Σελίδες

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Το φινάλε των...''Ακίνδυνων'' κρύβει εκπλήξεις και ανατροπές!

Πέρασαν από...40 κύματα, μέχρι να δουν το φως του τηλεοπτικού ''αέρα'',αλλά με το που έκαναν την εμφάνιση τους, κέρδισαν υψηλά νούμερα τηλεθέασης!

Κάθε Δευτέρα βράδυ,πολλές οικογένειες βρίσκονται...''Πίσω στο σπίτι'', για να παρακολουθήσουν την ομώνυμη οικογενειακή κωμωδία του MEGA, με ήρωες βγαλμένους από την καθημερινότητα.Φυσικά, η οικονομική κρίση δεν έλλειπε ούτε από εκεί. Και πώς να γινόταν αυτό,αφού είναι το βασικό της story; Μία οικογένεια με άκρως...Ακίνδυνους που βιώνουν την κρίση στο ίδιο τους το σπίτι.

Η τηλεοπτική σαιζόν φτάνει αισίως (?) στο τέλος της και οι λιγοστές σειρές μυθοπλασίας ρίχνουν αυλαία. Μία από αυτές είναι και το ''Πίσω στο σπίτι'', όπου το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την Δευτέρα 28 Μαΐου.Μάλιστα θα είναι και η τελευταία που θα ρίξει αυλαία στο Μεγάλο Κανάλι,αφού να σας θυμίσουμε ότι πήρε παράταση για 2 επεισόδια (!) -που τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί η μείωση επεισοδίων.

Έτσι, στο 22ο επεισόδιο θα δούμε να έρχονται τα πάνω...κάτω.Η Κατερίνα (Μαρία Καβογιάννη) έχει ελπίδες ότι ο πιο...Ακίνδυνος από όλους (Θοδωρής Αθερίδης) θα ηρεμήσει από τις σατανικές του ιδέες, η απατημένη -Κρητικά- σύζυγος (Άννα Μενενάκου) ελπίζει στην ψυχική της ηρεμία και ποντάρει στον λευκό γάμο, όπου θα σώσει τον δικό της με τον ''Δημήτρη'' (Αποστόλη Τότσικα).Τέλος,ένας γάμος που δεν πρέπει να γίνει και δεν είναι άλλος από του ''Κωστή'' (Θανάση Τσαλταμπάση) και της ''Άντζελας'' (Τζένη Θεωνά).Να φανταστείτε,ότι σ' αυτή την σκηνή,θα συμβάλλει η ''Αλεξάνδρα'' (Νίκη Αναστασίου) που δεν μπήκε ποτέ στην διαδικασία να οργανώσει...ύπουλα σχέδια.Στο τελευταίο θα βρει τον απόλυτο σύμμαχο στο πρόσωπο του ''Περικλή'' (Χρήστος Σπανός).

 
Ο Ηλίας ξεμπλέκει από τους αρχαιοκάπηλους, προς μεγάλη ικανοποίηση της Κατερίνας, η οποία ελπίζει ότι ο άντρας της πια θα ηρεμήσει. Εν τω μεταξύ, ετοιμάζεται ο γάμος του Κωστή και της Άντζελας. Η Άννα δεν ξέρει αν αυτός ο γάμος θα τη βοηθήσει να κρατήσει τον δικό της γάμο, ή θα έχει την Άντζελα συνέχεια μέσα στα πόδια της. Η Κατερίνα είναι αντίθετη με έναν γάμο από ανάγκη, ο Ηλίας είναι ευχαριστημένος που δεν θα χρωστάνε πια, γιατί η Άντζελα, ως νύφη τους, δεν θα έχει πια απαιτήσεις. Η Αλεξάνδρα δεν θέλει ο αδελφός της να παντρευτεί έτσι, χωρίς να τον αγαπάει η γυναίκα του και αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να ματαιώσει το γάμο. Ζητάει τη βοήθεια του Περικλή, ο οποίος αναλαμβάνει να μεθύσει παραμονή του γάμου τον Κωστή και να τον παρασύρει στο τροχόσπιτό του.

Στο τέλος,όμως,επειδή...Όλοι οι καλοί χρωστάνε, έρχεται ο Γερμανός πατέρας για να γράψει το δικό του φινάλε,το οποίο και θα δούμε την Δευτέρα 28 Μαΐου. Τον πατέρα της Τζένης Θεωνά ή αλλιώς ''Άντζελας'' θα υποδυθεί ο Ζεράρ Μισέλ.

Η οικογενειακή κωμωδία, με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα συνεχιστεί και για 2η χρονιά με μία αποχώρηση, αλλά με νέες ιστορίες. Η αποχώρηση, όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι, είναι αυτή της Ζώγιας Σεβαστιανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: