Σελίδες

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Η πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά με τον Αντύπα στο Thalassa.

Πρεμιέρα έκανε ο Σάκης Ρουβάς την Παρασκευή 11 Μαΐου στο Thalassa People's Stage και μαζί με τον Αντύπα, παρουσιάζει ένα από τα πιο ανατρεπτικά σχήματα που έχουμε ακούσει και δει ποτέ στη νυχτερινή Αθήνα, και όχι μόνο.

Αναμφίβολλα η πρεμιέρα τους στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο, παρά τα οικονομικά προβλήματα και την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε. Ο Σάκης Ρουβάς έδωσε για ακόμη μια φορά τον καλύτερο εαυτό του, αποδεικνύοντας πως είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας ποπ σταρ χωρίς αμφιβολλία.
Ο Αντύπας ξεσήκωσε και αυτός με την σειρά του, τους θαμώνες του "Thalassa" με τις μεγάλες επιτυχίες του. Έκπληξη της βραδιάς η Demy η οποία,αν και νεαρή, κατάφερε μα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα και να εντυπωσιάσει με τις επιτυχίες της "Fallin" και "Μόνο μπροστά". Εκπληκτικοί και οι Mamacitas on fire, με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να δίνει μια ροκ-χιπ χοπ διάθεση στη βραδιά και να κλέβει τις εντυπώσεις.
Και η Demy αλλά και οι Mamacitas on fire ερμηνεύουν κάποια κομμάτια μαζί με τον Σάκη Ρουβά.
Μεταξύ των επωνύμων που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής ήταν η Ελένη Φουρέιρα, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Γιώργος Σαμπάνης με την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά και η Κάτια Ζυγούλη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την πρεμιέρα :

Πηγή φωτογραφιών : Yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: