Σελίδες

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

''Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει'': Λαμπερή -επίσημη- πρεμιέρα!

Λαμπερή -επίσημη- πρεμιέρα χθες, για την μουσική παράσταση του Πέτρου Ζούλια, ''Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει'', στο Ανοιχτό Κηποθέατρο Παπάγου.

Ήταν όλοι εκεί, καθώς και πλήθος κόσμου για να χειροκροτήσει τον πολυμελή θίασο...κομπάρσων, όπου πρωταγωνιστούσαν, καθώς και την ιστορία της Ελλάδας μέσα σε 2 ώρες.

Την αρχή και το τέλος  στην ιστορία του σπονδυλωτού έργου, βάζει η πολύ σημαντική ηθοποιός Έρση Μαλικένζου, ενώ ο Παύλος Χαϊκάλης έχει αναλάβει να σηκώσει το βάρος του σκηνοθέτη με ιδιαίτερη...μαεστρία, σε ένα λιτό σκηνικό.


Ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, ο Πάνος Σταθακόπουλος, η Ρένια Λουιζίδου, η Τζόϋς Ευείδη, Αλίνα Κωτσοβούλου που ενσαρκώνουν τους κεντρικούς ήρωες κέρδισαν -επίσης- το θερμό χειροκρότημα, αφού έδωσαν ρεσιτάλ...ερμηνείας, κάνοντας τον κόσμο να γελάσει, αλλά και να συγκινηθεί. Ειδικά το γέλιο, είναι πολύ σημαντικό στην εποχή μας!

Πολύ καλές εντυπώσεις ''έκλεψαν'' και οι πιο νέοι ηθοποιοί. Η ομάδα τους απαρτιζόταν από:Γεωργία Μαυρογεώργη,Τάσο Αλατζά, Θοδωρή Αντωνιάδη, Σταύρο Καραγιάννη, Ανδρέα Κωνσταντινίδη, Παύλο Σαχπεκίδη, Βασίλη Κετσιλή, Εβελίνα Νικόλιζα, Βίκυ Πάνου, Γεωργία Μητροπούλου.

Το παρών στην πρεμιέρα έδωσαν: Κ. Στεφανόπουλος, Π. Καμμένος, Βάνα Μπάρμπα, Χάρης Ρώμας, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Έφη Μουρίκη, Νίκη Παλληκαράκη,Βάσια Τριφύλλη, Oρέστης Τρίκας, Μπέσσυ Αργυράκη,Χρήστος Γιάνναρης,Βίκυ Σταυροπούλου, Κωνσταντίνος Κακούρης, Ελένη Κρίτα, Αντώνης Τσιπιανίτης, Περικλής Λιανός και πολλοί άλλοι.

 Επόμενοι σταθμοί είναι: Πειραιάς (6/7), Κόρινθος (7/7), Πόρτο Ράφτη (8/7), Χαλάνδρι (9/7), Χανιά (11/7), Ηράκλειο (12-13/7), Ρέθυμνο (14/7), Βύρωνας (16/7). 


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
Σκηνοθεσία : Πέτρος Ζούλιας
Σκηνικά – Κοστούμια : Αναστασία Αρσένη
Μουσική Επιμέλεια και Διδασκαλία: Μάρω Θεοδωράκη
Χορογράφος : Φώτης Διαμαντόπουλος

του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: