Σελίδες

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Η πιο μεγάλη ημέρα...Θετικής Ενέργειας!

Δεκάδες χιλιάδες πρόσωπα που έδωσαν το δυναμικό «παρών» στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας, γέμισαν χαμόγελα, αφού έδωσαν το δυναμικό «παρών» στο «Τείχος των Εθνών» του ΟΑΚΑ, αλλά και στην Α’ προβλήτα Ο.Λ.Θ στη Θεσσαλονίκη.

Φυσικά σ’ αυτό συνέβαλαν και αγαπημένοι καλλιτέχνες της νεολαίας, όπως: Έλενα Παπαρίζου, Playmen, Going Through, Demy, Μέλισσες, Ονιράμα, Stan, Vegas, Ήβη Αδάμου, Κόκκινα Χαλιά, Μηδενιστής & Panik Crew, Πάολα, Μύρωνας Στρατής και Ελένη Φουρέϊρα.

Η Παρασκευή που μας πέρασε, ήταν ημέρα αφιερωμένη στην θετική ενέργεια, ενώ το μεγάλο μουσικό πάρτι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, παρουσίασαν ο Θέμης Γεωργαντάς και η Μαίρη Συνατσάκη, αντίστοιχα.

Στην Αθήνα, το σύνθημα έναρξης, το έδωσε ο Johny Gerontakis και η ομάδα του «Show me love», δίνοντας τη σκυτάλη στις Melisses. Στη Θεσσαλονίκη, το σύνθημα δόθηκε από τον Reckless, ακολουθώντας τα Κόκκινα Χαλιά.

Επιπλέον, φέτος, δόθηκε η ευκαιρία στους fans γνωστού χυμού, να μανατζάρουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη ή μουσικό συγκρότημα, υπογράφοντας και ένα ετήσιο συμβόλαιο εργασίας στην ομάδα management της Ελένης Φουρέϊρα, όπου και νίκησε, καθώς και μία private συναυλία με τον Stan, τον οποίο και εκπροσωπούσε κατά την διάρκεια του διαγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: