Σελίδες

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

4 στα 4 για τον Ολυμπιακό, 4-1 τον Πανθρακικό στο "Γ.Καραϊσκάκης".

Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στον Πανθρακικό με νίκη 4-1, κάνοντας το "4 στα 4" στο Πρωτάθλημα. Σκόρερ οι Τζεμπούρ (4', 50') και Χολέμπας (27'), ενώ αυτογκόλ έβαλε ο Σκλιοπίδης (29'). 


Ο Νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός, μετά την εντός έδρας ήττα του από τη Σάλκε για το Champions League, ξέσπασε πάνω στον Πανθρακικό στο Πρωτάθλημα, επικρατώντας με σκορ 4-1 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και μένοντας, πλέον, μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League. Βρήκε εις διπλούν δίχτυα ο  Ράφικ Τζεμπούρ (4', 50'), σκόραρε με ωραία προσπάθεια ο Χοσέ Χολέμπας (27'), ενώ αυτογκόλ σημείωσε ο Σκλιοπίδης (29'). Για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο 83' ο Κυβελίδης. Οι ερυθρόλευκοι ανά διαστήματα έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, είχαν την κατοχή της μπάλας και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Στα αρνητικά η μικρή προσέλευση του κόσμου στο φαληρικό γήπεδο.

Πλεόν οι ερυθρόλευκοι είναι μόνοι πρώτοι στον πίνακα της Super League καθώς διατήρησαν το απόλυτο στο πρωτάθλημα και με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αγωνίζεται με τον Ατρόμητο στην Λιβαδειά, να βρίσκεται 10 βαθμούς πίσω, με έναν αγώνα λιγότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: