Σελίδες

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Αναζητούνται οι...''Αγνοούμενες''

Την περσινή καλλιτεχνική περίοδο οι: Μαριάννα Κυριάκη, Αθηνά Νιαβή και Σουζάνα Βαρτάνη, παρουσίασαν στο θέατρο «Φούρνος» την παράσταση «Jalousie», ενώ φέτος, μαζί με τον Πέτρο Γούτη, θα παρουσιάσουν τις «Αγνοούμενες», για τις ανάγκες του ομώνυμου έργου της Ρεζά ντε Βετ.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μάνου Παπαγιάννη, θα «μεταφερθούμε» στα περίχωρα μιας κωμόπολης της Ν. Αφρικής, το 1936. Κάθε χρόνο, την τελευταία νύχτα του Αυγούστου, μία νεαρή κοπέλα εξαφανίζεται με μυστηριώδη και μυσταγωγικό τρόπο.
Όμως, την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα, κορυφώνει ο ερχομός ενός παράξενου θιάσου, ενός περιοδεύοντος τσίρκου που καλεί προς την απόλυτη ελευθερία.

Έτσι, μία μάνα φοβούμενη για όλα αυτά που συμβαίνουν, κρατάει φυλακισμένη την κόρη της στο σπίτι, με τα μέτρα προστασίας να είναι αυξημένα, μέχρι που φτάνει στο σπίτι ένας αστυνόμος, όπου γνωρίζει πολύ καλά τι εστί εξουσία…

Πρόκειται για ένα έργο γεμάτο μυστήριο, έντονη πλοκή, αλλά και ανάλαφρα, κωμικά στοιχεία, όπου υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή.

 Για όσους λατρεύουν το μυστήριο, οι πόρτες του θεάτρου «Φούρνος», θα είναι ανοιχτές κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21.00, με τις τιμές των εισιτηρίων να βρίσκονται στα 12 και 8 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: