Σελίδες

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

"Μπάλα κυρία μου" ξανά από τον Σεπτέμβρη...

Όλο και μεγαλύτερο είναι το ενδιαφέρον των υψηλόβαθμων στελεχών, αλλά και εταιρειών τηλεοπτικών παραγωγών, για την δημιουργία προγραμμάτων στο διαδίκτυο.

Μία «μόδα» που δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια από τα εταιρικά sites των τηλεοπτικών σταθμών, φτιάχνοντας παράλληλα και νέα προγράμματα, σχεδιασμένα εξ’ ολοκλήρου για το διαδίκτυο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, είναι, το διαδικτυακό σήριαλ «See you around» με την υπογραφή της Ντέλλας Φώσκολου, το «Bike stories» με την Έλενα Καρποντίνη στο «τιμόνι» της παρουσίασης και το «Μπάλα κυρία μου» ως πιο πρόσφατη παραγωγή των Studio ATA.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του citypress.gr, υπάρχουν σκέψεις να δοθεί το πράσινο φως για νέα επεισόδια στην παραγωγή των Studio ATA, «Μπάλα κυρία μου». Το «φως», ωστόσο, αναμένεται να «ανάψει» προς τα τέλη του καλοκαιριού με αρχές Σεπτέμβρη, όπου και θα γυριστούν, καλώς εχόντων.
 Δοκιμασμένες «συνταγές» οι οποίες αποδίδουν με μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, για το προσεχές διάστημα αναμένεται η δημιουργία ακόμα περισσότερων προγραμμάτων για το ίντερνετ. Από σήριαλ μέχρι και εκπομπές.
Μπορεί στην τηλεόραση να βλέπουμε ελάχιστα προγράμματα λόγω της μεγάλης πτώσης διαφημιστικών εσόδων, στο διαδίκτυο, όμως, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς, το περιζήτητο «νεανικό κοινό» έχει στραφεί σ’ αυτό…

του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Πηγή : citypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: