Σελίδες

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Bοηθήστε τον σύντροφό σας να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση!

Για πολλά χρόνια βρισκόταν στη λίστα των πιο περιζήτητων εργένηδων, όμως ο Νίκος Αναδιώτης έχει βρει το άλλο του μισό στη Βασιλική Παπαδοπούλου, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.
 Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Τύχαινε να βλέπω το ζευγάρι σε μεγάλο γυμναστήριο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης μέχρι και πριν λίγο καιρό, ενώ παρατηρούσα ότι τους κοιτάζαμε όλοι για τα καλογυμνασμένα σώματα τους. Ωστόσο φροντίσαμε να μάθουμε τα μυστικά για ένα τέλειο σώμα, αποκλειστικά για τους αναγνώστες του JOY TV.
«Η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό και τα sports ξεκίνησε από την παιδική μου ηλικία. Αρχικά σε μορφή παιχνιδιού και μετέπειτα άρχισα να κάνω στίβο από τις τελευταίες τάξεις του δημοτικού μέχρι τις πρώτες του γυμνασίου. Παράλληλα ξεκίνησα σε ομάδα basket του Αίγιου. Τέλος, από την τρίτη γυμνασίου έως ότου τελειώσω και το Λύκειο έπαιζα ποδόσφαιρο στην ομάδα του Παναιγειάλιου». Κάπως έτσι περιγράφει τη γνωριμία του με τον αθλητισμό ο Νίκος Αναδιώτης στο joytv.gr. 
«Βέβαια τα καλοκαίρια, από 14 ετών μέχρι και σήμερα κάνω γυμναστική με βάρη σε γυμναστήριο. Είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά δεν το κάνω για 12 μήνες συνεχόμενα», λέει και εξηγεί: «Προτιμώ να βάζω στην άσκηση μου και αθλοπαιδιές, όπως ποδόσφαιρο 5Χ5, basket 3 on 3, tennis, το χειμώνα snowboard, το καλοκαίρι beach volley και οτιδήποτε άλλο μ’ ευχαριστεί».
Ωστόσο το μοντέλο-ηθοποιός αποδίδει τη φυσική του κατάσταση σε «αδιάκοπη και εναλλακτική γυμναστική πολλών ετών. Αγαπώ τον αθλητισμό και γι’ αυτό σπούδασα και πήρα πτυχίο γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών». Μάλιστα, από φέτος διατηρεί τον δικό του χώρο στην περιοχή του Περιστερίου.
Ποιο είναι όμως το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί ο Νίκος Αναδιώτης; «Τη συγκεκριμένη περίοδο, κάνω ένα πρόγραμμα με βάρη που έχει σκοπό το κάψιμο λίπους, αλλά ταυτόχρονα τη διατήρηση της ήδη υπάρχουσας μάζας του σώματος. Το αποτέλεσμα αυτό για να επιτευχθεί χρειάζεται και την απαραίτητη διατροφή. Σπουδαίο ρόλο στην άσκηση και στα γρήγορα αποτελέσματα αυτής παίζει η σωστή διατροφή».
Όσοι ενδιαφέρεστε ή όσες θέλετε να βοηθήσετε τον σύντροφό σας να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση πιάστε χαρτί και στυλό και σημειώστε τα 6-7 γεύματα που ακολουθεί ημερησίως:
Ένα πρωινό σε χαμηλά λιπαρά, πλούσιο σε πρωτεΐνες και δυνατό σε ενέργεια.
Το δεκατιανό και το επόμενο γεύμα μέχρι το μεσημεριανό είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, ενώ περιέχει και φρούτο.
Το μεσημεριανό του έχει αρκετό υδατάνθρακα και πρωτεΐνη.
Μετά ακολουθεί προπόνηση.
«Αφού ολοκληρώσω αυτή, πίνω ένα ρόφημα πρωτεΐνης. Το βραδινό μου φροντίζω να μη το παίρνω αργά τη νύχτα, αλλά τουλάχιστον δύο ώρες προτού κοιμηθώ». Τι περιλαμβάνει; Αρκετή ποσότητα λαχανικών και εξίσου αρκετή ποσότητα χαμηλής περιεκτικότητας λιπαρών τροφή σε πρωτεΐνη.
Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: