Σελίδες

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Η επιστροφή της ωραίας "Ελένης"

Μία από τις εκπλήξεις-ανατροπές της περσινής σαιζόν ήταν η «μετακόμιση» της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη, ανατρέποντας το τηλεοπτικό σκηνικό. Η δημοφιλής παρουσιάστρια επιστρέφει την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, στη 13.00, για να δείξει γι’ ακόμη μία χρονιά τη δυναμική της.

Στόχος της εκπομπής και φέτος, είναι να διατηρήσουν μία ωραία παρέα στους τηλεθεατές, μέσα από μία ψυχαγωγική εκπομπή με «δόσεις» επικαιρότητας και αισιοδοξίας, ενώ στην εκπομπή θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές.

Εκτός από τη θεματολογία, στο πλευρό της «Ελένης» θα βρίσκεται μία ανανεωμένη ομάδα συνεργατών, δίνοντας  ο καθένας το δικό του στίγμα. Σταθερές αξίες αποτελούν οι: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Άση Μπήλιου, ενώ για 2η χρονιά συνεχίζεται η συνεργασία του Άλεξ Κάβδα και του Βασίλη Καλλίδη. Ωστόσο, στον τόπο του «εγκλήματος» επιστρέφει η Κατερίνα Ζαρίφη. Δύο νέα μέλη θα βρίσκονται στην παρέα και ο λόγος για την Αντωνία Καλλιμούκου και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, οι οποίες κέρδισαν μία θέση στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, ύστερα από δοκιμαστικά που πέρασαν.

Τέλος, στο «τιμόνι» της αρχισυνταξίας παραμένει η Ελένη Γελαλή, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Σταύρος Ζερβάκης, με τον οποίο είχαν ξανά συνεργαστεί επί την εποχή του «Πρωινού Καφέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: