Σελίδες

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Οι "Τρεις αδερφές" επανέρχονται δριμύτερες...

Πριν λίγες ημέρες σας ενημερώσαμε για τις εναλλακτικές προτάσεις που ετοιμάζει το «EliART» για το θεατρόφιλο κοινό του… και επανερχόμαστε, για να σας ενημερώσουμε ότι αντί της παράστασης «Ελεονόρα- Τελευταία νύχτα» με την Τιτίκα Βλαχοπούλου, θα παρουσιαστούν οι «Τρεις αδερφές», με τη σκηνοθετική ματιά του Ευδόκιμου Τσολακίδη.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στις 21.15, όπου θα επαναληφθεί η περσινή του επιτυχία, αλλά για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Στο έργο παίζουν όλους τους ρόλους, μόνο τρεις άνδρες ηθοποιοί, κάτω από τους ήχους των: Mahler, Nick Cave, Shaggy, Nits και των Apocalyptica, ενώ χορεύουν ζεϊμπέκικο με τη φωνή του Στράτου Διονυσίου.

Αυθεντικά αποσπάσματα από το έργο αλλά και σκηνές εμπνευσμένες από τις χαραμάδες που αφήνει ο Τσέχωφ ανάμεσα στις πράξεις του έργου του που έκανε πρεμιέρα το 1901, συνθέτουν ένα πάζλ απόγνωσης, απελπισίας, παρακμής, αγανάκτησης, ξεπεσμού και εγκατάλειψης. Η έλλειψη επικοινωνίας αντισταθμίζεται με το χιούμορ και η έλλειψη αξιών με την προβολή μιας μελλοντικής υπόσχεσης για μια καλύτερη ζωή.

Οι «Τρεις αδερφές» που υπογράφει  ο Ευδόκιμος Τσολακίδης θα παρουσιάζονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στις 9.15, με τους: Βασίλη Ζαϊφίδη, Αποστόλη Ψαρρό, Ηλία Παπακωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: