Σελίδες

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:''Ναυάγησε'' η συνεργασία Βίσση-Μουζουράκη;

Μπορεί η συνάντηση της 10ης Σεπτεμβρίου, μεταξύ Άννας Βίσση-Νίκου Καρβέλα-Γιάννη Κακλέα με τον Πάνο Μουζουράκη, να «επισφράγισαν» τη συνεργασία για τους «Δαίμονες» που ετοιμάζονται να παρουσιαστούν στο «Παλλάς» από τον Απρίλιο του 2013, ωστόσο, όμως, τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της citypress.gr, η συνεργασία φαίνεται να οδηγεί σε «ναυάγιο», αφού δεν τα "βρήκαν" οικονομικά και καλλιτεχνικά, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να αντιστραφεί το κλίμα.

Η ενδεχόμενη, έως σίγουρη όπως μας λένε οι πληροφορίες μας, αποχώρηση του γνωστού ηθοποιού-τραγουδιστή, έρχεται να ενισχύσει, παράλληλα, τη δήλωση του Κώστα Μαρτάκη στο «TV Έθνος» και τη Νατάσσα Παπανικολάου, που σε ερώτηση αν το νέο μιούζικαλ που συζητά είναι οι «Δαίμονες», ο γνωστός τραγουδιστής είχε πει: «Ας το αφήσουμε ανοιχτό. Θα ήταν πάρα πολύ μεγάλη τιμή για μένα. Αυτό σου λέω μόνο...».

Τέλος, η Άννα Βίσση, εκτός από την προετοιμασία για τους «Δαίμονες», βρίσκεται και σε πρόβες με τη στενή συνεργάτιδα της, Μυρτώ Κοντοβά, ώστε να ετοιμάσουν το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει η «απόλυτη» ελληνίδα star,έχοντας στο πλευρό της την Demy, στο «Κέντρο Αθηνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: