Σελίδες

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΤ1: Μετάδοση του προγράμματος και στο Μαυροβούνιο

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η παρουσίαση του νέου προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού PRVA, του Ομίλου ΑΝΤ1, που πραγματοποιήθηκε στο Μαυροβούνιο, παρουσία της Πολιτικής Ηγεσίας και εκπροσώπων του κοινωνικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας.

Ο Όμιλος ΑΝΤ1, τα τελευταία χρόνια, έχει στρέψει το ενδιαφέρον του και σε άλλες χώρες. Έτσι, μετά την επιτυχημένη παρουσία του PRVA στη Σερβία, προχώρησε στη μετάδοση του προγράμματος του και στο Μαυροβούνιο.

Το «παρών» στην παρουσίαση έδωσαν περισσότεροι από 400 καλεσμένοι, αποσπώντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο κ. Θοδωρής Κυριακού, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχία της επένδυσης που έκαναν πριν από δύο χρόνια.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Μέσα σε λίγους μήνες η επένδυσή μας στο Μαυροβούνιο κατάφερε ν’ ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες μας. Ο τηλεοπτικός σταθμός PRVA στο Μαυροβούνιο είναι η πιο πρόσφατη τηλεοπτική επένδυση του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ευρώπη και είμαστε πολύ χαρούμενοι, που τα μερίδια τηλεθέασης μέσα σε λίγους μήνες, αυξήθηκαν από το 1% στο 8%, πριν ακόμα ξεκινήσουμε το Νέο μας Πρόγραμμα! Με αυτή την ευκαιρία, θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω τα στελέχη μας και τις ομάδες τους, τόσο στη Σερβία όσο και στο Μαυροβούνιο, για την εξαιρετική δουλειά τους. Ο Dejan Jocić,  είναι ένας πολύ επιτυχημένος επικεφαλής των καναλιών μας στη Σερβία και στο Μαυροβούνιο και είναι σαφές ότι ο ίδιος και η ομάδα του πέτυχαν πολύ γρήγορα σπουδαία αποτελέσματα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες της διαφημιστικής αγοράς για την υποστήριξή τους».

Επιπλέον, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την κυβέρνηση που συμβάλει στην διαμόρφωση προϋποθέσεων για ευνοϊκό επενδυτικό περιβάλλον στη Σερβία και το Μαυροβούνιο, αλλά και την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν να επενδύουν.

Ο κ. Dejan Jocić, Γενικός Διευθυντής του PRVA, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τόνισε ότι ο λόγος που η παρουσίαση επιλέχτηκε να γίνει στο Μαυροβούνιο είναι η ανακοίνωση έναρξης λειτουργίας του καναλιού και στην τηλεοπτική αγορά του Μαυροβουνίου. Ο κ. Jocic δήλωσε επίσης, πως είναι υπερήφανος για τις ομάδες του PRVA στη Σερβία και το Μαυροβούνιο και επισήμανε:
«Η μετάδοση του προγράμματός μας στο Μαυροβούνιο έχει μεγάλη επιτυχία. Πέρυσι σας υποσχεθήκαμε μια επιτυχημένη σεζόν και εκπληρώσαμε την υπόσχεσή μας. Η παρουσία σας εδώ αποτελεί ένδειξη του ότι παρακολουθείτε το πρόγραμμά μας και αυτός είναι ο δικός μας τρόπος να σας πούμε  «Ευχαριστώ». Αποδείξαμε ότι είμαστε πραγματικά οι πρώτοι, αλλάξαμε το τοπίο των ΜΜΕ στη Σερβία και εξαιτίας μας, αλλάζει και ο ανταγωνισμός. Είμαστε λοιπόν πολύ υπερήφανοι γιατί αυτό σημαίνει ότι η αγορά εξελίσσεται».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε, η Διευθύντρια Πωλήσεων του PRVA, Marija Karan, η οποία παρουσίασε τα επίσημα στοιχεία που κατατάσσουν το PRVA ως τον πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό σταθμό στο κοινό 18-50.  Η κ. Karan δήλωσε μεταξύ άλλων: «Όλοι οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν μείνει πολύ πίσω από το PRVA. Εμείς τα καταφέραμε, προσφέροντας τις καλύτερες εγχώριες και εξωτερικές παραγωγές. Συνεχώς προσελκύουμε νέους τηλεθεατές και στο Prime Time, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. To PRVA είχε τις πέντε υψηλότερες σε τηλεθέαση σειρές στη Σερβία κι ένα από τα σημαντικότερα σχέδια για το 2012 ήταν η μετάδοση του προγράμματος και στο Μαυροβούνιο. Η αγορά ΜΜΕ του Μαυροβουνίου, είχε ανάγκη από αυτού του είδους την τηλεόραση περισσότερο απ’ όσο πιστεύαμε αρχικά. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις προβλέψεις μας από τον πρώτο κιόλας μήνα. Αναμένουμε μεγαλύτερη ανάπτυξη και αύξηση της τηλεθέασής μας στο προσεχές χρονικό διάστημα».

Το Νέο Πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού PRVA που θα μεταδίδεται στη Σερβία και το Μαυροβούνιο περιλαμβάνει εγχώριες και ξένες σειρές, δημοφιλείς εκπομπές και μεταδόσεις κορυφαίων αθλητικών εκδηλώσεων, όπως: τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Ερυθρού Αστέρα και τους αγώνες της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Σερβίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: