Σελίδες

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Άνοδος στην ενημέρωση του MEGA

Τη σεζόν 2011-2012, το ενημερωτικό πρόγραμμα του MEGA, βρέθηκε γι’ ακόμη μία χρονιά στην πρώτη θέση, παρουσιάζοντας ανοδική πορεία. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, τα προγράμματα κέρδισαν την «ψήφο εμπιστοσύνης».

Η εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, «Ανατροπή», διατήρησε την πρωτιά μεταξύ των βραδινών ενημερωτικών εκπομπών- talk show, με τους τηλεθεατές θα φτάνουν τις 600.000 κατά μέσο όρο. Η εκπομπή, παρουσίασε ανοδική πορεία στο 12ο χρόνο.

Ο Παύλος Τσίμας με την «Έρευνα», αύξησε σχεδόν 2 μονάδες το μερίδιο τηλεθέασης, σε σχέση με την περσινή σεζόν. Συνολικά, 167.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν την εκπομπή.
Οι «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη είναι πρώτοι στην κατάταξη, καθώς σημείωσαν άνοδο 5 μονάδων. Οι τηλεθεατές που προτίμησαν την συγκεκριμένη εκπομπή έφτασαν τους 837.000, ενώ η σειρά ντοκιμαντέρ του Σωτήρη Δανέζη, «Εμπόλεμη ζώνη» αύξησε τον μέσο όρο της κατά 4,3%.

Όσον αφορά, τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, η «Κοινωνία ώρα MEGA» του Δ. Καμπουράκη και του Γ. Οικονομέα, αύξησε τα ποσοστά της κατά 2,9 μονάδες, ενώ το «MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Μ. Αναγνωστάκη και Ι. Χασαπόπουλο κατά 0,8 μονάδες.
Τέλος, η ιατρική εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, «Όλα για την υγεία mou», αύξησε το ποσοστό της κατά 4,4% μονάδες, συγκεντρώνοντας 494.000 τηλεθεατές.

Πηγή: City Press

Δεν υπάρχουν σχόλια: