλμαν του Παναθηναϊκού.

Αναβλήθηκε ο πρώτος τελικός της Α1 μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, εξαιτίας της επίθεσης που δέχθηκε το πούλμαν των πρασίνων στην παραλιακή που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό των Περπέρογλου - Σμιθ.

Δεν θα διεξαχθεί εντέλει ο πρώτος τελικός της Α1 μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, καθώς έτσι αποφάσισαν η ΓΓΑ, ο ΕΣΑΚΕ και η Αστυνομία που δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Tο πούλμαν του Παναθηναϊκού δέχτηκε επίθεση από αγνώστους στην παραλιακή, τη στιγμή που κατευθυνόταν στο ΣΕΦ και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι Σμιθ - Περπέρογλου και να μεταφερθούν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για εξετάσεις.
Το πούλμαν του Παναθηναϊκού είχε ακινητοποποιηθεί για αρκετή ώρα στη λεωφόρο Ποσειδώνος, αλλά μετά από διαβουλεύσεις έφτασε στο ΣΕΦ λίγο μετά τις 21:00.
Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημέρωσε ότι από το πρωί της Παρασκευής το ζήτημα του τρόπου διεξαγωγής των τελικών της Basket League ΟΠΑΠ θα τεθεί επί τάπητος, προκειμένου τα παιχνίδια να γίνουν υπό τις ασφαλέστερες δυνατές συνθήκες. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν πτοήθηκαν από την αναβολή και παρέμειναν για αρκετή ώρα στις εξέδρες φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας. Στις 21:50 βγήκαν στο παρκέ οι Πρωταθλητές Ευρώπης και αποθεώθηκαν από τον κόσμο για την κατάκτηση του τροπαίου της Euroleague.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους παίκτες του Παναθηναϊκού σχετικά με το συμβάν, καθώς επισκέφθηκε τα αποδυτήρια τους όταν έφτασε στο ΣΕΦ η αποστολή των πρασίνων. Λίγο μετά ο "Ντούντα" είχε τετ - α - τετ για κάμποση ώρα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
 Τα σενάρια της επόμενης μέρας είναι πολλά και ορισμένα από αυτά προκαλούν τεράστιες απορίες, καθώς κάνουν λόγο ακόμη και για τη μη διεξαγωγή των φετινών τελικών της Α1! Ή την πραγματοποίηση τους χωρίς οπαδούς σε κανένα από τα παιχνίδια!

Πηγή : redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: