Σελίδες

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

"Σείστηκε" το αεροδρόμιο "Ελ.Βενιζέλος" για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Με το σύνθημα "Την κούπα την σηκώσαμε σε χώμα ελληνικό" να κυριαρχεί, περισσότεροι από 5.000 φίλοι του Ολυμπιακού οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς το μεσημέρι στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", αποθέωσαν κυριολεκτικά τους θριαμβευτές και πρωταθλητές Ευρώπης παίκτες του Ολυμπιακού, "γκρεμίζοντας" το αεροδρόμιο.

Η Αττική οδός είχε κοκκινίσει από νωρίς και ο κόσμος όσο περνούσε η ώρα, αυξανόταν συνεχώς.  Η αποστολή του Ολυμπιακού πάτησε Ελλάδα λίγο μετά τις 5 και λίγο αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου. Μόλις οι χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού αντιλήφθηκαν το πούλμαν, επικράτησε ένας πραγματικός χαμός. Ντελίριο ενθουσιασμού με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να κοντεύουν να σηκώσουν στα χέρια το πούλμαν με τους παίκτες, τον Ιβκοβιτς και τους Αγγελόπουλους να γνωρίζουν την απόλυτη αποθέωση για την κατάκτηση του δεύτερου ευρωπαϊκού. Οι Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Τζόι Ντόρσεϊ αλλά και οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος βγήκαν από την οροφή του πούλμαν με την κούπα και τότε ξεκίνησε το πάρτυ στο αεροδρόμιο. Ο οδηγός του οχήματος όσο και αν προσπαθούσε, ήταν αδύνατον να προχωρήσει μπροστά, αφού οι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν γίνει... ένα με το πούλμαν, ενώ μερικοί τολμηροί ανέβηκαν πάνω και αγκάλιασαν τους μεγάλους θριαμβευτές.Ο πρωταγωνιστής του τελικού με την ΤΣΣΚΑ, Γιώργος Πρίντεζης, άκουσε ρυθμικά το όνομά του, όπως και ο Βασίλης Σπανούλης. Οπως ήταν λογικό, από τα συνθήματα δεν έλειψε και ο Παναθηναϊκός, αφού την Πέμπτη αρχίζουν οι τελικοί του ελληνικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε παρακάτω και δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο :


Το γλέντι συνεχίστηκε και στο ΣΕΦ, όπου έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού λίγο μετά τις 19:30 και αποθεώθηκε από τον κόσμο. Πολλοί από αυτούς ακολούθησαν την αποστολή από το αεροδρόμιο μέχρι το γήπεδο και δεν ήταν λίγες οι φορές που σταμάτησαν το πούλμαν για να γλεντήσουν την κατάκτηση του ευρωπαϊκού. Στο δρόμο για το ΣΕΦ όμως, φωτεινές πινακίδες στην Αττική οδό έγραφαν το μήνυμα "Η Αττική Οδός καλωσορίζει τον πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό". Νωρίτερα στην πτήση της επιστροφής, παίκτες και επιτελείο έστησαν το δικό τους πάρτυ βγάζοντας συνεχώς φωτογραφίες με το πολύτιμο τρόπαιο.

Μια αποθεωτική υποδοχή ,όπως άλλωστε αρμόζει, για τα παιδιά αυτά που χθες βράδυ έκαναν υπερήφανη όλη την Ολυμπιακή οικογένεια και μαζί όλη την Ελλάδα. 


Η υποδοχή των Πρωταθλητών Ευρώπης από redplanetgr

Δεν υπάρχουν σχόλια: