Σελίδες

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Τι αποφασίστηκε για το καλοκαιρινό «Πρωινό ΑΝΤ1»;

Συσκέψεις επί των… συσκέψεων πραγματοποιούνται στα γραφεία των υψηλόβαθμων στελεχών τα τελευταία 24ωρα, στον Παράδεισο του Αμαρουσίου, προκειμένου να δουν τι μέλλει γενέσθαι με την καλοκαιρινή έκδοση του «Πρωινού ΑΝΤ1».

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο σταθμός προγραμμάτιζε να βγάλει στον τηλεοπτικό «αέρα» την πρωινή infotainment εκπομπή. Και πόσο μάλλον φέτος, όπου το κοινωνικό- πολιτικό γίγνεσθαι μοιάζει σαν…κινούμενη άμμο και δεν πρέπει να χαθεί η ενημέρωση από το πρόγραμμα.

Η δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον χώρο των media (η διαφήμιση υπολογίζεται ότι έχει πτώση 67%), δεν αφήνει περιθώρια στους ιθύνοντες  να σχεδιάσουν, όχι μόνο το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα, δηλαδή από Νοέμβρη και μετά, αλλά ούτε καν του καλοκαιριού.

Αναβάλλεται ή… ματαιώνεται το «Πρωινό ΑΝΤ1»; Προς το παρόν κανένα από τα δύο σενάρια δεν επικρατεί, αφού γίνονται διερευνητικές συζητήσεις  για την μείωση του budget. Οι αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν τις επόμενες ημέρες, ώστε, καλώς εχόντων να ξεκινήσουν άμεσα οι προετοιμασίες για το στήσιμο της πρωινής εκπομπής.
Εμείς, να σας θυμίσουμε ότι τα ονόματα που είχαν σχεδόν «κλείσει» για την παρουσίαση της εκπομπής, ήταν οι: Ντόρα Κουτροκόη, Χριστίνα Τσόκρη και ο Νίκος Ρογγάκος, όσον αφορά το ενημερωτικό κομμάτι. Ο Ντίνος Σιωμόπουλος δεν κατέστη δυνατό να συμμετέχει, λόγω μίας επέμβασης που είχε κάνει. Ενώ, στο ψυχαγωγικό, η μόνη σίγουρη ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η αναζήτηση για το ποιοι θα κάτσουν στις καρέκλες του πάνελ δεν είχε ολοκληρωθεί, καθώς είχαν πραγματοποιηθεί μόνο κάποια ραντεβού.

Τέλος, το μόνο σίγουρο είναι, ότι η πρεμιέρα δεν θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Ιουλίου, όπως προγραμματιζόταν...

Πηγή: citypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: