Σελίδες

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

UPD: Τα βραβεία MAD Video Music Awards έρχονται στις...20 Ιουνίου!

Κόντρα στα δημοσιεύματα και τις φήμες πάει το...MAD,που το ήθελαν να μην διοργανώνει για 9η χρονιά τα επιτυχία MAD Video Music Awards by Vodafone.

 Την Τετάρτη 20 Ιουνίου,στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο μουσικό event.Με βασικό σύνθημα το "Young Greece'',οι άνθρωποι του MAD, αναδεικνύουν την Ελλάδα των νέων που πάει ''κόντρα'' στην απαισιοδοξία, αλλά και την εποχή που ζούμε.

Το καθιερωμένο Kick-off party των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαΐου, με special guest djs τους: Demy & DJ Kas, Freaky Fortune, Stan & Snap your Fingers,οι οποίοι με τις μουσικές επιλογές τους, θα δώσουν τη δική τους δυναμική και αλήθεια με μήνυμα ‘Young Greece’!

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου, η μουσική θα ξεκινήσει από νωρίς, όπως κάθε χρονιά, με ένα special pre-show που θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του Κλειστού Γηπέδου Tae Kwon Do, για να κορυφωθεί με την πολυαναμενόμενη τελετή απονομής των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2012 BY VODAFONE, με τη συμμετοχή των πιο αγαπημένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών στις πιο mad ανατρεπτικές συνεργασίες on stage!

Περισσότερα νέα για τη φετινή διοργάνωση έρχονται καθημερινά στο MAD TV, το MAD RADIO 106.2, το www.mad.gr, στο official page των βραβείων www.videomusicawards.gr , στο facebook /Mad Video Music Awards και στο official account στο twitter @madVMA. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα αναμένετε να δημοσιοποιηθούν οι υποψηφιότητες,οπότε οι πιστοί θαυμαστές των MAD VMA να είστε stand by για να δώσετε την ψήφο σας! Όσον αφορά τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών; Αυτές θα αργήσουν λίγο, αφού αυτή την περίοδο γίνονται τα απαραίτητα...''μαγειρέματα'',ώστε να εκπλήξουν για ακόμη μία χρονιά το κοινό.

Μείνετε stand by και θα τα μάθετε όλα, για το απόλυτο μουσικό γεγονός της χρονιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: