Σελίδες

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ποιοι αντικαθιστούν Αρβανίτη-Κατσίμη και Σαράφογλου;

Τις βαλίτσες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ετοιμάζουν ο Κώστας Αρβανίτης και η Μαριλένα Κατσίμη, αφού η «Πρωϊνή Ενημέρωση» παίρνει…άδεια από την Παρασκευή 13 Ιουλίου έως την Δευτέρα 27 Αυγούστου. Μία εβδομάδα αργότερα, όμως, και συγκεκριμένα την Παρασκευή 20 Ιουλίου, ολοκληρώνει τον κύκλο της και η εκπομπή της Μαρίας Σαράφογλου, «Συμβαίνει τώρα».

Φυσικά, το πρόγραμμα της ΕΡΤ δεν θα μείνει κενό, αφού η πολιτική και οικονομική επικαιρότητα «τρέχει». Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η ΝΕΤ, θα συνεχίσει την έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών σε καθημερινή βάση, καθώς και το Σαββατοκύριακο.
Από τις 16 Ιουλίου μέχρι και τις 26 Αυγούστου, καθημερινά από τις 07:00 έως τις 10:00, η «Ενημέρωση στη ΝΕΤ», θα εναλλάσσει τους παρουσιαστές της, από το δημοσιογραφικό δυναμικό της δημόσιας τηλεόρασης.

Οι δημοσιογράφοι που θα αναλαμβάνουν το «τιμόνι» της παρουσίασης, τις καθημερινές, είναι οι: Β. Γιακουμής, Β. Μπεσκένης, Γ. Χρηστάκος, Δ. Μποτώνης, Α. Καββαδία, Κ. Τσούρος, Γ. Τρουπής, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα αναλαμβάνουν «δράση» οι Γ. Σκάλκος, Ν. Μελέτης, Τ. Σαράντης και Γ. Ευσταθίου. 

citypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: